Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 5
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragelor!
Am intrat sa va salut, repejor, ca urla oalele dupa mine! Ma duc sa fac bors de legume, dres cu ou si smantana si ciupercute cu piept de pui si sos de rosii...Dulce? Nus'...am facut aseara gogosi...Ajunge pe saptamana asta...![]()
Annie, scumpo...imi pare rau ca si tu te-ai certat cu sotul tau...![]()
Mey...barbatii astia...is ceva de...
...
Se pare ca ieri a fost zi predestinata certurilor... Caci si eu cu barbatul din dotare...
Iar, cand reusisem sa ma calmez, dupa o tura de discutii contradictorii, cu zambetul fortat pe buze (caci era fii-mea de fata...) ma provoaca iar...A ajuns acasa secat de aproape doua milioane...iar cumparaturi.."nic"... Trei reviste (Thomas, Winnie Ursuletul si Fifi) care, azi, au fost aruncate de fii-mea la gunoi...
, un set de creioane colorate (desi mai avea fii-mea, vreo doua seturi pe acasa...)...
si o gramada de dulciuri pentru fii-mea (cornuri, Kinder, guma, sucuri la doza cu paiul, sticks-uri, pop corn, napolitane, bomboane cu fructe...)... Eu ii fac gogosi fiica-mii si el o indoapa cu...
In schimb, altceva de-ale gurii?! Mai nimic...O tavita cu piept de pui, smantana, o plasa de cartofi noi si...cam atat...Bani cheltuiti AIUREA!!!! 
Ah...si mi-a adus ca drept impacare...o caserola cu mici gata prajiti, de la standurile unui magazin ce prepara asa ceva...Imi venea sa-i dau cu micii in cap...
caci...o inghetata nu s-ar fi legat de mana lui...
Ma rog...
Nici azi nu vorbim...doar ce e legat strict de Maria...
Auzi...hai ca m-ai amuzat, iar, cu fakirul...si epilatul...
Mercic pentru ca m-ai facut sa rad!

Gata...ma retrag... 
O zi faina!
all!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
catutza spune:
buna seara dragi leutze 
noi azi am fost la gratar la un prieten la curte, acum pic de somn dar Bia face mancare si nu vrea deloc sa adoarma
mai am si masina la spalat asa ca mai stau si dupa rufe...
Annie , unde e plecat sotul tau? omi pare rau ca iar sunteti certati
Ioana , nu te mai supara pe sot ca el a fost dragut si ti-a adus si mici ![]()
restul fetelor ce ati facut azi? cum ati petrecut?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
aeperju spune:
Aloha!
Toate bune la noi. Azi desi a plouat si a fost frig am iesit la plimbare putintel si am fost la mall la locul de joaca. A fost ok. Bine ca-l mai avem pe tati langa noi si maine. Apoi luni se duce la munci ca toata lumea de altfel.
va pupam!
Multa sanatate!
--------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
Buna,
Dupa 2 zile extrem de incarcate, am ajuns si eu sa va salut!
Vineri am fost la cumparaturi si hoinareala prin Carrefour, iar seara cand am ajuns acasa, m-a rugat mama s-o insotim ieri la un parastas la un unchi de-al meu, tb sa duca colive etc...si n-avea cine s-o duca din Dr. Taberei pana in Damaroaia, dar bineinteles ca sa mergem si la cimitir si la masa la restaurant.
Am avut un pic de ragaz intre biserica si cimitir si am fost o ora si ceva in parcul Bazilescu, in care nu fusesem niciodata, unde Andrei s-a plimbat cu rolele, asa am constatat ca a inceput sa alunece nu numai sa paseasca cu ele...
Dupa-amiaza am fost la niste prieteni, apoi impreuna cu ei am fost la o noua tura de shopping in Cora , apoi am revenit la ei la masa, apoi pe la 11 seara acasa!
Prietenii la care am fost, mari iubitori de animale, vor sa dea o pisicuta, care a ajuns la ei dupa ce a fost salvata de niste caini!
Le-am promis ca pun linkul cu poza ei aici, poate ii gasim stapan! E pisicuta ca in reclamele Whiskas, e foarte cuminte si afectuoasa, si cred ca a stat in casa pana acum la o batranica din zona care a fost nevoita sa se mute din casa in care locuia de langa ei, dar, fara animale...sunt 2 poze aici, daca stiti pe cineva...Ei au deja 2 pisici in casa si inca 3 afara pe care le hranesc, le-au sterilizat, castrat etc...nu mai pot lua inca una.
Adi, imi pare rau ca n-ati mai ajuns prin Delta, dar asa a fost mai linistit zic eu! Da, asa am zis, sotul ma ajuta, dar de bagat si de scos rufe din masina si intins e usor zic eu! Azi dimineata spre exemplu a facut omleta la micul dejun, omleta cu branza, cu codite de ceapa, cu salata de rosii, castraveti si ridichi! Ma ajuta si nu numai la astea!
Si eu am vrut sa-ti revad pozele, dar n-am reusit!!!
Catutza, am fost vineri in parcul Izvor, dar am stat intr-o parte mai retrasa a parcului, caci era fum si aglomeratie, Andrei s-a jucat fotbal cu un copil de 5 ani, noi am stat pe iarba si am ascultat muzica, nu ne-am dus prin locurile aglomerate!![]()
Ma bucur ca ati petrecut si voi frumos la gratar!
Annie, imi pare rau ca iar te-ai certat cu sotul, acum pentru ziua lui, mai bine ii pregatesti ceva ...romantic!!
Yoanna, nici tu nu trebuie sa stai suparata pe barbatul din dotare!!! El chiar a fost dragut, a adus o multime de lucruri mai mult sau mai putin folositoare ptr. Mitzu si pentru tine...dar macar a adus!
Emma, ma bucur ca sunteti bine si voi!
Va
pe toate!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Annie80 spune:
salutari?
ce faceti? ca slaba miscare pe aici?
Aici bate un vant + nisip de-ti scoate ochii, si arde pielea
cata al meu e in egipt, si vine la noapte
katty super motanelul, daca s-ar putea trimite prin email l-as lua eu, ca ametita mea e galagioasa rau..si miai facut pofta de coliva
pt ziua sotului meu, nu stiu ce sa fac, una e ca nam nici buget, si nu o sami dea daca ii cer, sa iai ceva pt el, si la cat neam scos ochii in ultimul timp..... nu stiu ce sa zic
ioana chiar cum sa-ti zicem? zic si eu ca (virgula) Katty, bine ca a adus, nu-l mai certa,
Emma, super cu Aloha tau, ma si vad in Hawaii
daria, dodo, Adi, raluca, Lilia
Leeeeeeeediiiiiiiii!!!! ce face Davidutzu???
pup iu!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
Salutari!
Tot rapid ca mai am ceva de pregatit..
Maine voi fi in Bucuresti,mai precis in Complexul Baneasa,Ikea si ce mai e pe acolo,nu stiu inca ,voi vedea maine.
Pleaca sotul la sedinte si ne-am hotarat(ad-hoc) sa tragem si noi o fuga,sa nu se plictiseasca singur in masina.
Ne lasa la BAneasa dimineata si ne ia la plecare,deci voi fi fara transport si fara prea multi bani la mine,doar de vizita,de data asta.Vreau sa vad Ikea si sa-mi fac o idee,caci vreau multe ptr casa noua..cand va fi sa fie.
Noi ieri ne-am distrat la cumnati,cu WII-ul din dotare(am febra musculara de la volei si tenis) ne-am culcat pe al 2,azi am fost la un parastat la bunica celuilalt cumnat,abia am ajuns acasa,fac pachetel de o gustare pe drum,pragatesc hainute si ma duc sa dorm,plecam spre Buc pe la 1..
Daca cumva aveti timp sa trageti o fuga la Ikea maine,las nr de telefon pe mailul leoaicelor..
Pup leoaice si copiii lor frumosi!
adi69 spune:
Am uitat...
Pentru cine vrea sa mai vada albumele mele,pun aici linkuri,pe bucatele de data asta,sant trecute pe privat si asta trebuie sa fie motivul ptr care nu se vad ,date asa toate odata.
mancare ,praji si torturi
Papaa..
szivarvany spune:
Semnez si eu rapid dupa 2 zile de mancat slanina prajita, la tzara. Vremea a tinut cu noi
Merg sa pun poze, ne vedem la dimineata 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
catutza spune:
neatza 
trezirea ca e luni dimineatza 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
greu tare azi 
am venit cu poze din we, tare fain a fost, mai vreau ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"