Muresence.....la apel!!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Apropo, am inteles ca la ortoprofil in data de 1 si 16 mai se fac consultatii ORL gratuite cu aparatele lor performante. Mai multe nu stiu, daca va intereseaza sunati la ei. |
Bianca, sigur la Ortoprofil? Dar ce legatura are cu ORL-ul? Eu stiam ca ei se ocupe de proteze, orteze, incaltaminte ortopedica, in generat ce tine de ortopedie.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
anca_27 spune:
Criss, tocmai m-am delectat cu pozicile voastre, sa va traiasca feciorul, ce mare eeee, si dulce zambicios!
Numai baieti unul si unu pe-aici, avem de unde-alege!![]()
Eu tocmai vin de la cosmetica, m-am dezmatzat un pic. Mmmm, ce bine-a foooost! Mergeti si voi.![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Criss75 spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Criss, tocmai m-am delectat cu pozicile voastre, sa va traiasca feciorul, ce mare eeee, si dulce zambicios! Numai baieti unul si unu pe-aici, avem de unde-alege! Eu tocmai vin de la cosmetica, m-am dezmatzat un pic. Mmmm, ce bine-a foooost! Mergeti si voi.Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Multumim Anca.

Stai sa mai creasca putin Sara, sa vezi atunci batalie intre baieti.

Printisorul meu
OanaRusu spune:
| citat din mesajul lui Criss75 ... Pui Criss si Alex (11.05.2003) EMMA, printesa primaverii |
Ce pui scump ai tu acolo
!!Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Criss, ai dreptate, habar nu am cu ortoprofilul. Cand am auzit de la persoana repectiva ma gandeam ca poate se ocupa si de ORL. Habar nu am atunci...dar sigur am inteles ORL si ortoprofil
. Sa vad poate ma intalnesc maine si intreb iar.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui Biancas Criss, ai dreptate, habar nu am cu ortoprofilul. Cand am auzit de la persoana repectiva ma gandeam ca poate se ocupa si de ORL. Habar nu am atunci...dar sigur am inteles ORL si ortoprofil . Sa vad poate ma intalnesc maine si intreb iar. |
Mai, poate totusi e ortoprofil, doar fac si protezare auditiva, nu? Zic si eu...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Criss75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui OanaRusu
Ce pui scump ai tu acolo !!Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
Multumim.

Printisorul meu
Biancas spune:
Buna fetele.
Am vorbit cu persoana care mi-a spus de consultatia gratuita si se pare ca am inteles bine ca e la Ortoprofil consultatia.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
lizzy spune:
| citat din mesajul lui Biancas Buna fetele. Am vorbit cu persoana care mi-a spus de consultatia gratuita si se pare ca am inteles bine ca e la Ortoprofil consultatia. Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
multumesc de info. poate reusim o consultatie... am sunat acum dar nu raspunde nimeni acolo...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Mariaa spune:
| citat din mesajul lui lizzy facut virament 50lei ![]() |
Criss, scuze ca n-am avut vreme sa-ti raspund direct, sunt tare prinsa la lucru, cat despre test, tin pumnii si eu sa fie din ala bun! va pup pe toate en-detail si mai ales pe Karola

_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea