Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Emma, super cu Aloha tau, ma si vad in Hawaii

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

bun, bun, asta era ideea!

----------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Catutza ... vai cate nunti ai Dar e bine ca mergeti la mare
Noi nu avem planuri de`astea, vom petrece vara la strand si probabil la finutul mau in we-uri. Si cam atat.
Copilutz, esti bine ? Cum stai ???

Dau o cafea la cine vine la semnat condica

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katty

pacat ca ai vazut in viteza parterul de la Ikea, acolo chiar sunt tot felul de maruntisuri si brizbrizuri numai bune de luat, chiar si tavi de parajituri,

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Pai ce crezi,mi-am luat catalogul si-mi fac listuta,si data viitoare direct acolo ma infig..numai ca nu stiu cand va fi data viitoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ADRIANA, help !
Vreau sa ma ofer la gradi sa fac prajiturelele pt serbare (2 iunie) si nu stiu ce sa fac ... o tavalita ar fi ok ca nu e murdaricioasa , dar ce altceva as putea, pls, ajuta-ma cu 2-3 idei ca parca m-am tampit si nu-mi vin in minte praji gustoase

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza
O inteleg perfect pe Catalina ta ca si Bia mea tot asa face cand mergem la Ikea, la noi trebuie sa stea cineva dupa ea ca altfel o pierdem Doamne Fereste!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Nu ma tem s-o pierd,caci e fricoasa de felul ei,nu prea sa departeaza de mine,insa a trebuit sa stau dupa ea,s-o astept sa scotoceasca..joace..a avut noroc c-am fost doar noi doua,daca era si sotul nu stateam atat..n-are rabdare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatzaaa
Vin si eu cu un 3 in 1!
Eu de obicei nu beau de-astea ..dar am dat peste el prin sertarul de la bucatarie..probabil primit rest!Si uite-asa mi-am facut o zeama chioara...am pus apa in cana pana sus!
Raportez: kilele inapoi...era firesc... oare de ce nu ma mir???Si de cateva zile vad o foameee...as manca si pietre..ma abtin totusi mai bag un mar... dar mai rau e parca...
Hai ca m-ati starnit cu parterul de la Ikea... da si eu am niste rapciuge de castronele de plastic...s-au facut urate... as lua si eu niste boluri...sa vedem cum fac! Cu camera foto n-am ajuns la reparat ... dar am facut altceva...mi-am luat in avans pt. ziua mea... pe card avantaj in rate...alta camera foto ...tot io o platesc... nu-i bai... e suuper imi cam prind urechile...dar se invata!
Pe 21 mai dau de beut si dau si o praji' ca e ziulica mea onomastica!
Cu Edy- nu voi apela la parinti ca nu ma lasa... dar m-am luat de soacra-mea... sa faca bine sa mai intrebe incolo incoace... i-au promis vreo 2 cate ceva... acum sa vedem... undeva la stat... nu salariu mare...dar nici mic..acu' sa vedem ce s-o alege...El habar nu are insa... eu cu socrela facem fara sa stie el...
Ne-am convins ca CV-urile depuse pe site-urile de joburi pe timp de criza= ZERO. Si el si o cumnata de-a prietenei mele au depus la un anumit post... ea si-a cautat o pila acolo... a gasit-o si ghiciti cine e angajat??? Asa ca...nema sanse normal...asa cum se putea acum cateva luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , ma bucur ca va placut Ikea si mai ales ca veti mai reveni, dar poate ne anunti din timp ca poate ne mobilizam si ne vedem

Daria , ceva fursecuri de ce nu incerci sa faci? ca nu se murdaresc, sunt mici si le mananca repede...alta idee nu am amu
Ce va fi Giulik la serbare? la noi saptamana asta se hotarasc cand va fi serbarea si ce roluri vor avea.

Danny , eu 3 in 1 il fac cu lapte sio e delicios
tin pumnii pt Edy

Katty , nu mai spui nimic? Andrei e la tara?

Gabi te pregatesti pt botez? sper ca vad si ochii nostri pozici mai multe macar de data asta

va pe toate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Mey...curiozitate de felina : lucrezi in domeniu sau...aceasta activitate reprezinta o pasiune...un hobby in timpul liber?

PS...Si, totusi... parca...m-am decis...tortul Ariel imi place rau... E greu de realizat? Deoarece, mi-ar placea sa i-l fac fiica-mii de ziua ei...Acusi, de Sf. Constantin si Elena...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Ioana,nu lucrez in domeniu.
Mie imi plac dulciurile de cand ma stiu ,cand eram mica mancam dropsurile ca pe seminte si cum prindeam un banut fugeam la cofetarie sa-mi iau dulciuri.
De cand am nascut am stat cu copilul acasa,m-am plimbat cat m-am plimbat insa ,la un moment dat am inceput ,din plictiseala, sa petrec mai mult timp la bucatarie.
Bine ,si inainte mai faceam prajituri de casa,insa de vre-o sase ani fac mult mai des.
Retetele le-am luat de pe culinar,de la diferite cunostinte,rude,de aici de pe forum de la fete,de la Natalia am mai multe incercat si bune.
Tot de pe culinar am invatat sa fac pasta de zahar si restul a urmat de la sine.

La tortul Ariel am lucrat doua zile,sirena respectiva nu voia deloc sa-mi iasa,de aceea am si renuntat s-o fac intreaga,sprijinita de o stanca sau scoica cum am vrut initial si i-am facut doar bustul si coada.

Daca vrei sa-i faci fetitei ceva asemanator,pune mana pe plastilina si invata sa modelezi,apoi treci la modelat in pasta de zahar(sau lapte praf) si-i vei putea face tortulet.
Nu sant sigura ca vei putea sa-l imbraci in pasta de zahar in sa,merge si imbracat cu crema si pusa sirena deasupra.

Spor la modelat!.

www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/13878/Pasta-de-zahar/" target="_blank">Aici ai pas cu pas reteta la pasta de zahar,explicata de o doamna de pe respectivul forum.
Iti recomand zaharul pudra de la Coronita,gelatina de la dr Oetker si mierea de albine(sau energizant) in loc de glucoza lichida.

Sa ne spui cum te descurci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, am venit la !
E atat de buna...miamm!
Catutza, vad ca ai o avalansa de nunti in vara si toamna asta!! Super distrtactie, dar si cheltuieli pe masura! vad ca plecati la mare dupa 20 iulie, unde / In Bulgaria, parca la Pomorie, nu? Super...
Daria, noi planuiam pana ieri un circuit de vre-o 7-10 zile prin Transilvania (Sibiu-Alba-Cluj-Oradea-Sighetul Marmatiei- Sighisoara-Brasov), dupa ce plecam de la Olanesti, dar am constatat ca trebuie sa fim in Bucuresti in perioada 20-25 iulie, asa ca am renuntat, acum cautam oferte ptr. litoralul romanesc!

Dany, Adi, Copilutz, Raluca, Emma, Dodo, Leditia, Lilia, Yoanna, ANCA etc, toate fetele!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cata- ce botez soro? N-am botez anu' asta ...sau ba da am unul dar sper mai spre toamna... In iulie insa tai motul finutzului meu!
Adi- super totul am revazut pozicile tale si le-am savurat cu drag!
Katty- f. frumos traseul facut ca si circuit prin tara..poate reusiti sa-l devansati cumva si sa mergeti.
Cata- ce de nunti la tine...
Daria-finutzul tau e baietelul care s ejuca cu Giulik la tara?
Doina- da si tu mai des pe acilea!Gata calculatorul?
tuturor!

Mergi la inceput