Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

In sfarsit am coborat si eu pe meleaguri cu oameni normli astfel incat pot intra sa port si eu o discutie omeneasca, normala si de bun simt.

Scuze tuturor feteleor a caror copii au fost compostati de catre feciorul meu, frumos, voinic si mai ales "cu simt al dreptatii".

Sunt pe o fuga continua, gradina de flori mi-a explodat iar pentru ca eram asa de mandra de ea si multumita Lara a priceput ca ar fi mai bine sa le manance, culce la pamant si sa sape cuiburi. Toata actiunea s-a petrecut intr-o singura noapte iar dimineata ma astepta bucuroasa in fata usii.

Am mai swalvat o bucatica pentru ca am avut inspiratia de a o ingradi cu un gardulet. Acum darama ceva maturi prin debara, e cu mine la birou, de 2 zile o car peste tot cu mine, resturante, intalniri de toti se crucesc. Barbata-miu imi spune ca nu sunt intreaga ca o car peste tot dar... trebuie sa fac ceva cu ea pana termina a 7 mia echipa de muncitori ce imi lucreaza la terasa.

Dimitrie nu a mai dat pe acasa de 4 zile, nu vine acasa ramane cu bunica-sa si cu varu-su sa doarma, ieri am mai facut o incercare de a-l aduce acasa, cu succes, ca a plecat varu-su acasa altfel...

Bianca are dreptate in legatura cu anuntul.

Cam atat, au fost atat de multe ca nu stiu cand am sa am timp sa le povestesc pe toate:)))

Pa pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara gagici...
Tocmai am mancat o felie mare de pepene rosu si m-am pus la calc sa imi fac siesta. Am fost la real...mama mia ce nebunie, era plina parcarea, plin la case zici ca era sfarsitul lumii . Au intrat ofertele de azi si probabil de asta ea plin. Am vrut sa cumpar mazare congelata 2 pachete + 1 gratis si nu mai era, se terminase . Probabil vor mai aduce.
Aura, nasol moment cu gradina . Planteaza si plante care stau in interior mai mult nu in exterior .
Lizzy, pai suna si tu la ore normale acolo...pe la 10-11 dimineata nu dupamasa ca cine stie ce program au .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna ziua si de la mine.
Am facut si eu muffins 12 bucati dar din cutia de la Dr Qetker pt ca nu am gasit formele alea de hartie nicaieri . Am cautat la real, metro, auchan si nimic. La Auchan au avut dar se terminasera. Asa ca am luat cutia care are si forme incluse si nu trebuie adaugat decat 2 oua, lapte si ulei.
Ati fost la platou in ultimul timp? Am auzit ca s-a terminat parcul ala de construit...sunt curioasa cum arata. Poate mergem azi pana sus asa dupa ora 17.
Anca, ai fata mare...am vazut pozele...5 luni deja...sta in fund?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fain te-a rezolvat Lara, Aura. Ce rasa e?

Criss, greu trec 2 saptamani.... eu fac AMR, d-apai tu.

Bia, da, am fata mare , acuma ma jeleam pe-aici ca nu mai nasc, si ni...smecheroaica. Sta in funduletz dar sprijinita, si n-o pun mult.
Da` muffins-urile nu se fac si-n forme de alea mici pt cuptor? No, ca neuronul nu ma lasa sa-mi aduc aminte cum sa explic, din ce sunt...nu hartie, nu plastic...stiti voi . Criss, hai tu spune-ne, ca esti bucatareasa de bucatareasa.
La platou a fost I. cu David, a zis ca e super, s-a deschis weekend-ul trecut parca, si Oana spunea c-a fost si e fte fain.
Eu tot la muffins ma gandesc.. si ies bune din cutia aia de la Dr. Oetker?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fain te-a rezolvat Lara, Aura. Ce rasa e?

Criss, greu trec 2 saptamani.... eu fac AMR, d-apai tu.

Bia, da, am fata mare , acuma ma jeleam pe-aici ca nu mai nasc, si ni...smecheroaica. Sta in funduletz dar sprijinita, si n-o pun mult.
Da` muffins-urile nu se fac si-n forme de alea mici pt cuptor? No, ca neuronul nu ma lasa sa-mi aduc aminte cum sa explic, din ce sunt...nu hartie, nu plastic...stiti voi . Criss, hai tu spune-ne, ca esti bucatareasa de bucatareasa.
La platou a fost I. cu David, a zis ca e super, s-a deschis weekend-ul trecut parca, si Oana spunea c-a fost si e fte fain.
Eu tot la muffins ma gandesc.. si ies bune din cutia aia de la Dr. Oetker?

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Sunt forme de silicon, daca la acelea te referi. Eu insa fac briosele/muffinsurile in tava speciala pentru briose, cu orificii. Eu am doua tavi cu cate 6 orificii, dar la Real am vazut si cu 12.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Am fost si noi afara. Prima data am fost la Platou si ne-am uitat asa din masina la ce s-a facut acolo dar nu m-a impresionat foarte tare ce am vazut. Era asa o liniste acolo...si am plecat la weekend. De acolo am mers pana la aerodrom sa vedem avioanele, planoarele si ce mai erau acolo. Azi au facut pregatiri pt maine. Erau si 3 parasutisti in plina actiune in aer.
Maine la ora 10-11 incep demonstratiile cu avioane...daca aveti chef sa mergeti ca va fi frumos.
Anca sa sti ca au iesit bune muffinsurile. Se mai pot face si in tavile alea speciale dar sunt sigura ca se prind de margini deaia nici nu incerc. Am si eu tavi dinalea (2 bucati a cate 6 muffins) dar nu cred ca nu s-ar prinde, de asta am cautat forme de hartie. Daca ai forma de hartie le poti pune in tava de aragaz si asa le coci.

Mergi la inceput

Criss si nu se prind de margini? Eu nu am incercat cu toate ca mi-am luat tavile tot de la Real. Am vazut si eu tava de 12 bucati dar era 40 lei.
Asa bine ies in hartie...pacat ca nu gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sigur se pot unge cu ceva sa nu se prinda. N-am facut niciodata, dar banuiesc.

Poarta-ma, mami!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu ung formele bine cu margarina, iar pe fund tai patratele din hartie de copt si astfel ies mai usor. Marginile se desprind cu ajutorul cutitului, iar hartia de copt ajuta sa nu se lipeasca .

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Anca...m-a sfatuit cineva sa le ung cu unt sa nu se prinda. Dar nu e mai simplu cu hartie? Si arata si mai bine...zic si eu .
O sa incerc sa fac si in formele alea cand oi avea chef ca nu e greu. Partea proasta e ca ies putine...la o tura maxim 12 bucati. Te tot cocaresti atata .
Azi am poftit "lichiu cu ceapa" (placinta cu ceapa- e ca cea cu varza dar e ceapa calita asa sticloasa cu smantana inauntru in loc de varza) pt cine stie . Am mancat saptamana trecuta la Sebes ca a facut matusa mea si m-a luat azi asa o pofta...eu care ar trebui sa fiu la regim .

Mergi la inceput