Folositi ZYMAFLOUR?

Folositi ZYMAFLOUR? | Autor: Flory_28

Link direct la acest mesaj

Am intrebat medicul si mi-a spus ca parerile despre administrarea zymaflour-ului sunt impartite; nu mi-a recomandat. Voi il folositi? Stiu ca sa de copilului pana la 14 ani, pentru prevenirea cariei dentare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi il folosim. Am hotarat sa il folosim pentru ca in familia mea toti avem probleme cu dantura, asa ca noi ne-am gandit ca poate o sa o ajute sa aibe dinti mai sanatosi. Doar ca trebuie luat cu regularitate...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

noi nu-l folosim, tocmai la recomandarea pediatrei, care ne-a spus ca in urma unor studii recente efectuate in belgia, s-a demonstrat ca ar putea favoriza aparitia cancerului...

stiam si eu ca parerile sunt impartite si ca din ce in ce mai multi medici pediatri se arata rezervati in a recomanda administrarea acestui produs.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, eu le dau de la nastere cate o/2 pastiluta/zi, in functie de greutate, varsta. Am auzit pareri multe. Nu au carii, nu le-au cazut dintii, nu avem probleme. Stiu ca se da pana la 18 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Noi nu-l folosim pentru ca pediatrul ne-a spus ca odata ce l-ai intrerupt apar de 10 ori mai multe carii!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu ii dau, din 3 stomatologi 2 au fist pro si unul contra . Intr-adevar, nu trebuie intrerupt si terbuie dat pana ies ultimii dinti.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Si noi luam Zymafluor. Noi am intrebat mai multi medici STOMATOLOGI nu pediatrii, cred ca ei sunt mult mai in masura sa ne sfatuiasca in legatura cu dintisorii. Si toti 3 au fost pro. Avem dintisori perfecti pana acum in ciuda faptului ca nu mananca lactate aproape deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

I-am dat dar am intrerupt pentru ca au aparut probleme: dureaza un an sa-i iasa dintii dupa ce au picat cei de lapte. In timp ce au luat Zimaflor au facut tartru pe dinti copii, la 6 ani!
Florul acela nu e natural, sunt niste porcarii pe care ni le baga pe gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

I-am dat de la 6 luni

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da, le dau fluor... Am intrebat 3 stomatologi si pediatrul copiilor si au fost toti pentru...
Eu sti uca se da pana iese toata dentitia definitiva... nu cred ca pana ies si maselele de minte... pt. ca ar putea lua si pana la 25 de ani ... mie asa mi-au iesit... dar mai intrebam dr. pana atunci... ca avem timp... Dar cel putin pana ies ceilalti, trebuie dat...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Si eu am dat pana la 7 ani. Dentista de aici mi-a zis ca dupa 7 ani nu mai este eficient pentru ca dintii sunt deja formati. Amandoi copiii au avut dentitia de lapte perfecta iar fiica-mea adolescenta nu are nici o carie pana acum.

Mergi la inceput