Leoaicele DC *(35)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare

am admirat pozici frumoase de la Adriana, Daria si Katty , sa va traiasca copilasii ca tare dulci sunt

Annie , poate cand se va intoarce va fi mai bine ] noi ieri am fost la o fetitza de 6 ani la curte si tare placut a fost.

Chiar sunt in mare dilema pentru ca de ziua Biancai nu mai pot face acasa din cauza ca sunt prea multi copii + parinti...la mec nu ma prea incanta ca dureaza putin....la spatiu de joaca nu am bani si tot asa
de ziua mea am zis ca-mi iau prietenii la un gratar la padure, ca sa nu ii mai chem acasa sa fie cald sa murim acolo. Dar si aici am mare problema ca nu avem scaune si mese pliante (vom fi cam 10-12 adulti) si nici nu am de la cine sa inprumut si pe patura pe iarba nu putem manca cum trebuie va rog dati-mi idei salvatoare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catutza, si astia 10-12 nu au scaune pliante ??? Intreaba, nu se stie niciodata !
Cu copiii, ori ramai la Mc ori gasesti loc unde doar chirie si e mica ori acasa. Sa nu crezi ca ei nu sunt incantati oriunde tii !

Vazut poze

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Annie , ma bucur ca ti-a placut coafura …
Si ptr. ca vin zilele caniculare : alta tunsoare..
http://family.webshots.com/photo/2620900040088867502LIIvOu

si un sezlong ptr. plaja…
http://family.webshots.com/photo/2120149550088867502BVuULG

Catutza sar’naaa vad ca este mai bine … nu mai zburataceste blanitza … cred ca de la purici … are alergie … Si purici ii aducem noi …
I-am pus picatura ptr. purici si este muuult mai bine!!

Adi69 multumesc ptr. sfaturi!1

Eu am aprins la biserica lumanarele ptr. Emma si Alma si ceilalti ingerasi!!
Ieri a lucrat si nu puteam sa inalt baloane , si am mers la biserica inainte sa ajung la servici.

Dariutza am vazut mica privighetoare in parc (in copac)!!!

Katty scri-mi si mie te rooog cum se fac cartofii frantuzesti la cuptor. Sar’naaa mult!! (am gugalit si am gasit mai multe retete..)

Dany pup fata si printzisorul???

Dodolina si puii, ce mai faceti??

Ledi?? ce faci ?? puiutzul ce face???

Imbratisez leoaicele si pe puitzi!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Daria , pai pe langa astia 10-12 se mai adauga si copii adica inca vreo 5 nu cred ca au scaune pliante dat totusi voi intreba.
Cu ziua Biancai e problema pentru ca vor fi minim 7 copii + parintii si la noi in 2 camera asta inseamna dezastru si munca pentru mine o saptamana inainte si 3 zile dupa. In Bucuresti nu am auzit de loc de joaca unde sa platesti doar chiria si de restu sa te ocupi tu dar pana atunci ma voi interesa...la noi il serbam si pe Mihai si ar fi super bine sa gasim asa ceva.Dar ma gandesc ca la un restaurant ceva copii nu vor avea ce face si iar nu e bine offf

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Copilutz, tie si pisicii

Catutza, poi le zici clar sa aduca si ei scaune. Iar copiii cred ca nu vor sta pea mult si oricum daca aduceti niste paturici vor fi mai mult decat incantati
Pt Bia nu stiu ce sa zic. 7 copii nu sunt f multi, ei se tot plimba si-si ocupa timpul, mai scoti si tu un set de face-painting sau daca sunt mai multe caprite niste abtibilduri de unghii si neaparat baloane de dif marimi si culori, neaparat muzica pt plozi la moda si i-ai rezolvat. Mai greu sa gasesti 14 locuri de latit curu` pt parinti
Cand i-am tinut Giuliei acasa am intins o masa cu de toate, pus scaune p[e balcon pt fumatori, si-apoi se statea prin rotatie peste tot.
Au plecat la 1 noaptea ultimii invitati, asa ca iti dai seama ca nu a mai contat spatiul si vorba si rontaiala

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Copilutz, ptr. cartofii frantzuzesti, pui la fiert cartofii (cam 1kil) in coaja (eu asa fac), rad vre-o 200-300 gr. branza telemea, pun si 2-300 gr. branza dulce, si o cutie de branza fagaras daca am, dar de-obicei iau special ptr., 2-3 oua, sare.
Dupa ce fierb cartofii, ii cureti, ii tai rondele. branzeturile se amesteca toate si apoi cu ouale, se pune sare. Se unge cratita cu ulei, sau unt, sau margarina, se pune un strat de cartofi, unul de branza apoi iar de cartofi, deaspura se bat 2 oua se amesteca cu 100-200 gr. smantana si se toarna deasupra, se dau la cuptor pana se face crusta deasupra...Foarte bun!

Catutza, noi de multe ori am facut zilele copilului sau ale noastre la iarba verde/gratar etc. si de obicei invitatii vin si cu mese si cu scaune, fiindca cam toti au asa ceva! Tu trebuie sa te ocupi de papa, de bauturi, de farfurii/pahare de unica folosinta etc. La Bianca, nemaifiind de gratar, cu Mac scapi cel mai ieftin, mai scumpe sunt locatii gen Booboo, Kid land si altele asemenea... La BooBoo, numai intrarea de copil, fara mancarica, bauturica, tort este 30 de lei in weekend...

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Daria , ce bine ar fi sa fie cum spui tu !
dar anul trecut am avut 5 copii si 10 adulti si mi-a ajuns. marea majoritate a prietenilor mei asteapta sa le pun eu in pahar si nu-si ridica "dosul" dupa scaun decat atunci cand aud copilul propriu ca urla asa ca nimeni nu statea in dormitor cu cei mici (eu mai mult pe la bucatarie, Mihai mai mult pe langa adulti sa le dea una alta) asa ca cei mici si-au facut de cap in dormitor si credeti-ma ca 2 ore am strans si aranjat numai jucariile in dormitor asa ca anul asta ori ii chem pe rand -ceea ce nu vreau ca e dubla cheltuiala ori fac numai la mec daca alta solutie nu am iar acasa fac doar pentru Mihai cu nasii si finii si atat!

azi trebuie sa stau pana la 7 la servici dar treaba nu am asa ca va stresez

Copilutzu , ma bucur ca e bine maitza, asa ac aveti grija sa nu aduceti purici in casa

Bucatareala

Mergi la inceput

Katty , tu cate mese/scaune ai? daca nu gasesc mi le imprumuti si mie?
asa ne gandeam si noi : farfurii, pahare , tacamuri de unica folosinta, gratar si salate, sucuri si bere rece si sa vedem cu tortul cum facem ca e departe padurea sa venim dupa el acasa

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata, cine vine la cafea?

copilutz, super si a doua coafiura cum e pisicutza?

sa spun ce a facut a mea? dupe ce mieuna-plangea pe balcon i-am dat drumul in casa, avea o soparla in bot am scoso iar pe balcon poate scapa soparla,.... juma de ora later soparla moarta si pisica jelea, asteapta sa se trezeasca sot sa arunce soparla...nuuuu am aruncat soparla, apoi pisicada-i si cauta soparla, dar cu ce inversunare si agitatie, si galagie, ea deobicei e galagioasa....vanatoreasa lu' mama

katty merci ca ai postat reteta si eu o vroiam, am sa o fac, pt mine si pui, suna dar pt azi am in plan tocana sicilian de vinete

adi super poze, dar cu gadul la Emma , offfff freasca DD de de-asta, Catalina ta o dulce

Cata tu pregatesti de acuma ziua Biei? nu e in Nov nascuta?

asa leoiacele, facem planurile cu timp inainte?, Eu de ex nu stiu ce o sa fac pt Clau, probabil pachetele pt colegii de la gradi, iar pt ceilalti ...... al meu sot nu prea e de acord sa facem undeva, el zice acasa.... unde sa ma plang am numai 2 scaune la masa, din care unul sa sa se rupa, si scaunele de la calculatoare, canapea 3+2+1+1 ... si ar fi de chemat vreo 10 prunci + parinti

Dodo cum e dodolina mica? sper ca fara colici, da? SI Bodo?

Daria

Leeeeeeediiiiiiii hellou, where are you?????

o zi faina va dorim!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata!

Cata,mie nu mi se pare normal sa duci tu toate scaunele si mesele ce va trebuie la iarba verde.
Ii inviti frumusel la iarba verde,tu faci cinste cu papica si beuturica insa,asa cum a spus si Katty,cu scaunele si extra masute sa contribuie.
De ce asa mare "scrobeala"? Nu va sant prieteni,amici..rude?
Eu i-as pune si la treaba..:)Doar telul e sa ne distram,cu totii eventual,daca era acasa,da ,zici ca nu se baga in oalele tale dar la iarba albastra..?

Am facut si eu aniversare la padure,n-am avut decat doua scaune,o masa,paturi am rugat sa vina care cum are ca si asa umpleam portbagajul cu ce trebuie de papa,bauturi,ustensile si unelte,jocuri si jucarii
Fiecare a mancat cum a dorit,in picioare pe langa masa,pe paturi,pe busteni,pe langa..:)nu ne formalizam.

Ar mai fi o idee,pe la noi sant campinguri,doua sau trei ,pe la margine de oras.
Se poate inchiria o casuta cu locul aferent ptr gratar,sant care au si mese mari ,acoperite si gratar in dotare.
Noi am inchiriat de ziua sotului acum cativa ani o casuta peste noapte..am petrecut de la 6 dupamiaza pana a doua zi dimineata,pentru copii si somnorosi au fost patru paturi la mansarda.

Sau mai este un loc unde poti inchiria pur si simplu mese si gratar,fara casute,e un fel de gradina de vara,cu un fel de separeuri.

Katty,am facut aseara cartofi frantuzesti,cool!
Plecate de dimineata ,gradi,munca,balet,muzica,am ajuns acasa pe la 5 si ceva,intai m-am "odihnit" putin la calculator si am citit despre cartofi..am si zbughit-o la bucatarie,am facut cartofii frantuzesti,snitel de piept de pui si o salata verde cu ridiche multa.

Azi trebuie s-o iau de la capat,sa fac o supa crema de legume,si ceva cu ciupercute,cred ca am sa incerc o musaca..sa vad cum iese.

Annie,ce vanatoareasa ai tu..

Copilutz,cum e pisicuta,mai bine?
Super frizurile,si ursuletul pare chiar fericit ..unde sant facute pozele?

Eu as'noapte nu am prea dormit,asa ca am trimis copilul cu tata la gradi,eu cred ca ma duc sa ma odihnesc ,poate mai trag un "nap" nu ma simt prea bine.

Mergi la inceput