Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Alexului tau cris, sa creasca mare si sanatos
am intrat dupa vesti...da nimik

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Criss, imi pare rau. Poate luna viitoare....
Oana,3 lei da...bataie de joc . Nu stiu unde in oras am auzit ca e 4 lei deja . Stai linistita ca parcarea era plina, de abia am gasit loc de parcare la ora 19 cand m-am dus. Am vazut pozele. Ce de dinti are Ana ...am numarat 7...sigur mai iese 1 sa fie pereche. Si nu are 1 an inca. Dani al meu la 1 an avea 5 bucati, primii dinti au iesit la 9 luni si 10 zile
Dani e racitura, m-am uitat in gatul lui si e putin rosu. Ii curg lumanarile si are febra. Acum cand l-am culcat avea 37.8, cred ca deseara va face febra mai mare. I-am dat 9 ml panadol si Olynth in nas. Deocamdta atat ca alte simptome nu are. Daca se ingroasa treaba ii dau Summetrolim ca am vazut ca am. Daca merg la cabinet sigur il baga doctorita pe antibiotic cum ii e stilul .
Ne putem intalni la weekend numai ca atata lume e ca o sa ne pierdem copiii pe acolo ..tot dupa ei trebuie sa fim . Dani e tot pe topogane si prin turnuletele alea.
Hai sa stabilim o data...numai sa poata veni toata lumea cine vrea(
mai spre sfarsitul saptamanii sa ii treaca lui Dani raceala).

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

La multi ani! Alexului tau cris, sa creasca mare si sanatos
am intrat dupa vesti...da nimik

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Multumesc Monica.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of, Criss

Oana, ce dulcei! Nu ma pot hotari care-i mai scump. Chiar vroiam sa te-ntreb, Ana nu baga nisip in gura, nu sunt tentati? Ca sa stiu ce m-asteapta.

Bia, vezi de ce ne-am mutat tot in Aleea? Ca sa mergem pe jos si sa n-avem treaba cu parcarea. Intradevar e fte mult, si-am auzit ca mai nou, in centru, tb sa-ti iei tichet, nu mai merge cu abonament, sau ca n-o sa se mai faca abonamente... no, nu mai stiu exact. Noi am avut pana-n martie (sau pana-n aprilie? neuronu ametit ) abonament, acu ne-a expirat si ne riscam de fiecare data. Da` inca nu m-a prins.

In alta ordine de idei, I. racit cobza, zibe infundata, azi i-am luat puf Humex 100% apa de mare, parca nu mai grohaie, n-avea nimic, doar fornaia, si ultimele nopti au fost chinul de pe lume, din ora-n ora. Si-n loc sa dorm acum cu ea o ora, stau pe forum. Da, si ma doare gatu`. Fetele cu naturiste si homeopate, ce sa iau?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ma scuzati, si eu tot dupa vesti despre si de la Criss La multi ani lui Alex!

Karola, mey, ce-mi faci ...zi-mi ca ai ajuns la Dr. Butiurca, te rog!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Of, cris, eu nu vazusem ca n-a fost sa fie...eu am crezut ca inca nu ai dat nici o veste...
tinem pumnii stransi sa fie bine data viitoare si sa indeplinesti visul Alexutului

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

ma scuzati, si eu tot dupa vesti despre si de la Criss La multi ani lui Alex!

Karola, mey, ce-mi faci ...zi-mi ca ai ajuns la Dr. Butiurca, te rog!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Multumim pentru urari, Mariaa.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Anca, vezi de ce as fi vrut sa ma mut in aleea? Ca altfel zona nu-mi place deloc, dar avantajul ar fi fost week-endul la doi pasi.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Anca, vezi de ce as fi vrut sa ma mut in aleea? Ca altfel zona nu-mi place deloc, dar avantajul ar fi fost week-endul la doi pasi.

Cum poti sa spui ca nu-ti place deloc?

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

LA MULTI ANI Alex,pui de Criss,si viitor fratior de "fratioara"?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput