Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

desigur ca toate baloanele dedicate ingerilor ajung la ei .

la trupa. azi sunt moarta de lene si n-am mare kef de nimik

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Bunaaaa !!
Si eu repejor la condicuta...
Ieri jmotru , o fuga pana la vet. fara Perlutza , si inapoi iar la jmotru...
Iar pe mama am "incuiat-o" in bucatarie... sa faca mancarica..
La vet. am fost ptr. ca am gasit in balcon ditai zmocul de blana din coada Perlutzei, nu era de ajuns ca nu mai are blanita pe tzutzuci ... acu' ramane si ..."in coada goala"...
Cred ca are alergie la muscatura de purice.
Am dus-o la vet . i-au recoltat sange dar... "putine prob. renale". Dar blana??
Asa ca, nu o mai chinui si o tratez eu ... ca in baza vet. , stresez sufletelul aiurea.
Ieri cand am fost sa vb. zicea sa o aduc iar la consult.
Iaaaar ??/
Nuuu !! Nu o mai chinui .. Cum vede ca ma apropii de ea o rupe la fuga..

Azi destrabalare maxima ... epilat pensat , pedichiura ... offff ce m-am mai chinuit....
Acum iau o pauza .
Perlutza tot asa este.. se ascunde , se baga la intuneric si a slabit , dar o vad vioaie si asta ma bucura!!!

Pup gashcaaaa!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Aaaa si o "Coafura ultima strigare" …. Ultimul racnet...
Se foloseste gel ... cam multicel ... dar merita...

http://family.webshots.com/photo/2455440880088867502frrsjf

Iar!!!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui copilutzu

Aaaa si o "Coafura ultima strigare" …. Ultimul racnet...
Se foloseste gel ... cam multicel ... dar merita...

http://family.webshots.com/photo/2455440880088867502frrsjf

Iar!!!

Are we there yet???

moama cu ce curiozitate am asteptat sa incarce poza, si ...deja ma gandeam cu o sami stea mie cu respectiva freza

si eu gasesc smoace de par de pisica... cred ca de la caldura, nu foarte mari, dar... o fi normal, ii creste a loc?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza

pe fuga ca plecam la ziua unei fetitze si apoi vine mama la mine sa stea cu Biutza.

Annie , ma bucur ca sunetti bine, eu zic sa faceti eforturi amandoi sa va intelegeti pentru Claudiu. Tu cauta ceva de munca sa nu se mai stranbe cand dai banii pe parfumuri si nu mai pune la suflet orice-ti spune situl si aveti grija de voi.

Daria ,

Gabi , ce bine ca ai dormit si te-ai odihnit ca tare bine e sa dormi cand ai ebbe mic!

Copilutzu , multa sanatate la pisicutza ta

Danny , frumos in Delta! sa ne spui cum este ca poate-mi fac curaj si ma duc si eu in viitor

Katty , ce ai gatit bun?

va ma duc sa pregatesc geanta ca ai schimburi pentru copilitza mea mica ca mergem la curte si se va face ca purcica

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata, cafea?

Cata, a fost plecat de aia neam inteles , azi noapte lam adus de la aeroport, sunt franta dupa 3 ore jumate de condus...acum sa vedem cum continuam

dar pe unde v-ati plimbat? presupun ca ati avut vreme faina de nu ati postat pe aici

La noi a inceput sa sara de 40 de grade,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata de la Iasi!

Am o febra musculara la picioare...dupa vre-o doua ore de stat cu fundu-n sus si smuls buruieni si scos maracini....am fost sambata la casa sa udam iarba si copaceii si m-am suparat ca iesira mai mari buruienile decat gazonul.

Am fost si duminica la intalnirea cu mamicile de ingerasi,cam putine..
Am inaltat doua baloane,unul ptr Emma,si unul ptr Alma,am aprins si o lumanarica , revin cu poze.

Copilut,a avut si mama o pisica birmana care si-a pierdut la un moment dat blana de ajunsese aproape chelioasa.
Dr a spus ca e din cauza mancarii ,sa nu-i mai dea din mancare gatita,insa nici dupa ce a inceput sa manance numai mancare de pisici nu si-a revenit.
A dus-o din nou ,iar dr de data asta a spus ca e stresata,ca exista un factor de stres ptr ea in casa(relatii mai tensionate intre membrii familiei ,boala,copii)Nu mai tin minte cum s-a rezolvat problema.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Baloane pentru ingeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

fotografii din we-ul nostru.

Copilutz, ce ne-ai pacalit
Adriana,
Dodo,

Pup trupa, aici e nebunie totala, ca de luni
si ce mult mai e pana la 6 seara .

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata (!) si de la noi!
Noi am petrecut destul de linistit acest weekend...eu sambata am stat acasa, sotul cu copilul au iesit ca baietii, tati s-a intalnit cu un prieten cu baiatul lor, au stat la un mic, o bere, iar copii au batut mingea pe langa ei!
Ieri am iesit in p. Herastrau cu niste prieteni, am avut in intentie sa umflam si sa inaltam baloane, am luat pompa de umflat baloane, baloane, marker, dar sotul m-a trezit la realitate in parc cand mi-a zis ca trebuie umplute cu heliu ca sa se inalte, stiam desigur dar nu-mi dadusem seama! Am vazut niste vanzatori de baloane de-alea super colorate si i-am rugat sa ne dea heliu din buteliile lor (cu bani) sa le umplem pe-ale noastre dar nu aveau decat baloanele gata umflate..asa ca n-am reusit!!! N-am fost inspirata!
Pozele noastre de ieri

Daria, Adi, am vazut pozele voastre! Foarte frumoase!
Adriana, ma bucur ca voi ati reusit ieri sa inaltati baloane!

Annie, bafta!!!

Catutza, ma intrebai ce-am gatit...am facut ciorba de purcel si cartofi frantuzesti la cuptor ! Desert am avut ieri saleuri cu mac (facute din foietaj bella)!

Copilutz, ! tare coafura!!! Chiar ultimul racnet!

!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput