Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

criss:tinem pumnii pt. data viitoare,facem galerie.da'poza cu tortul lui Alex ne pui????mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

bianca:cica abonamentul la weekend va fi 200 lei pt familie.mai intri in joc???noi da!ca eu parcare nu tre'sa platesc,sic!sic!sic!si vine vacanta,asa ca inainte de masa program de weekend.anca:sanatate la toata gasca.furnici mai aveti???mariaa:simbata seara nu afost de garda d-na Butiurca.eu m-am bucurat ca atit la urgente la copii cit si la infectioase nu s-au uitat chish la mine.au luat problema foarte serios.deci nu se vede nimic la Kristian,dar a primit amoxicilina(augmentin)pt. profilaxia bolii Lyme.unii membrii ai familiei au considerat ca exagerez(replici de genul:pai si altii au fost muscati de capusa,sau:pai a fost scoasa capusa,sau:nu-l doare...).iar la urgenta copii cind am spus ce s-a intimplat am fost primiti inaintea rindului si au sunat la infectioase.ma gindesc ca ar fi bine totusi sa iau legatura cu dr Butiurca.acum :14 zile urmarim aparitia vreunei pete,starea generala a copilului,febra,etc...ceea ce ma sperie este ca a fost o capusa mica,si din pacate cele mici si femelele sint purtatoare de borelia.mai vorbim la telefon.nu vreau sa va ametesc cu problema mea.lizzy:schimbat nick,disparut de pe listuta,acum si de pe aici...ce se intimpla.sinteti sanatosi????miine te stresez cu telefon.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

pai am uitat sa ma laud:in august mergem la marenoapte bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Kover, multumim de urari.
Cateva pozede sambata de la week-end.
Si cu tortul
Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Karola, ati inceput bine medicatia dar pentru o urmarire mai buna mergi intr-o dimineata la cabinet, in spital la dansa.
te sun zilele astea sa vorbim, da' stii bine ca oricand sunt pe 'on' asa ca orice 'aiureli' iti trec prin cap, nu ezita sa ma intrebi

pup toate fetele dragi

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bianca, i-au iest in foc automat 6 dinti pe la 7-8 luni, apoi al 7-lea cam chinuit (numai jumatate zic eu...) insa Paul la varsta ei avea 7 incisivi, 2 canini si 2 masele.... lui au inceput sa-i iasa pe la 5 luni si jumatate.

Anca, n-a bagat nisip in gura desi eram cam agitata ca o sa pape ceva s-au jucat incredibil de frumos de aia si atatea poze frumoase

Criss, ce mai poze miam-miam... inca o data, sa creasca mare Alexutzul vostru si iti tin pumnii pentru burtica

Carola, sanatate la Kristian - ce belea....

Pa-pa!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Criss, ce mai poze miam-miam... inca o data, sa creasca mare Alexutzul vostru si iti tin pumnii pentru burtica

Multumim Oana.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine inca la
Se pare ca are si somajul asta o parte buna...dorm mai mault dimineata . Ca sunt in somaj nu cred ca v-am spus. Deocamdata stau acasa pana trece licenta si concediul la mare si apoi imi bat capul de servici. Ce bine ca am sustinere nu? .
Kover unde mergeti la mare? Noi am inchiriat la Eforie Nord o camera in vila unde am fost anul trecut. Din 6 iulie mergem vreo saptamana daca ne tine buzunarul . Cred ca ma bag si eu la abonament ca numai vreo 10 intrari m-ar costa pe oata familiain jur la 150 lei daca se mentin preturile de anul trecut si daca Dani plateste ca parca anul trecut era gratis inca.
Criss, ai pus aceeasi adresa in ambele cazuri cand ai dat linkurile..dar caut eu pozele din web. Ce bunatati ai facut pe acolo //..pt cine ai facut atata mancare? Cati invitati ati avut? Ciupercile alea ma omoara, imi plac de numa. Si eu fac la cuptor si se mananca oarte bine in afara de Dani care nu pune gura pe ele.
Oana ce repede le-au iesit dintii...proabil ii vor si schimba mai repede cum se spune in popor.
Anca..intrebai de nisip..pai la inceput normal ca au tentinda sa duca tot in gura...mai mananca si nisip (Dani amancat odata..) a vazut ca nu e bun si il scuipa cu zor . tebuie sa fi pe faza a ii spui ca nu e voie sa pape si daca insista sa ii spui kk si daca tot insista sa ii dai usor peste manuta. Si nu va mai manca nisip ..probabil .
Lizzy a disparut de pe lista dar a promis ca ne va spune cand sunt aniversarile lor (cu cateva zile inainte ). Si a promis ca de aici nu va disparea si va scrie in continuare.

Trebuie sa merg pana in oras ca am treaba. Mai revin.
Pe cand o intalneala?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Criss, am avzut pozele, erau pe forumul celalalt. Ce gagicuta are Alex ..tare bine le sta impreuna.
Cand ai fost la Weekend vad ca nu era multa lume. Dupa-masa e dezastru de plin, eu ma tot uitam dupa Dani sa nu il pierd in multimea aia de copii

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Criss, am avzut pozele, erau pe forumul celalalt. Ce gagicuta are Alex ..tare bine le sta impreuna.
Cand ai fost la Weekend vad ca nu era multa lume. Dupa-masa e dezastru de plin, eu ma tot uitam dupa Dani sa nu il pierd in multimea aia de copii

Bianca, merci de aprecieri.
Sambata am fost la week-end, am ajuns pe la ora 15 si am stat pana la 18.30. Lume multa era pe la bazinele mari, faceau plaja pe sezlonguri, chiar si baie. La zona rezervata copiilor nu era lume multa. Doar in bazinul cu tobogan s-au gasit 3 destepte cam de 12-13 ani sa se bage in apa imbracate. Imi venea sa le scot de par. Adica ele isi spala hainele in bazin?

Printisorul meu

Mergi la inceput