Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine mai pe dupa-amiaza!
Am avut iar o zi grea...
Catutza, nu s-a amanat excursia, doar am micsorat-o fata de ce preconizam!! In loc sa ajungem prin Cluj, Oradea, Maramures (voiam sa ajungem la Sapanta), de la Sibiu, urcam doar pana la Medias, apoi Sighisoara, apoi venim spre Brasov si acasa!

Dodo, succes la alergat pentru acte, cred ca ai ceva de umblat, asa vedeam pe la TV...

Annie, sunt sa citesc asta, dar e decizia voastra de adulti... si voi stiti cel mai bine!

Dany, si tu esti in focuri cu teza unica sau nu te afecteaza?

Daria, eu sunt cu o felie de cozonac (de la Pasti, dar a stat tare bine in frigider), dar multumesc si ptr. covrig! Donez si eu cozo!

Adi, ti-am zis eu ca ai talent la scris....Cred ca suntem mai multe "defecte" cu ploaia! Ma inscriu si eu in categorie, mi place ploaia, imi place cand ploua la tara si pot sta prin ploaie pe iarba uda, imi place cand fulgera si tuna! Si mai am un "defect" Nu mi-e niciodata frig prea tare, nu mi-e niciodata prea cald, vara nici nu transpir...nu stiu cum, cred ca am termostatul defect!

Yoanna, si tu ai fost in pericol de a te divorta, sau doar asa din cauza de nervi, fara sa pui problema serios?

Mama, se aduna niste nori...cred ca va veni o super-mega-ultra ploaie! Si nici n-avem umbrelele la noi! Hm!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, eu vin cu o rugaminte la voi ... daca nu aveti program pe duminica si vreti si puteti sa trimiteti un balon Almei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132693&whichpage=20
Stiu ca Ayla, mamica ei, ar fi fericita sa adauge pe pagina ingerasului ei iubit fotografii cu baloanele trimise ei.

NU va suparati ca va scriu, insa mi-e tare draga mamica asta, e de o frumusete interioara si exterioara rara

Noi ii vom trimite si Emmei

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Daria, !
Daca iesim in parc cu siguranta vom face asta!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Sal'tare, din nou!

Mey...fetelor...ma bucur ca va place ploaia! Iar, in contextul de fata, se pare ca eu as fi "defecta" cu soarele si nu voi cu ploaia!

Si sora-mea e la fel...cand afara ploua, tuna, fulgera sau mai nasol (urasc asta) ploua mocaneste (adica tine mult si ploua incet si cu picuri mici)...atunci, intra si sora-mea in priza! Are o energie... Face curat prin casa, gateste, intinde rufe, calca, ar spala si geamuri, merge la cumparaturi...s-ar duce si la plimbare...dar se termina ziua... Nu poooot sa o inteleg! La mine e invers...cand vad soarele, aud pasarelele cantand...intru in priza...Ma rog...

Adi, George Bacovia....Felicitari! Pe mine nu ma atrage...doar cateva poezii, sa spunem...ca-mi plac...

Geprge Toparceanu...cu siguranta Rapsodiile...si poate inca doua sau trei poezii...

Dar...daca spui Nichita Stanescu......recunosc, nu toate poeziile ma impresioneaza...dar majoritatea...pot spune ca da!

Si, daca stau bine sa ma gandesc cred ca "ploaia" lui ..."din luna lui Marte" e singura pe care o accept cu mare drag!

Catutza, pentru galerie!

Katty, la mine nu s-a pus problema serios legata de divort! Era o reactie la nervi...Dar, vorba unei prietene, oricum e nasol ca mi-a trecut asa ceva prin cap...

Desi pana acum nu am facut nota concordanta, cu restul fetelor...pot spune ca avem ceva in comun...Nici mie nu mi-e niciodata prea cald si nu transpir vara! Oi fi avand si eu "'termostatul" defect? ?! Probabil ca de asta ador atat de mult caldura!

Daria, din cate am citit, inaltarea baloanelor, e valabila numai la Bucuresti...unde se va organiza "ziua mamelor de ingeri"...

Dar, consider ca indiferent din ce zona suntem...destinatia si scopul sunt aceeleasi...micuta ingeras! Iar, duminica (DACA NU PLOUUUUUUAAAAAAA!!!!), vom iesi in parc si vom inalta baloane!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Yoanna, adevarul e ca nu-mi plac decat ploile de vara torentiale, nu cele mocanesti de toamna, indelungate ca timp si reci, dar cand am scris mai sus doar la cele de vara ma gandeam!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Bonsoire
Eheheee pe mine m-a prins ploaia
Azi am avut ideea de a merge 2 statii pe jos fara sa iau troleul pana acas' chiar cand incepuse vantoasa .Am ajuns cu greu la prima statie ca incepuse praful si apoi ploaia efectiva...de mi s-a luat instant de mers prin ploaie.Eram mumos imbracata ca o floricica( azi am fost mai rozalinda cum mi-a zis un copil :))) )si am ajuns cam ratusca plouata!
Da Katty- sunt in comisia cu tezele n-am cum altfel caci sunt si evaluator.Am tras o portie de somn de o ora pe la 18.00 caci aveam o presiune in creieri de-mi bubuia capatzana.
Nu stiu ce le-a dat la teza de la romana ca nu m-a interesat... doar cei de-a 8-a ziceau ca nu a fost greu cat a fost muult de scris...aproape sa nu termine...Cei de-a 7-a...au zis ca in linii mari ok. Am asteptat muuult subiectele la centrul de unde le luam ( a fost randul meu sa merg sa le iau)...Pana la urma au fost toate ok... am scapat de una mai sunt 2!
Daria m-ai intrebat daca mai ajungem la Felix. Cred ca nu!!!Nu e pb. de cazare... ca toate sunt ok...la mine pb. mare era la transport... am refuzat transport cu autocarul... e crima si pedeapsa...oricate opriri as fi facut tot e mult. Anul trecut la intoarcere la la Scarisoara am facut 9 ore pe drum caci ba am prins drum blocat pe v. Oltului,ba blocaj la Sibiu...ba nu stiu ce. Faceau copiii ca toate alea si pe buna dreptate- se plictiseau rau. Ramanea varianta tren accelerat...dar aici CFR m-a lasat masca... un singur tren acc. spre Oradea care pleaca in jur de 8 seara parca si ajunge la 6 si ceva a 2-a zi dimineata.Ai mei copii sunt inca mici( 10 -11-12- cativa 13 ani) si am luat decizia sa mai asteptam sa crestem nitel. Parintii mei nu zic nimic lor le convine oricum...insa mie mi se pare greu cu ei noaptea pe tren.Am fost o singura data cu tren de noapte in Maramures...am ajuns la fel dimineata cu ei in Viseul de Sus... dar erau a 8-a cei mai multi dintre ei. Asa ca am ales Delta (o sa mergem la Sulina 7 zile mai caut 2-3 colegi si gata). Eu nu voiam sa mai fac deloc... dar la presiunea parintilor ca nu se poate asa ceva sa nu mergem in tabara ... ma urnesc. Ai mei ar merge si pe Luna numa sa mearga. Acum sambata merg cu ei la Muz Tehnic, la Observatorul Astronomic si in Parcul Carol la o plimbarica.

Edit- Daria te rog sa spui exact unde se intampla intalnirea mamelor de ingerasi in Buc. si ce fel de baloane normale din alea colorate sau cum? Zic asta caci de Paste niste oameni au trimis spre vazduh asa niste chestii dragute cu lumanari in ele... nu stiu ce sunt si cum se numesc mi s-a parut f. frumoasa ideea...lumanarica ce se inalta spre vazduh.
Adi- din nou f. frumos povestesti!Ne asemanam fetelor in muulte lucruri!
Cata-la voi cum a fost prima zi de teze? Totul ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna seara!

Katty:

Citat:
... adevarul e ca nu-mi plac decat ploile de vara torentiale,...

Aha, aha... "Torentialele" verii...sunt acceptate si de mine... In primul rand sunt scurte si repezi...iar dupa ele...natura capata o aromaaaa....de-mi vine sa nu mai respir...de frica sa nu o risipesc! Plus ca, imediat iese soarele si apa dispare ca si cand nici nu ar fi poposit p'aci...

Eu vorbeam de ploile specifice primaverii si toamnei...lungi, cu vant, friiig...brrrr! Ma deprima rau! Sa-i fi vazut pe saracii, oameni, dimineata cum se luptau ca sa-si mentina umbrela pe pozitie, caci vantul si ploaia le "radeau in nas"... Ma rog... nu mai are rost sa continui... Eu raman de partea soarelui si a verii !!!!

Dany, imi pare rau ca te-a prins ploaia! Asteptam sa citesc cum ca si tie iti place sa te plimbi prin ploaie...dar vad ca ti s-a luat...

Pleci in Delta? Ce frumoooos!!!! In ce perioada?
Petrecere frumoasa, sambata, peste tot pe unde ti-ai propus sa-i duci pe copii!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Neata...
Va astept la o www.berresbros.com/Images/Products/Flavored%20Coffee%20Montage.jpg" target="_blank"> cafea si un mic dejun copios!

Dany, imi pare rau ca te-a prins ploaia si ti-a stricat tinuta rozalinda, noua ne-a imprumutat un coleg o umbrela, dar pana am ajuns la gradinita se oprise ploaia!
Ai organizat frumos vacanta...cred ca va fi frumos in delta!

Astazi le face la gradi poze copiilor pentru poza de absolvire, auzi, absolvire la gradi! Parca ar termina facultatea! Trebuiau imbracati si aranjati frumos scria pe panou, dar cand am ajuns la gradi numai Andrei era cu camasa, pantalon drept frumos de stofa si cravata, ceilalti bermude, camasi etc...

Yoanna, nu mai zici nimic de puiuta ta!?

Cine mai vine la cafea?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneazta si de la mine.
Dany, lasa ca cresc copiii, faci si tu unu` si la anu` veniti
Katty, sar`na de cafea
Voi fi si azi prin zona ... am de lucru, n-am kef ca e vineri

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza

va salut si eu pe fuga ca am treaba, revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput