Muresence.....la apel!!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Ce nu gasesti pe net daca cauti ...http://www.aqua-day-spa.ro/ Cand mergem fetelor? ![]() Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Fain, dar cam piperat pentru buzunarul meu.

Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Criss75 spune:
Mai mai ce active suntem.
Imi place. 
Printisorul meu
Biancas spune:
Hehe...15 zile de intrare la spa e cat somajul meu pe-o luna
. fain pret mda...
V-ati uitat la Eurovision? Se pare ca ne-am calificat in finala de sambata
. Sunt curioasa ce va fi, oricum nu cred ca vm castiga dar noah...speranta moare ultima nu?. Mi-e mi-a placut Turcia si Finlanda asa la prima ascultare. Elena a fost ok, dar parca nu a sunat asa bine melodia live.
Noapte buna, merg si eu la nani.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
Sambata e finala eurovision? Unde, pe ce post, la cat? ![]()
Greu cu nuntile, sunt eu absurda si ireala? Mie tot mi se pare ca se da prea mult, meniul nu e mai mult de 120-150 de persoana. Sau daca n-am eu bani am impresia ca n-are nimeni.![]()
Tot mai ieftin la Sangeorgiu la o adica...
. Si Weekendul ma lasa rece. Stiu ca v-am mai zis, da` va mai zic. Vara trecuta, mergeam seara la plimbare, si stiti ca pe drum incolo spre Weekend e o colonie de coloratzi. Ei, numai bine, luni seara (dar intotdeauna cand am fost am vazut asta), cand se schimba apa, ei faceau bine mersi baie in apa curata, ca a doua zi lumea sa intre si ea in `apa curata`.
Stiu ca e cu clor si ca, si ca, dar...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Criss75 spune:
| citat din mesajul lui anca_27 ...pe drum incolo spre Weekend e o colonie de coloratzi. Ei, numai bine, luni seara (dar intotdeauna cand am fost am vazut asta), cand se schimba apa, ei faceau bine mersi baie in apa curata, ca a doua zi lumea sa intre si ea in `apa curata`. Stiu ca e cu clor si ca, si ca, dar... |
Colonia aceea de colorati
Printisorul meu
anca_27 spune:
Hm, si daca ii demoleaza incotro se duc?
Nicicum nu-i bine, o sa-ncurce pe altii. Chiar arata jalnic cosmeliile, cum ai zis. Tot timpul zgomot, urlete, paturi, covoare intinse pe gardul de vis-a-vis, eu ma plimb pe-acolo cu zibe, pe drumul ce duce inspre Apele Romane (cum ii zice de fapt? clar, ma lasa memoria). Si e asa o imagine, cand iesi de la weekend, dai nas in nas cu ... realitatea.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Biancas spune:
Buna gagici,
Anca, nasol ce povestesti tu acolo
. Eu am vazut nul trecut ca sunt oameni care se ocupa de bazine si il inchid pe cel mic mic seara sa nu intre unii altii sa isi spele picioarele. Si stiu ca noaptea era paza in weekend (firma de paza parca) pai aia ce naiba pazesc? De ce ii lasa pe aia sa se spele acolo? Bleah...
Imi aduc aminte ca in copilarie eu toata ziua eram la weekend cum stateam in cartierul Cornisa...(cand eram deja in clasa a 7-a mergeam singura si stateam de dimineata pana seara acolo).. va aduceti aminte ca erau 4 bazine cu cel de barci (un bazin mic, unul mijlociu, unul mare si cel de barci). Ei bine eu niciodata nu am facut baie in cel mijlociu ca de cate ori mergeam se scaldau in el doar dinaia colorati...si broaste erau pe acolo
. Restul bzinelor erau curate dar cel mijlociu...jale.
Nici eu nu ma dau in vant dupa weekend ca dupa masa e aglomerat de numa, ca sa nu mai spun ca sambata si duminica e full dar unde sa mergi sa te racoresti? Ca strandul Vointa de langa Polivalenta numai au de gand sa il puna la punct, strandul 1 mai din Aleea nu mai functioneaza dupa cate stiu eu si cred ca nici nu au de gand sa il faca...deci unde naiba sa mergi sa te racoresti?
Sambata sau duminica cand e liber sotul preferam sa mergem la un gratar pe malul Muresului decat Weekend dar cand nu am posibilitatea asta ce pot face? weekend normal . Azi vara plecam de la servici, ajungeam acasa ma schimbam si mergeam cu familia sa facem baie ca muream de cald.
No..am scris destule 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Criss75 spune:
| citat din mesajul lui Biancas Buna gagici, Anca, nasol ce povestesti tu acolo . Eu am vazut nul trecut ca sunt oameni care se ocupa de bazine si il inchid pe cel mic mic seara sa nu intre unii altii sa isi spele picioarele. Si stiu ca noaptea era paza in weekend (firma de paza parca) pai aia ce naiba pazesc? De ce ii lasa pe aia sa se spele acolo? Bleah...Imi aduc aminte ca in copilarie eu toata ziua eram la weekend cum stateam in cartierul Cornisa...(cand eram deja in clasa a 7-a mergeam singura si stateam de dimineata pana seara acolo).. va aduceti aminte ca erau 4 bazine cu cel de barci (un bazin mic, unul mijlociu, unul mare si cel de barci). Ei bine eu niciodata nu am facut baie in cel mijlociu ca de cate ori mergeam se scaldau in el doar dinaia colorati...si broaste erau pe acolo . Restul bzinelor erau curate dar cel mijlociu...jale.Nici eu nu ma dau in vant dupa weekend ca dupa masa e aglomerat de numa, ca sa nu mai spun ca sambata si duminica e full dar unde sa mergi sa te racoresti? Ca strandul Vointa de langa Polivalenta numai au de gand sa il puna la punct, strandul 1 mai din Aleea nu mai functioneaza dupa cate stiu eu si cred ca nici nu au de gand sa il faca...deci unde naiba sa mergi sa te racoresti? Sambata sau duminica cand e liber sotul preferam sa mergem la un gratar pe malul Muresului decat Weekend dar cand nu am posibilitatea asta ce pot face? weekend normal . Azi vara plecam de la servici, ajungeam acasa ma schimbam si mergeam cu familia sa facem baie ca muream de cald. No..am scris destule ![]() Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Ideea e ca acolo sunt puse si dusuri si scrie mare si tare ca inainte de intrarea in bazin, e obligatorie folosirea dusurilor. Dar taman cine ar trebui, nu citeste.
Printisorul meu
kover spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Criss75
|
kover spune:
na'buna dimineata si haideti la o cafea.la mamicile "alaptatoare" dau un capucino.aseara imi zice Kristian ca are mincarimi.ma uit eu si avea ceva pete in zona inghinala,ma mai uit si vad si sub coaste,apoi sub brat si pe git,

sun pe tanti doctor,si imbracarea ,fug cu Kristian la ea.e "muscat" de paianjen.
eu deja ma gindeam sa nu fie cumva eritemul migrator de la capusa.dupa ce mi-a aratat tanti doctor am observat si eu ca se vad intepaturile si azi noapte am stat pe internet sa vad cum arata defapt acele pete.panicoasa rau sint.ma intreb ce mai adunam.acum ii dau si claritine,si il ung cu mixtura.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

...