Bucurii de sept-oct 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 12

anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Xandrutza, super poza, Dia e o scumpaaa, iar de tine ce sa mai spun...arati beton! Dar totusi, de ce numai o poza? Vreau mai multe!!!
Roxana, si pe mine m-a impresionat mult Daria cum se roaga ea! De cand imi tot propun s-o invat si eu pe Maria "Inger, ingerasul meu" si mereu uit. Ii spun eu rugaciunea seara, cand adoarme. Am incercat s-o invat sa-si faca si cruce, dar mereu se chirceste si chicoteste ca si cum as gandila-o. Cine stie ce-o fi in mintea ei.
Eu am avut o noapte tare ciudata, pe la 2 noaptea m-am trezit ca-mi suna telefonul (eu dorm cu el sub perna pentru ca dimineata, cand suna alarma, sa ma trezesc doar eu, nu si Maria), inchid, pe urma vad ca suna din nou. Dupa ce am inchis a doua oara nu a mai sunat. Cine stie ce nebun o fi fost, in orice caz era un numar de Franta. Pe urma, pe la 4 ma trezesc de la rapaiala, ploua de mama-mama, cred ca fost si ceva grindina. Ma hotarasc instantaneu ca azi merg la birou cu autobuzul nu cu masina, ca ce ma fac daca ma apuca grindina pe drum? Mai ales ca inainte de culcare nu stiu ce-o apucase pe fii-mea ca-mi tot repeta "Mami, lovesti masina!" Asa ca azi am luat autobuzul. Acum parca imi pare rau ca nu am venit cu masina, dar poate ca e mai bine asa.
Planul pe care mi-l facusem pentru weekend-ul viitor il dau naibii, m-am enervat, nu am niciun chef sa ma rog de al meu sot sa iesim si numai de-a naibii nu mai ies nicaieri, na! O sa ma bag in bucatarie, sa fac cateva bunataturi. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Monique_new spune:
Mai devreme a fost Cosmi la mine la serviciu cu tati si cu noile achizitii....ROLEE. Eu am zis ca este prea mica pt ele, dar cu cine sa te intelegi, s-a incapatanat si i le-a luat, parca le vad zacand prin cine stie ce dulap.
Ramo sunt pe aceeasi unda piticele.
VReau si eu la Belisss. E tare frumos
lexicut nu mai fi suparicinu te razbuna pe bucatarie
.
Dupa amiaza imi schimb "look-ul", ma tenteaza o tunsoare de multisor...asa ca tineti-mi pumnii.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Roxana01 spune:
buna, fetelor!
va multumesc ca mi-ati apreciat-o pe dariutza, adevarul este ca si pe noi ne impresioneaza de fiecare data cand incepe ea sa se roage la Doamne Doamne. ma ales ca infloreste si de fiecare data adauga ceva nou la rugaciune. cat despre inchinat, Lexi, nici ea nu se inchina, face mai mut un rodund in jurul corpului, iar inger ingerasul meu il spune: " inge ingeashul meu, te-a dat zeu/ eu sunt mic, fa-ma mae, sunt slab...tae, in tot iocu ma-soteste si de reie ma pazeste amin". e absolut incantata de ultima parte si o spune super repede.
despre analize: imunitatea buna, fact reumatoid bun, electrocardiograma buna, radicalii liberi foarte mariti (denota inflamatie in organism), provoaca stres oxidativ, iat la flora intestinala am iesit foarte prost: e.coli hemolitic prezent, candida si geotricum prezent. adica niste bacterii in intestin. iar astea ar putea deregla sist imunitar. pt ca, chiar daca la imunitate a iesit bine, exista cam 30% din bolile autoimune care nu ies la analize. rezultat: vom trata bacteriile din intestin, vom elimina si amigdalele (care sunt o continua sursa de infectie) si astfel speram sa reglam sist imunitar si sa reducem riscul reaparitiei inflamatiei la niv articulatiei.
acum am vb si cu medicul de la Gr alexandrescu si ne-a programat la operatie miercuri. luni mergem sa mai vb cu ea la medicover dar ramane stab operatia miercuri. tratam pt intestin va fi trimis din germania.
acum incerc sa aflu un medic homeopat bun care sa trateze in continuare si artrita (caci cei din germania trateaza ce au descoperit), dar sa fie un tratam neinvaziv.
in plus, medicul din germania mi-a spus ca sunt multe cauzele contactarii de bacterie ecoli, ceea ce ma face sa cred ca si victor ar putea fi suspect de asa ceva. asa incat vreau sa-i fac si lui niste analize de kk, pe partea bacteriana.
cam atat cu vestile despre noi. Doamne ajuta ca toate aceste interventii sa fie cu folos si sa nu mai avem probl!
Mexxa, ce mai faceti? mai stii ceva de fetita din germania?
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Roxana01 spune:
monique, mult succes cu noul look. si eu mi-am schimbat lookul acum 2 zile, m-am tuns scurt, dar nu atat de scurt pe cat vroiam, ca n-a avut curaj coafeza. cat despre role, eu sunt total impotriva lor la varsta asta. cred ca primadata cand va pune fii-mea role in picioare la fi dupa 6 ani. am impresia ca picioarele lor nu sunt deloc formate si ca rolele le indoaie oasele intr-o forma nedorita. am vazut un copil anul trecut cam la 2 ani cu role si m-am ingrozit cat de mult isi straba picioarele, chiar daca el era super incantat. pls nu te supara pe mine ca-mi spun parerea. oricum, dupa cum o stiu eu e cosmi de fasneata, probabil va sta foarte dreapta pe role si nu va arata precum imaginea pe care o am eu in minte.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

eunice78 spune:
Multumesc tuturor pentru cuvintele si urarile voastre.
Deocamdata am luat doar rezultatul pentru TBC care e bun, restul maine. Eu am reusit sa imi mai iau o zi libera, bona nu o sa o mai tin pentru ca nu o mai suport. Iar de cand cu supradoza de medicamente ..m-au navalit amintirile de la episodul cu Petru gasit la TI dupa accidentul cu cealalata bona. Nu stiu efectiv ce o sa ma fac. Deocamdata astept sa clarificam rezultatele lui Toma apoi probabil o sa il scot din Bucuresti, o sa il trimit pana pe 23 iunie la socrii (o sa mi se rupa sufletul sa il stiu fara noi 3 mai ales ca el e si ff mamos), apoi il ducem la mare, la salina si cred ca nu il mai iau in Bucuresti pana la 1 septembrie, sa iasa din mediul de aici.Dupa care iar voi avea nevoie de o alta bona....
Roxana, ma bucur ca au venit rezultatele. nu ma pricep, dar presupun (scuza-mi ignoranta daca vorbesc prostii) ca e ff bine ca a iesit factorul reumatoid bun. Si Toma se mai vaita de genunchiul drept, dar periodic, a luat si el la antiinflamatoare de m-am saturat (pentru bronsiolita asmatiforma). Mi s-a strans stomacul cand am citit cum se roaga fetita ta.
Multumesc inca o data si va pe toate.
Multa sanatate!
Baietzii mei

Adriana mica spune:
Roxana, mult succes la operatie si cu tratamentele pe care le veti incepe. Pana la urma, se face cu laser? In ceea ce priveste medicul homeopat, iti sugerez sa gasiti pe cineva care sa fie la baza medic pediatru. Am tot citit pe forum discutii in contradictoriu pe tema tratament alopat vs homeopat; eu personal cred ca este de preferat sa aveti un medic care sa le poata imbina, in functie de fiecare situatie concreta.
Monica, si Dudu are role. Sunt din cele de la Chicco, mai mult merge cu ele, intrucat nu prea aluneca. Nu abuzam de ele (de fapt le-am incercat doar o data pana acum), sper sa nu apara probleme din categoria celor mentionate de Roxana. As fi vrut sa intreb medicul ortoped inainte, daca vom mai avea vreun simptom care sa ne faca sa ne ducem la el, il voi aborda cu siguranta si pe aceasta tema.
Eunice, multa sanatate lui Toma. Intr-adevar, este bine il trimiteti intr-o zona cu mai putina poluare, cu siguranta si asta este un factor agravant. Salina este buna doar daca nu are probleme cu nasul (cum este cazul nostru) cand se recomanda sa se evite umezeala; noi avem recomandare doar pt mare.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

yoannamarie spune:
Sal'tare tuturor! am intrat sa va salut si sa va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Monique, Ramo, fetele sa dispara cucuiul, respectiv, vanataia, repede repede!!!!
PS: Ramo, cred ca noi si gastile noastre, suntem pe aceeasi lungime de unda...caci, nici noi, cand mergem la munte, pe weekend, nu ratam sa facem fasole cu ciolan! E regula! E buuuuna de moooori la ceaun!
Multa sanatate tuturor bucuriilor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

xandrutza_76 spune:
Buna! Eu-s cu treaba!
Roxana, pupam pe Daria, dar si pe Victor!!
Eni, spun si eu adio bonei
Moni, iti tin pumnii!
Lexi, ce vei bucatari? Eu o sa fac maine briose cu portocale, tot de pe site-ul pe care vi l-am dat, am facut si-s asa de aromate!!
Tanima, nu mai retin exact cata faina am pus la biscuitii aia, dar am pus ceva mai multa decat prevedea reteta; si am uns blatul de lucru cu ulei; i-am rezolvat pana la urma.
Nu mai stiu ce aveam de zis...
Multumesc frumos pentru aprecieri!! pe toata lumea.

cata14 spune:
Mai intai ... stiu ca sunt o mare nesimtita ca nu am mai dat pe la voi de multa vreme o sa va spun imediat si de ce am fost f darmata.
Roxana01, imi pare f rau sa aud de starea ta proasta datorita piticutei. Vreau sa-ti spun ca te inteleg perfect. Eu am avut cu Erik niste luni de cosmar si inca nu a trecut spaima mea.
Pe scurt, stiti ca astept gemenasi curand, sarcina asta m-a terminat fizic si psihic cu insomnii si dureri de oase cum n-am crezut ca exista. Dar ceea ce mi-a pus capac a fost diaria lui Erik prelungita (nu stiu daca va amingtiti ca am si intrebat ce sa-i mai dau - apropo, multumesc de sfatul cu baby biotic care mi se pare f bun).
In februarie am ajuns cu el la spital datorita faptului ca era f anemic - cu hemoglobina sub jumate fata de minim- a trebuit sa facem transfuzii de sange. Apoi am facut colonoscopie si gastroscopie (si mi s-a rupt sufletul ptr el ca i-au facut anestezie 45 de minute). Diagnosticul a fost colita ulcerativa (care probabil nu va spune nimic). Este o boala cronica si nu am putut accepta si inca nu accept acest diagnostic ... nu pot sa accept ca Erik sa sufere de boala asta (care se lasa in final cu scoaterea colonului) de la varsta de 2 ani si ceva. Asta este principalul motiv ptr care am fost intr-o mare depresie (dublata probabil de hormonii de sarcina).
Cam asta am facut noi pe scurt in ultimele multe luni. Acum ia inca tratament dar este f bine, s-a refacut extraordinar de repede si doctorul zice ca s-ar putea sa fie numai o faza acuta si nu ceea ce a crezut el initial.
Probioticele au facut minuni ptr el si inca ii dau aproape in fiecare zi impreuna cu medicamentul de intretinere. Vreau sa-l scot de pe medicatie dar inca nu am nervul sa risc sa ii revina diaria asa ca astept sa nasc si sa trec de perioada de inceput ca sa nu risc o alta depresie.

cata14 spune:
Roxana01, daca vrei iti trimit tot ce am descoperit eu despre inflamatii si sistem imunitar dereglat. Erik a avut tot colonul inflamat dar nu am putut gasi nici o bacterie. Despre fungi si eu cred ca a avut fungus overgrowth ptr care am tinut un regim f strict cateva saptamani (bogat in Omega 3 - oua, somon). Uleiul de peste este iar sursa de Omega 3 daca Daria il poate tolera si inghiti. Eu i-am luat lui Erik un ulei echivalent dar din plante "Flaxseed oil".
Ce consider eu ca l-a ajutat f mult sunt probioticele care restabilesc balanta de bacterii de pe sistemul digestiv (am cumparat unele din Ro desi facute in USA, Jarro Bifidus si apoi am gasit si aici unele bune).
Nu vreau sa te innebunesc de cap asa ca daca vrei pot sa-ti mai impartasesc din ceea ce am descoperit eu in luni de research (pot sa-ti pun un PM).