Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Ioana , si la noi a plouat in seara asta
noroc ca am ajuns acasa inainte de ploaie
, ce mai face Mitzu a ta?
mie sincer nu-mi arde de nunti si distractie mai ales acum ca a murit tata chiar ca nu m-as duce, prefer sa dau un plic cu bani si gata e mai ok si pt noi asa ![]()
Katty , ce rau imi pare ca sa amanat exursia voastra! stiu ca abia asteptai
dar poate totusi reusiti sa gasiti o solutie sa plecati. In Grecia va mai duceti?
Noi tot in Bulgaria la Pomorie la hotel Mantz2 eu zic ac e ok pretul (280 E pe apartament pentru 7 nopti, asta pentru 4 adulti + Bia cu mic dejun)
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Va doresc o zi frumoasa si va ofer
si
.
Noi suntem bine,de azi incep sa umblu dupa actele pentru dosarul de CIC
..In rest totul este ok,pe zi ce trece ma bucur si mai mult de zambetele ambilor mei puiutzi
si primele tentative de gangureala ale 
.
Astrele spun:
Ai parte de evenimente neobisnuite.
Cei din jur iti fac propuneri neobisnuite, dar nu ar trebui sa le refuzi. Te vor scoate din monotonie si iti vor oferi o noua perspectiva asupra situatiei actuale de viata.
Relatia cu partenerul da semne de tensiune.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui [ Relatia cu partenerul da semne de tensiune. |
cred ca e randul meu sa dau cafeaua

WOW , mai mult decat e ????
nasol se prevede viitorul meu, eu pana la urma mam decis. cum termina Clau scoala vin in romania, si o sa o iau de la inceput singura. Astept sa treaca ziua de maine sa-i aduc aminte sa-mi rezerve biletul , numai dus.. nu pot sa cred in miracole si schimbari peste noapte. Dar intre timp am sa profit de timpul care il mai am de petrecut aici, daca imi voi gasi un job, nu voi pleca,
asa ca puteti sa va dati seama cum sunt

Va pup, Va citesc si eu va iubesc!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Ani
sincer imi pare rau,o despartire e cea mai grea pentru copii...dar mai bine singur decat chinuit.Nu avem decat o viata
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
Buna dimineata
Sunt pe fugaa
Gabi multumim pt. horoscop.Adunare placuta de acte pt. CIC.Ma bucur pt. bucuria ta cand iti vezi copilasii!
Annie-total de acord cu Gabi...decat maritata si nefericita...mai bine singura...o viata avem nu mai multe.Cel mai rau din asta va suferi Clau... caci el va iubeste pe amandoi.
Fruntea sus!
Si noi suntem aici sa te sustinem! Deja jumatate din povara a trecut nu-i asa???
Ioana- multumesc frumos!
Pup toate felinele

Daria, Cata, Katty,Adi, Lilia, Raluca,Doina, Anca,Aurorra, Emma...lista este deschisa!![]()
O zi frumoasa dragelor!
szivarvany spune:
Mneatza, dau un covrig cu susan si 3in1 
Annie, 

Merg sa va citesc retro.
Aici a plouat, acum e fain.
Am de lucru, kef zero barat
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
adi69 spune:
Covor de liliac mi-a asternut natura-n cale,
Ce-oi fi facut eu biet mirean sa merit asa onoare?
In drum spre gradinita ,trotuarele erau pavate cu flori de liliac,mov,lila si albe..plouase peste noapte si umezeala le tinea inca pe loc,rezistand vantului zburdalnic ce voia sa le inalte la cer..
Buna dimineata de la Iasi!
A plouat as'noapte si acum ploua din nou..am uitat sa iau umbrela dimineata ,m-a plouat si acu mi-e frig,am sa ma duc sa-mi fac un ceiut sa ma incalzesc.
Annie,imi pare rau .Dar zic si eu ca Dany,trebuie facut ceva,nu poti trai asa ca numai o viata ai..
Dodo..superb..felicitari ptr-ca stii sa te bucuri de minunile tale..!
Cata ,dar tu chiar ai motiv sa nu mergi la nunti..Poti trimite banii linistita..zic eu..
Daria,spor la lucru..bine ca ai ce lucra..
Ioana,scoicile le modelezi cu manutele si le colorezi cu o pensula muiata in praf de cacao.
Ar fi bine sa gasesti niste mulaje ptr scoici,poate prin jucariile Mariei..
Pupici..
yoannamarie spune:
'neatza, dragelor! O zi...de toata bafta...in Bacau! "Toarna" de ieri, incontinuu, bate si vantul...de friiig nu mai spun...
Nu mai inteleg...e o porcarie... suntem, acusi, la jumatea lui mai si, inca, mai ies din casa cu hanoracul din fleece, pe sub care port, neaparat o bluzita cu maneca lunga...sa nu risc sa "inghet"... Ma scuzati... dar e un k.... vremea! Si...prevad ca o sa avem, ca si anul trecut, o vara de...ati ghicit, cacao! Ploi cat cuprinde... Mey...oare cand or sa vina si zilele, MULTE si CONSTANTE, cu soare?!
Nus'...dar pe mine ma deprima rau vremea asta...si imi da o stare de nervi... de numa'-numa'...Ma pun pe cugetat si nu e bine... gandurile la probleme, la datorii ...parca nu le mai gasesc sfarsitul etc...
Ma mai iau cu fii-mea...dar si ea e suparata, indispusa, ma rog...
Bine ca va am pe voi si...ma mai destind...Ma bag si eu in gasca voastra si spun ca va
pe
!
Catutza, te rog sa ma scuzi! Imi pare rau pentru tine si tatal tau! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Referitor la nunti... indiferent ce decizie luati, cu siguranta veti proceda cum este mai bine!

Sar'mana pentru intrebarea despre Mitzu... E si ea trista, are o stare de indispozitie din cauza ca nu poate iesi la joaca in parc...la plimbare...Face "santuri" prin casa, e plictisita de tot, de jucarii, de cartile de colorat, de Tv! Mi-aduce umbrela si-mi explica cum sa iesim la plimbare, folosindu-ne de ea! Dar...iti dai seama, ca n-am cum sa o scot pe o vreme ca asta...
Annie, scumpo...cat de rau imi pare sa citesc despre decizia pe care ai luat-o! Nus' ce sa spun...daca tu crezi ca nu exista alta solutie, alta cale de impacare...si "pana aici a fost...." e
! Dar tu stii cel mai bine, cunosti cel mai bine situatia! Crede-ma...ca am avut si eu zile cand imi spuneam ca singura solutie e: divortul! Nus' de ce nu am dus la capat ideea...poate ca nu eram pregatita din mai multe puncte de vedere sau poate ca a fost doar un gand ce m-a "fulgerat" la nervi! Caci, in momentul cand sunt nervoasa, indiferent daca motivul certei este chiar si unul banal...devin foarte radicala...si...
Nus'...ce sfat sa-ti dau sau cum sa te indrum sa faci ce e mai bine... E un subiect delicat! Doar sa incerci sa repui in balanta tot ce a fost frumos si bun si tot ce a fost trist si neplacut, in relatia voastra si vezi in ce parte se inclina...care e cu greutate...dar...in acel moment sa nu fii suparata ori nervoasa pe el sau relatia voastra...din contra, sa fii vesela, optimista caci atunci poti discerne realitatea! Si..comunicarea e foarte importanta...Sa vedeti de unde a inceput raul, care e cauza pentru care s-a ajuns aici...Repet...E trist ca ati ajuns in astfel de moment, ma gandesc si la puiul vostru! Dar tu stii ce e cel mai bine pentru viitorul lui si al tau! Daca, totusi, nu exista cale de impacare...nu pot decat sa te sustin si sa-ti spun: go for it!

Dodo, multumim pentru cafea si platouas! Si pentru horoscop! 
Dany,
!
Daria, o
pentru a veni cheful de munci! La urma urmei... vorba Adrianei: "bine ca ai ce lucra"! Las' ca maine-i vineri si...gat' si cu saptamana asta!
Adi,
| Citat: |
| Covor de liliac mi-a asternut natura-n cale, Ce-oi fi facut eu biet mirean de merit asa onoare? In drum spre gradinita ,trotuarele erau pavate cu flori de liliac,mov,lila si albe..plouase peste noapte si umezeala le tinea inca pe loc,rezistand vantului zburdalnic ce voia sa le inalte la cer.. |
...frumos!
M-ai binedispus! Faina dispozitie! Ai avut si "material" corespunzator...
Mercic pentru sfatul referitor la scoici!

O zi faina tuturor felinelor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
adi69 spune:
Mie-mi place ploaia!
Sotul meu spune ca sant singurul om pe care-l cunoaste care,cand incepe sa ploua il mananca talpile dupa o plimbare.
Si am asa o stare..de neastampar,iar daca nu ies la plimbare,stau macar in geam si ma holbez la ploaie.Si ma ia o pofta de viata..si o veselie si cant si glumesc..
Cred ca -s sucita..caci atunci cand e cald si soare..trag mai mult pe la umbra,imi place afara ,sau in natura insa la umbra,daca se poate sa stau la o terasa ceva,fara multa agitatie si efort..
PS:
Imi place Bacovia..:) ..dar si Toparceanu.
catutza spune:
hello 
foarte pe fuga ac avem teza cu subiect unic
Adriana , ce frumos scrii tu
sa stii ac si eu ador sa ma plimb prin ploaie si am spus mereu ca prefer racoarea decat caldura. Mai bine pun ceva pe mine decat sa mor de cald.
Ioana ,
stai linistita
fac galerie sa treaca ploaia ca sa puteti iesi afara 
Daria , va
si spor la treaba
Annie , tare rau imi pare sa citesc asa ceva, sper totusi sa va fie bine. In caz de divort Claudiu ramane la tine? eu zic sa incerci sa gasesti acolo ceva de munca, aici va fi foarte greu ca tu doar dintr-un salariu sa il intretii si pe Claudiu si pe tine.
te
si sper ca va fi bine.
va
, revin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala