Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 7
catutza spune:
neatza 
Daria , si eu ma bucur mult ca va cunosc
si sper sa va cunosc personal pe toate
Gabi ,
-ici pentru pufoasa mica
Adi , cum a fost in capitala?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
adi69 spune:
Salutari din Iasi!.
Am revenit acasuca sanatosi,insa sant lovita rau intr-o aripa de oboseala.
Dupa cum spuneam,sambata seara ne-am culcat tarziu sau mai bine zis"devreme dimineata",duminica am incercat sa (a)dorm mai devreme si m-am bagat in pat pe la 8 juma ,noua..insa ,daca nu e obisnuinta..,n-am reusit sa adorm decat pe la zece si ceva ,si a fost un somn foit rau,ca ,la 12 sa ne trezim sa plecam,deci somn mai deloc.
Pe drum n-am dormit ca nu pot dormi in masina,eu trebuie sa vad drumul si sa fiu atenta la trafic..(am avut si emotii cu un tir ce a facut o depasire inteligenta,noroc ca l-a vazut sotul din timp si a tras dreapta cat a putut si noroc ca n-a avut viteza mare si a putut frana..caci altfel tocanita eram..si noroc ca copilul dormea si nu si-a dat seama ce a fost..)
In fine,ce voiam sa spun ,oboseala maxima,am ajuns aseara la 12 acasa,insa de pe la Tecuci deja nu-mi mai puteam tine okii deschisi si capul pe umeri..
De altfel mi-a placut iesirea,a fost interesant,dar,va trebui s-o mai repet,deoarece mi-a dejucat planurile sedinta sotului ,s-a terminat mai devreme cu doua ore,exact cat planuisem sa le petrec la parterul magazinului Ikea-pe care l-am "vizitat" in viteza.
Si tot din viteza am agatat niste boluri de inox,mare si foarte mare si un vas de sticla mare ptr salate,niste maruntele ptr bucatarie-e masurat,curatat,paletele..
N-am gasit sita ptr faina si ptr zahar pudra si nu am vazut forme de praji si de fursecuri..de fapt n-am vazut multe ,sper sa le vad data viitoare.
Oricum ,am petrecut vre-o trei ore la etaj,am marcat mobilier ptr Catalina,dulapioare,birou,sisteme de depozitare,superbe chiuvete de baie,baldachin ptr patul Catalinei..ce pot sa spun,interesante toate iar Catalina a fost tare incantata de un fotoliu ce se acoperea ca un landou si se mai si invartea..si de toate "locurile de joaca" de unde n-o mai puteam dezlipi.
A probat toate paturile,birourile,scaunele,s-a jucat cu toate jucariile si plusurile,a cautat in toate dulapurile,sertarele,cosurile si cutiile..pentru ea a fost ca un maaare teren de joaca totul.
Si i-a placut si mousul de ciocolata de la restaurant.
Si cartofii prajiti.
Organizarea mea a fost punctul slab,deoarece la ora opt cand am ajuns nu era deschis decat BricoStore,ba chiar am mai asteptat ceva in parcare pana am putut intra,le-am luat asa ,la rand din capatul acela si ..am ajuns abia la pranz in Ikea,pentru-ca stiam ca am timp pana pe la 6/7..nu mi-am facut griji ca nu ajung sa vad tot.
Nu m-am asteptat sa-mi vad sotul la ora patru langa mine spunandu-mi ca se grabeste sa lase pe cineva in Ploiesti..
Cat despre intalniri..ma gandeam eu ca timpul e scurt..dar am sperat totusi..
..asta este ,poate alta data.
Am scris mesajul cam ala-n-dala..de la oboseala mi se trage..
M-am trezit la 8 dimineata sa pregatesc camasa si costumsotului..si de atunci am vazut doua filme pe la tv..acum ne e foame si n-am mancare gatita,ma duc sa vad ce gasesc prin frigider si apoi sa ne pregatim de balet.
V-am pupacit si va doresc o saptamana frumoasa!
katty spune:
Foarte frumos v-ati distrat, Adi, dar chiar ca a fost obositor din ce povestesti, pacat ca ai vazut in viteza parterul de la Ikea, acolo chiar sunt tot felul de maruntisuri si brizbrizuri numai bune de luat, chiar si tavi de parajituri, eu mi-am luat una in forma de bradut, de-asta stiu
! Data viitoare cu siguranta, bine ca totusi ai cumparat cate ceva!
E foarte bine, galusca, Gabi! Superrr!
Catutza,
!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
catutza spune:
Adriana , ma bucur ca ti-a placut la Ikea si ca ai gasit ce va trebuia . O inteleg perfect pe Catalina ta ca si Bia mea tot asa face cand mergem la Ikea, la noi trebuie sa stea cineva dupa ea ca altfel o pierdem Doamne Fereste!
Katty , a plecat Andrei la tara?
eu sunt necajita cu ploaia asta, am lasat geamul deschis acasa ca am zis ca e ok si acum toarna cu galeata...nu am nici umbrela la mine...o fericire
si o mai iau si pe Bia de la gradi azi ca Mihai lucreaza.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala
yoannamarie spune:
Sal'tare leoaicelor!
Katty, mercic, scumpo! 
Adi, nasoala faza cu TIR-ul...E dezastru cum pot conduce soferii acestia... Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!
Faina plimbarica, desi spui ca fost scurta! Las' ca data viitoare vei sti exact ce si cum...sa vizitezi. Mi-a placut de Catalina...n-ai avut treaba cu ea...
Am reusit sa vad, in detaliu, link-urile postate. Atat mancarurile cat si prajiturile m-au lasat....

! FELICITARI! SINCER!

Dar...torturile m-au lasat
!!!! Nici nu stiu care m-a impresionat mai mult...tortul Ariel, tortul corset (super taaaare!!!
), tortul camasa, tortul castel, al Catalinei la 6 anisori, tortul casuta, tortul ou de Paste....si restul sunt...bestiale si, cu siguranta, gustoase!!!! Nu pot decat sa te FELICIT, inca o data!
Mey...curiozitate de felina
: lucrezi in domeniu sau...aceasta activitate reprezinta o pasiune...un hobby in timpul liber?
Si...inca ceva...
| Citat: |
| si eu nu-s gospodina pe care o laudati pe aici,am si eu ceva incercari timide..unele mai reusite probabil |
Eh...lasa "matalutza" frazele de genul acesta...
si apuca-te de fa-ti blog, site etc...caci meriti sa fii pusa cap de afis la rubrica: "ASA DAAAAA!!!!!!" 

'teles?!?!?!

PS...Si, totusi... parca...m-am decis...tortul Ariel imi place rau...
Catutza, am si la tine o rugaminte mare... cand ai timp si placere, noteaza-mi reteta minitartelor cu fructe...Mi-ar placea sa le pregatesc de ziua fiica-mii! Mercic!

Uram o zi faina si restul felinelor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
szivarvany spune:
Hehehe, apoi daca Adriana nu e gospodina ... nu stiu cine e.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
danyalo spune:
Saliu
Abia asteptam sa va salutez si sa va 
Si eu va
si chiar as vrea o data sa stam mai multe asa la o parola -doua.
Gabi- felicitari pt. grasunica.La mai multe kilograme cu sanatate va doresc!
Adi- sa va fie de bine vizita fie ea si scurta si f. obositoare. Lasa ca data viitoare poate ai mai mult timp si poate ne intalnim totusi.Eu asa sunt de nostalgica dupa teii infloriti din Copou si nu numai... din tot Iasul ca taare as mai trage o fuga cand incep miresmele .Si mie nu-mi ia mult sa ma urnesc...![]()
Cata-nasol cu ploaia...si eu tot asa umblu eu nu suport umbrela am geaca cu gluga...sau merg prin ploaie...
Katty, Cata, Daria, Ioana, Doina,Raluca,Lilia,... si toate fetele care scriu sau nu 

copilutzu spune:
Seara bunaaa !!
Intru in viteza ca poate imi cade net-ul iar...
Numai probleme am avut cu el.
|Acum nu stiu care-i de vina ... net-ul sau laptopul...
Calc. sotului are net , dar are trebica ... randeaza o nunta si nu ma lasaaaaa sa ma net-uiesc si yooo...
Sapam , sapam ... pana gasim cauza... ![]()
Va pup !!!
Are we there yet???
catutza spune:
neatza
va astept pe toate
pana la urma ieri a stat ploaia pana am ajuns la gradi a fost super bine ca ne-am si plimbat putin pe jos 
haideti la semnat condicutza
P.S : ieri am primit invitatie la ziua unei fetitze, face 6 ani si nu stiu ce sa ii iau, timp nu am sa ma duc in magazine decat vineri dupa servici...cu ce se joaca la varsta asta, aveti idee? daca nu ma decid ii voi lua ceva hainutze ca de astea se bucura parintii ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala
catutza spune:
am uitat sa va scriu, ieri am primit invitatie la o nunta pe 13 iunie...mai aveam una pe 18 iulie si tot ieri mi-a spus o colega ca face nunta in octombrie
asta ca sa ma dea pe spate total!
acum sunt in mare dilema ce sa-mi iau de imbracat, cat sa dam la masa...
oricum cred ca voi purta aceeasi rochie la primele 2 nunti pentru ca vor fi grupuri diferite si nu-mi permit sa dau bani pr 2 rochii intr-o luna
si noi am aranjat deja cu marea, pe 20 iulie plecam...daca mai avem bani ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bucatareala