Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Criss, mersi de sfat. Chiar mi-am luat hartie de copt cand am luat formele dar dupa aia am stat si mam gandit ca nu e buna, ca de fapt imi trebuie dinaia striata.
Eu foloseam la prajituri folie de aluminiu pt fundul tavii. Acum am si hartie de copt.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Criss, mersi de sfat. Chiar mi-am luat hartie de copt cand am luat formele dar dupa aia am stat si mam gandit ca nu e buna, ca de fapt imi trebuie dinaia striata.
Eu foloseam la prajituri folie de aluminiu pt fundul tavii. Acum am si hartie de copt.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Si cu folia de aluminiu nu se lipeste de exemplu un blat de tort?

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ba da se mai prinde , dar foarte putin pe laterale.
Eu stiu ca muffinsul e in hartia aia cu striatii de asta spuneam ca trebuie dinaia.
Si de la Eldi mai cumparam briose dinastea, si de la Auchan mai cumpar..magdalene se numesc si toate sunt in hartie dinaia cu striatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Salutare!
Noi mergem azi la avioane, in doua echipe baietzii si fetele - Paul e total cum vine si intreaba "she fac fetele?" Baietii vor sta precis pana cad gramada de oboseala dar noi fetele nu stiu cat vom rezista, mai ales ca nu e cazul sa ne punem sandvich

Na pupici, sa aveti WE fain de tot!

PS he-he... amr-uri.... ce-a mai trecut vremea deja am mai mult un an de cand nu mai lucrez... cand aveam 15 ani, daca mi-ar fi zis cineva ca o sa vreau sa stau acasa cu copii in loc sa-mi fac meseria, i-as fi ras in nas da' ce stiam eu pe atunci

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Bianca, merg si fara hartia aceea speciala.
Uite cum arata ale mele
http://good-times.webshots.com/photo/2396186900102224540KKimbH

Printisorul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fain te-a rezolvat Lara, Aura. Ce rasa e?

Criss, greu trec 2 saptamani.... eu fac AMR, d-apai tu.

Bia, da, am fata mare , acuma ma jeleam pe-aici ca nu mai nasc, si ni...smecheroaica. Sta in funduletz dar sprijinita, si n-o pun mult.
Da` muffins-urile nu se fac si-n forme de alea mici pt cuptor? No, ca neuronul nu ma lasa sa-mi aduc aminte cum sa explic, din ce sunt...nu hartie, nu plastic...stiti voi . Criss, hai tu
La platou a fost I. cu David, a zis ca e super, s-a deschis weekend-ul trecut parca, si Oana spunea c-a fost si e fte fain.
Eu tot la muffins ma gandesc.. si ies bune din cutia aia de la Dr. Oetker?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Anca, merci de compliment. Fac si eu ce pot. Alor mei le plac foarte tare dulciurile, si le fac saptamanal prajituri, torturi, clatite, etc.
Cat despre AMR...cateva zile doar.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
O mamica de pe DC a plecat si-a lasat puiutzul orfan, accident de masina. Tipa asta www.bihoreanul.ro/studenti-bihoreni/o-universitara-din-oradea-s-a-sinucis-fiindca-a-pierdut-trei-sarcini-4269166" target="_blank">de-aici e din comuna cu mine. Tot timpul am admirat-o si-am luat-o drept exemplu, tot timpul era ce eu nu eram, si-avea ce eu nu aveam. O ambitioasa si-o luptatoare, asa o vedeam eu. Si-acum....Scuze, nu vreau sa va intristez.Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
trist!foarte trist!in ceea ce priveste sinuciderea nu sint in masura sa judec pe nimeni.eu stiu prin ce am trecut 8 ani.iar varianta infiatului am avut-o si noi,dar e al naibii de greu tot procesul.un pshiatru (foarte cuinoscut la noi in oras) a spus ca multi considera lasitate sinuciderea dar defapt iti trebuie mult curaj sa mergi pina la capat(se referea la persoanele cu discernamint).D-zeu sa le aiba in paza ,si pe cei ramasi in urma lor.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Criss75Zilele urmatoare voi face un test, am o banuiala, desi mi se pare pare ireal sa raman insarcinata din prima cum s-ar spune, stiind cat de greu am ramas prima data. Dar cine stie?Criss si Alex (11.05.2003)EMMA, printesa primaverii
Robert s-a lasat asteptat 8 ani.Kristian la "prima incercare"!!!asa ca .....tinem pumnii.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lizzy
facut virament 50lei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
cind ne-am intilnit am inteles 50 lei pe persoana..cred ca am probleme cu "etajul".primit pm-ul.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

lizzy:dupa ce ca nu am inteles faza cu nick-ul,acum vad ca ai disparut si de lista.sint in ceata.si te rog da-mi cartea(inspiratia ta) sa o citesc.please!!!criss,bianca:fie-va mila!!!!!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput