Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata si la noi e greu!!!
- ua sa traiasca!!!

Raportam un 1 mai plin de tot felul de evenimente! Ne-am distrat, ne-am relaxat! Una peste alta: succes!

Adi, cred ca deja ai plecat spre Bucuresti, dar totusi...drum bun...n-ajungem in Ikea, dar o sa ai acolo o zi plina! Mi-am notat numarul tau...ptr. orice eventualitate!!!
Ti-am revazut linkurile - - atat!!!

Daria, v-ati distrat de minune, frumoase pozele toate, Giulia se vede ca a fost superincantata de aceste zile, iar la sfarsit, obosita!!!

Catutza, gata ne-am trezit, toti trei foarte devreme!!! Gata de o noua saptamana!!!

Pe Andrei l-am dus la gradi doar azi, de maine s-ar putea sa plece cu mama la sora mea la munte, pentru o saptamana, mai bine la aer curat decat in Bucuresti, asa ne-am gandit ca e mai bine, nu?

Cine mai doreste sa faca prezenta, doua dejte in aer!!!????

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , din pacate eu chiar nu am cum sa ajung sa ne vedem, la 16.30 termin programul iar pana la Ikea mai fac 1.30h poate data viitoare cand mai ajungi...
sa ne spui ce ai cumparat sau ce ti-a placut.

Daria , e o dulce Giulik ca de fiecare data dar tu esti foarte scumpa la vedere, deloc nu te vedem si noi

Katty , foarte bine ca il duceti pe Andrei la munte, nimic nu se compara cu aerul curat de munte! si vorba aceea de la anu e scolar si nu va mai putea mereg asa de des.

Danny , maine ce faceti, sunteti in greva? la noi o parte va fi in greva si o parte va asista la teze.

noi sambata am fost la un gratar la un prieten la curte, ieri am fost in parc dar ne-a alungat ploaia, poze nu am facut pentru ca sau descarcat acumulatori

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bunaaa
Daca e apel cu strigare zic prezent!
Noi dupa vifornita de 1 mai am ramas fara net...ieri abia a sunat Edi la astia de la RDS si s-a rezolvat! Am intrat de pe laptop dar greu frate pana se deschidea o pagina...nu mai zic de mess, mail... am citit ce ati scris insa.
Eu harnicuta -harnicuta...cum inca mai am oua de la tara am facut o crem a la crem si o crema de zahar ars... mi-au iesit stas.Mancare nu am facut..fac maine...astept si de la socrela a zis ca face sarmale. Eu o sa fac maine o musaca si ceva cirbita de pui , copanele la cuptor...mai vad.
Adi -imi pare rau ca nici eu nu pot ajunge dar e crima si pedeapsa de mers in zona aia ...Dar cu siguranta ne vom vedea noi candva!Shopping placut...ai ce vedea crede-ma!
Katty- super ca-l trimiti pe Andrei la tara.Eu tot zic sa-l mai lase sor-mea un an pe Teo la tara sa nu-l dea de la 3 ani la gradi' dar e cam presata de socrii care-l vor si ei ...ma rog...
Annie cum mai sunteti? Ti s-a intors sotul? A plecat sa-si gaseasca vreun job ceva?
Daria- superbe pozele...dar chiar asa tu unde esti draguto??? Ca nu te-am vazut deloc!
Ioana-ti-a trecut supararea? Zic si eu ca fetele... bine ca aduce...
Emma, Aurorra- voi sunteti bine?
Lediiiiii????!!!
Cata- la noi se vor tine tezele caci peste 80% votaram NU!Eu nu am semnat da decat prin 2000 sau 2001. de atunci m-am jurat ca nu voi mai semna vreodata da.Si vo iati petrecut frumos!
Lilia, Raluca, Gabi, Doina,
Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

va pup pe toate
raportez 1 mai cu plimbare in gashca, am doua saptamani de poze de descarcat dar saptamana asta sigur pun poze ca de mult ma laud.
in sfarsit suntem si noi liberi dupa 3 saptamani de musafiri in continuu, si ne putem reintoarce la viata noastra :).
recunosc ca m-au obosit zilele ce au trecut, nu-i usor sa ai mereu pe cineva care e in vacanta la tine si care vrea orice altceva numai ce ai vrea tu nu ... dar bine ca a trecut.

Fa Doamne o minune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Salutare! spun, si eu, PREZENT printre leoaice...

Mey...am citit tot pana acum...V-ati distrat de 1 mai...cu toatele...care mai de care...BRAVO!!!! FELICITARI! cine poate...poate, frate!

La noi a fost vremea atat de nasola...incatt nici sa ma trezesc n-aveam chef...

Barbatul din dotare...a fost iertat... Caci, asa suntem noi leoaicele: ne aprindem usor...si ne trece la fel de usor...

Ieri dimineata, adica pe la opt jumate... m-am trezit....adica am fost trezita de...vocea "suava" a unui nene care canta nostalgic, pe ritmurile anilor 70 cred...., ceva de genul: "cine mi te-a suparat........... sa fi fost eu oare........?" ma rog...atat am reusit sa retin... caci am deschis ochii.si flacari au iesit....cand am vazut cat e ceasul... Si...dormeam atat de bine...M-am calmat...cand am vazut-o pe fii-mea in pragul usii dansand de zor...Apare si barbatul...ranjind de numa'- numa'...probabil aveam o mimica a fetei tampa...ca-mi spune: "Mi-a fost mila de tine...te zvarcoleai in pat si strigai: Sunt nervoasa, inca pe tine...Lasa-ma in pace!... si m-am gandit sa te ajut sa te calmezi..." M-a bufnit rasul...ce puteam sa mai spun...ma salvase... ... Atat l-am intrebat: "Te-ai straduit mult pana ai gasit melodia?" De parca m-ai conta...

Katty, am vazut pozele cu pisicuta! Iubita de ea!!!!! Seamana, oarecum, cu motanul meu, Cojones! Daca eram din Bucuresti...nu ezitam o secunda sa o luam...nu stiu cum ar putea ajunge pisica pana la Bacau...Ce frumos din partea prietenilor!

Ce bineeeee de Andrei! Vrem si noooooi la munte!!!!! Foarte buna decizia voastra....ar fi si pacat, dealtfel...Daca ai unde sa-l trimiti la munte...

Catutza, ! desi i-am refuzat in prima faza...am mancat micii, pana la urma, ca prea miroseau bineeee....

Ce rau imi pare ca n-ati reusit sa faceti poze! ...pentru acumulatori!

Annie, te-ai impacat cu sotiorul? Sper ca da...!

Pe barbatul din dotare nu l-am certat ca a adus...las' sa aduca...dar numa' sa fie ceva bun si folositor...Nu sa cheltuie banii aiurea..numa' sa-mi faca mie in ciuda (asta am aflat-o ulterior...)...

Daria, v-ati distrat super fain...se vede...mi-au placut pozele...foooooarte faine! Mey...ai o fetita superba! Cat de bine ii statea si cu bandana! iar poza cu soarele si cantatul cocoshului...cat de bine dormea micuta....m-a uns pe suflet....Ce frumooooos trebuie sa fi fost!!!!!!
Felicitari pentru acest weekend reusit!

Dany, spor la gatit! Chiar...esti o harnicuta ca o ! Ai facut si dulciuri...si gatesti... FELICITARI!

Sa aveti pofta la sarmale! Cred ca pun si eu de un rand...maine...sau de o musaca...eh... ma lua o pofta!!!! Iar balesc...

Adi, sa ne spui ce ai vazut fain pe acolo!

Auzi...am accesat link-urile postate de tine...am aruncat o privire in mare...caci am putina treaba...si am inghitit in sec.. Acusi...ma pun pe vizionat! Am vazut ca am ce (sunt impresionante....)...si trebuie acordat atentia cuvenita!

Leditia, scumpo! Unde sunteti?

O zi buna si o saptamana faina, sa aveti!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Buna si pe seara!
Dany, am avut zilele astea bafta de bafta la fiecare ploaie!
Vineri, cand se pregatea de plaoia de dupa-amiaza si am vazut ca se aduna norii, ne-am dus in carreforu, unde am stat pana seara,cand am iesit statuse ploaia, mi-am dat seama ca ploua tare dupa cat rapaia pe acoperisul metalic al hyper-marketului!
la fel am patit si a doua zi (sambata) pe seara cand am fost si in Cora...
Nasol ca ati patit-o cu netul, si atatea zile...

Intre timp am aflat ca nu mai pleaca Andrei cu mama maine, din diverse motive, asa ca va merge peste o saptamana sau doua!! Asta e!

Raluca, ma bucur ca ati petrecut si voi bine, asteptam cand poti poze!

Yoanna, ai o verva de invidiat! Si un stil amuzant de a povesti! Frumos mod de a te trezi a avut sotul tau!!!

Adi, te-ai intors de la Bucuresti? Cum ti-a placut la Ikea??? Ai fost si prin Baneasa Shopping Center in spate? Cum a zis si Dany, e groaznic de ajuns in zona si mai ales de intors inapoi in Bucuresti, zona aia este de evitat pana la construirea pasajului de la Baneasa!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Neata, haideti la !!!

Io prima !!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si io, si io cu voi.
Vi-am spus vreodata ca ma bucur enorm de mult sa va cunosc ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Nu ne-ai spus dar eu ma bucur de declaratie!!!

Si eu ma simt aici ca-ntr-o familie!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

celor mai si mai...
Noi am avut monitor "bolnav"

Ieri am fost la cantar.Avem 4100g ,am crescut frumos si echilibrat

Blogul lui Bogdan-Andrei