Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 12
adi69 spune:
Salutari..
Nu prea am chef de "vorba"..
Daria,am sa ma interesez daca se organizeaza in Iasi si poate ajungem si noi sa inaltam baloane ingerasilor..
Voi face poze ,daca ajungem.
Am bocit putin ,am citit pe la "sufletul credintei " si m-a terminat..
Ma duc ca fac ordine la bucatarie,sa pun rufde la uscat si poate fac cu fiimea niste chocolate chips cookies..sa-mi treaca tristetea.
Pup iu..
yoannamarie spune:
Sal'tare, feline dragi!
Am intrat sa va salut si sa va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Am o durere de cap infernala, ma simt fara vlaga, ametita...Nus' ce-i cu mine!
PS; azi, ati scapat de "cearsaful" meu...![]()
all!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Annie80 spune:
saluty
va pupici si noi 
al meu a plecat aseara in oman, vine duminica seara, dupa ceam discutat in masina , ca lam dus la aeroport s-s stabilit ca plec, ca nu se opune, apoi am vb despre ceva aiurea a fost o discutie normala, mia placut la nebunie, apoi am vb la telefon, super, nus tu ce sa fac stiu ca no sa dureze asa e el, se va suparara din orice si iar va incepe cearta , dah vb ca era in duty free si facea misto de cate parfumuri, si lam pus sami zica niste preturi sa vad unde sunt mai eftine, ma suna ca mia luat 2 parfumuri , si cica ca avut placere sa le ia si nu sa ma cumpere, parca vad ca daca le impachetez urla cai pare rau ca mia luat offfffffff
azi am fost la dubai neam plibat in city center, nu am luat mai nimic ca sunt fara bani, dar am iesit din casa...
scuze ca va stresez cu ale mele
pup iu!!! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
sunt shocata....... 
A fost cutremur aici, epicentrul la 80 km de orasul meu, , dar daca vine altul??? 
A fost la 2 AM, s-a zis cu somnul meu 
------------------------
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Annie, esti bine ??? 

Buna dimineata si we insorit tuturor ! 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Buna dimineata si we insorit tuturor ! ![]() |
Buna
Poftiti la
si 
Azi sunt cu chef de viata mandra s-a odihnit azi noapte
iar eu sunt
.Ani ma rog ca DD sa-ti lumineze viata si sa faci alegerea buna/corecta

Daria cum esti,ce facej?
Cata,Katty,Anca,Adi,Dany,Ledi,Ema,Raluca,Copilutz....

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Fete dragi, cele care veti reusi sa ajungeti la intalnirile mamelor de ingeri, sa nu uitati va rog sa veniti cu fotografii ale baloanelor cu numele ingerasilor Alma si Emma si cine mai credeti voi 
Va rog din suflet 
Si-mi cer scuze daca am deranjat cu ceva pe cineva 
Aici locatiile: http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/viitoare
Dodo, buna dimineata !
Matinala esti 

Sar`na de intrebare, suntem bine, la noi e vreme buna asa ca sigur Giulia nu va vrea sa stea decat prin parcuri si pe bicicleta ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, buna dimineata ! Matinala esti ![]() ![]() Sar`na de intrebare, suntem bine, la noi e vreme buna asa ca sigur Giulia nu va vrea sa stea decat prin parcuri si pe bicicleta |
Bey e deja tarziu

si Bodo vrea la fel dar eu inca nu mi-am intrat in ritm
.Nu stiu de ce imi e atat de greu sa-mi fac programul de "alergat"specific mie dar f util pt noi..nu stiu.Cat despre baloane

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
neata! Cafea?
Daria , da sunt bine, cred, nu stiu ....
ce chestie ai vostri copii vor sa stea numai prin parcuri si al meu in casa, dar si cand il scot, dupa maraietiri, nu-l mai pt aduce acasa
pup iu!
------------------------
Alergic at stupidity.
katty spune:
Neata, am terminat si eu cu bucatareala si un pic de ordine in casa!
Annie, imi pare rau ca v-ati cutremurat, si mai erati si singuri acasa, tu si Clau, nu? Bine ca sunteti bine! Nici al meu copil nu trage sa iasa afara, nici acum nu voia sa iasa cu tati, voia sa ramana acasa cu mine, cu greu l-am convins ca e mai frumos afara ca-n casa!
Asa e mai tot timpul...
Sa inteleg ca v-ati impacat tu si sotul? Sau dupa ce i-ai comunicat decizia ta totul a intrat in calm? Nu prea am inteles,
!
Yoanna, azi ma cam doare si pe mine capul, nu ff tare,dar suficient ca sa nu fiu chiar ok...deci mi-ai dat mie durerea ta
! Sunt la a doua cafea, am luat si un codamin, sper sa-mi treaca!
Dodo, ma bucur ca te-ai odihnit, deci intrati in normal!
Daria, o sa incercam sa facem maine ceva cu baloanele!! Pentru Emma si pentru Alma! sper sa ajungem in parc, dar banuiesc ca oriunde ai fi, tot pentru ele si pentru toti ingerasii vor fi baloanele daca se inalta, nu?
Adi, te inteleg, si eu am fost pe acolo zilele trecute pe la sulfletul credintei, si am fost marcata!
Va urez weekend cat mai linistit si placut, mai revin pe seara!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."