Muresence.....la apel!!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 13
canuta-om-sucit spune:
La multi ani! Alex, multa sanatate si cat mai repede un bebelus sanatos sa ti in brate!
Karola trimite te rog un pm cu nr tau de tel. ca nu il mai am. Urgent, rapid expres!!!!![]()
Biancas spune:
Criss, sambata am ajuns la ora 19 si era full, nu aveai loc pe nici o banca. Probabil asa era si cand ai plecat.
Azi erau 29 grade cand eram in masina si astia la radio spuneau ca dupa-masa vor fi adverse..si m-am gandit in sinea mea ca sunt nebuni..ce adverse ca e senin si cald de numa. Si uite ce s-a innorat
.
Ce ciudata e vremea asta...din iarna sarim direct in vara.
M-am uitat acum pe site la facultate si stiu datele examenelor...22.06 examenul scris, 24-25.06 sustinerea lucrarii, 27.06 festivitatea. Ioi ca ma iau emotiile
.
Deci daca aveti cunostiinte la Petru Maior festivitatea e in 27.06, iar la cea de medicina e in 26.06. Centrul va fi inchis in ambele cazuri ![]()
Aveti bologasuri anul asta? (banchete) Eu am la fata vecinei de vizavi , termina la Papiu anul asta. Oare cati bani se mai dau daca face la restaurant? Ca sigur acolo vor face... Nu stiti? Nu ati fost anii trecuti? Parca prin 10 iunie termina ei...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Aveti bologasuri anul asta? (banchete) |
Nu am, in schimb am o nunta in august. O verisoara primara. Si sambata seara ne-au chemat sa le fim nasi. Nu cred insa ca vom accepta sa le fim nasi, e prea mare cheltuiala.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
anca_27 spune:
Chiar, cat se mai da la un bologas? Avem si noi unu.
Criss, da, ca nas te usuca o nunta. Insa daca sunt fte apropiati nici nu asteapta grozav, sau nu stiu ce sa zic. Mie mi se pare absurd ca nasi sa dai mia de euro la o nunta. Nasii nostri, vara trecuta, adica in 2007, singura pereche de nasi, au dat 12 mil (1200ron). Suntem insa happy ca-i avem ca nasi, sunt intradevar parintii nostri de suflet. Insa nu toti mirii/nasii sunt la fel. Pt mine conteaza in primul rand omul.
Si ca invitati la o nunta se merge cu 600-700 la un restaurant in oras.
Sandoria de exemplu. De unde frate atatia bani? Pt noi e fte mult.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Biancas spune:
Criss, da ca si nasi cheltui mult. Si noi am fost nasi o singura data in septembrie sunt 4 ani, mie cel putin tare mult mi-a placut
. Noi le-am spus atunci ca nu le dam mai mult de 1500 lei ca nu avem si ei au spus ca nu pt bani ne-au luat de nasi. Ne intelegem foarte bine cu ei, ne vizitam de multe ori cand putem. Pana la urma le-am dat 1700 lei plus cadou din partea Sandrei un set de farfurii, iar din partea lui Dani..nimic ca era in burta de 5 luni
. Dar mie mi-a trebuit rochie, Sadrei i-am inchiriat o rochita, coaforul meu si al Sandrei, pantofi la amandoua...noroc ca sotul avea cumparate si nu trebuia sa il imbrac si pe el. Plus ca daca se fura mireasa trebuie sa dai bani pt ce se cere nu? Plus lumanarile imbodobite + taxa la biserica care a fost 70 lei, piscoturi si miere si fix pix
Cam asa aratam ca nasa acum 4 ani :
http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-07-30/12:00:15
Ce tanara eram 
Anca, da cam 700 se da deja la nunti asa ca si cunosti. 600 e cam slabut cica. Eu ma gandesc ca la bologas s-or da vreo 300 lei pt 2 persoane nu?
. Ca doar mananci si bei...de vreo 150-200 lei. Si mai trebuie sa ramana si pers cu ceva nu?. Nu stiu..eu asa ma gandesc, poate stiu fetele alceva. Tu ce zici? E buna gandirea mea?
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
Nunta va fi in august, la Sandoria, mireasa e verisoara mea primara. Insa chiar si asa, mai mult de 1000 lei nu am de gand sa pun la nunta, prin urmare nasitul iese din discutie.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
Si noi am avut nunta tot la Sandorie in octombrie tot la o verisoara primara a sotului si am dat 1000 lei. Sandra cadou de 200 lei. Pe Dani l-am dus dupa-masa si nu a avut portie normal.
Criss, daca ai nasi te-ar costa cel putin dublu. 1000 lei e super bine ca verisoara.
Apropo...nu stiti ce welness & spa s-a deschis la Bussines Hotel? (fostul Voiajor? Facea reclama la radio zu ca weekendul asta femeile au preturi cu 50 % mai mici la toata gama de servicii. Ce servicii oare? ![]()
Bianca
Biancas spune:
Ce nu gasesti pe net daca cauti
...
http://www.aqua-day-spa.ro/
Cand mergem fetelor? 
Bianca
Biancas spune:

Mama mia ce preturi au 

.
Mda..bine ca stim ca exista nu?
Bianca