Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

azi am fost in centru sa duc hirtia.ma duc eu in piata Victoriei:nimic.intreb eu de la fumatorii din fata primariei,habar nu aveau,cica multi au intrebat dar nu stiu sa fie organizat asa ceva.s-a apucat barbatul meu de bombanit...il conving sa facem o plimbare prin centrul orasului poate dam de punctul de colectare.intreb eu la fiecare taraba(sau ce o fi fost),toata lumea da din umeri.barbatul meu deja era la un nivel mai mare de bombaneala.gata !hai sa ne intoarcem,in acel moment vad o camioneta parca cu deseuri de hirtie. asa era! bun,mergem la masina sa aducem hirtia.barbatul meu si mai tare bombanea(centrul fiind inchis a cam trebuit sa care).bine ca nu a fost tzeapa.ca aveam ce auzi.nota 10 pt studentii de la petru maior(ei au strins hirtia).pe urma fuga la Real la cumparaturi si apoi sa-mi adun copiii:erau cu socrii la tara.surpriza:soacra-mea ma asteapta cu :Kristian a fost intepat de o capusa!!!.ma uit,soacra zice ca i-a scos-o.eu nu vad decit o intepatura,nici o roseata nimic.imbarcat copiii,mers la urgenta.de acolo am fost trimisi la infectioase,iar acum sintem 14 zile sub tratament cu amoxicilina(augmentin),de trei ori pe zi.miine ce faceti?cum afost la avioane????noapte bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine.
Kover, bine ca ati gasit pana la urma punctul unde se colecta hartia. Iti auzeau tu daca nu ecologie . Oare ce a fost ieri in centru? Ca am fost cu Dani la clubul de joaca al prietenei mele si s-a circulat jalnic. Am vazut ca centrul era inchis si nu stiam de ce. Va dati seama ce ar insemna sa fie centrul inchis? Jale .
Kover, nasol cu capusa...of, of...stiu ca nu e de gluma cu capusele, am intelesca dupa o perioada trebuie facute ceva teste ca sa nu aiba cumva boala..nu mai retin.
Oana, cum a fost la avioane?
Anca, Lizzy voi ce ati facut?
Criss, maine e luni, deci e ziua testului nu? Tinem pumnii sa iese 2 liniute

Noi am fost azi la gratar pe malul Muresului...ne-am si bronzat putin, pacat ca apa e inca rece si nu se poate face baie. Daca e tot asa cald in 2 saptamani sigur se inalzeste apa. Socrii mei au gradina aici in oras si deja se plang ca nu ploua si e uscat pamantul.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Kover, ce tare! Am uitat complet de hartie, bine c-am colectat.... Saracutzul Kristian , mama ei de capusa!
Bia, nu mare lucru, e inca sor`mea cu prietenul la noi, pe-acasa, gatit, cu zibe, aseara am fost pana la weekend si cam atat. A fost tare cald ieri, nu ma mir ca v-ati bronzat, sa va fie de bine gratarul.

Azi avem un sarbatorit (de fapt doi, daca-l punem si pe medicul care s-a ocupat de el ), LA MULTI ANI, Aleeeeeeeeeex, sa cresti mare, sanatos si voios, si sa-i fericesti pe mami si daddy!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la

Alex de mamica Criss, la multi ani fericiti, multa sanatate si fericire alaturi de familia ta Petrecere frumoasa si cadouri multe, multe
Criss, hai cu testul ...Esti ???
Anca, si noi am fost la weekend dar sambata si chiar m-am uitat dupa tine. Mama mia ce de lume la weekend...parca tot orasul era acolo sambata pe la ora 19 .

Eu sunt cam nervoasa pe aia de la parcari...nu stiu daca ati vazut dar e 3 lei ora de stationare. Deci daca merg 5 ore platesc 15 lei? Pai e normal sa platesc mai mult la parcare decat platesc intrarea?
Eu as face reclamatie . Noi avem tichet de parcare pe tot anul lipit pe parbriz dar cica ala nu e valabil si la weekend. Magari...ca sa scoata alti bani

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si eu am fost sambata cu Alex la Week-end, am sa pun cateva poze.
Ieri acasa, am avut musafiri, l-am sarbatorit pe Alex.
Bia, nu e.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!! Alex

Bianca, 3 lei pe ora??? asta e oribil, asa vor ei sa elibereze parcarile?? Al meu sot zice ca tot atat e si in parcarea din spate de la luxor!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Treaba de copii: la joaca

Oana, mami de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Treaba de copii: la joaca

Oana, mami de

Cat sunt de dragalasi! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Multumesc Criss

Hai sa punem de intalneala la weekend, ce ziceti?

Oana, mami de

Mergi la inceput

Anca, Bianca, Oana , va multumim mult pentru urari.

Printisorul meu

Mergi la inceput