Muresence.....la apel!!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 15
kover spune:
sa trecem la lucruri mai placute;bianca:la eforie sud mergem.intre 10-17 august.mergem la hotelul firmei la care lucrez.si noi avem un "bologas".deci cit se da pina la urma?ma gindesc ca eu cind am terminat am primit flori si carti,acum......saptamina viitoare la Irish pub va fi ceva spectacol cu
.asa ca daca reusim sa rezervam locuri,mergem toate colegele(va fi surpriza pt o colega ce are nunta pe 30 mai).eu nu ma duc la nunta din motive financiare.azi ma duc sa dau o raita prin magazine,sa vad ce ii putem lua(cele care nu mergem).
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
kover spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui canuta-om-sucitKarola trimite te rog un pm cu nr tau de tel. ca nu il mai am. Urgent, rapid expres!!!! Aura si samburelu' Dimitrie Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience. |
kover spune:
iar complotati impotriva mea?????pai iar vorbesc de una singura?
nu stiu daca intra emi,dar LA MULTI ANI

si puiului tau la prima aniversare:

LA MULTI ANIo seara linistita
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
OanaRusu spune:
La multi ani Emi!!!

Carola
eu nu zic multe ca-s varza de oboseala....
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
| citat din mesajul lui kover trimis pm,dar la mine nu functioneaza"urgent,rapid expres-ul",ca sint zile cind nu apuc sa intru pe DC.dar nr-ul meu il au celelalte fete,asa ca .... |
Care fete?
Ca eu nu il am Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Buna dimineata la 
La multi ani Emi, multa sanatate si fericire tie si puiului tau 
Kover cand va fi streaptease, in ce zi? Fain ca va organizati voi femeile sa mergeti... Nasol ca Kristian a fost muscat de paianjen,,..tare urat sa mai umfla intepaturile alea 
Mai revin...trebuie sa ies prin zona sa fac plati..
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Camelia spune:
Buna dimineata! O cafeluta proaspata pentru toate muresencele .
Iertare pentru intarziere, dar vrem sa-i uram si noi lui Alex, La multi ani! Sa creasca mare, sa fie sanatos si fericit! 
La multi ani, Emi ! Sa fiti sanatosi si fericiti, si tu si puiul tau! 
Am fost foarte ocupata zile astea.Repetitiile pentru spectacolul de balet al Teodorei m-au terminat!
Aseara am ajuns la 7 jumate acasa, in conditiile in care ea la ora 8 ar trebui sa fie in pat! Azi avem repetie pe scena.Sper sa terminam la timp sa ajung sa vad meciul foarte important din seara asta.![]()
Am vazut ca vorbiti de nunti.Si noi am avea una, pe 30 mai, la un var de-al meu.Si-mi pare asa de rau ca nu pot ajunge!
In schimb, vom veni in octombrie, la o nunta (singurul meu var din partea tatalui meu si care imi e ca un frate).De-abea astept.Nunta va fi la restaurantul Business.N-am fost niciodata acolo, sper sa fie frumos! Nu va povestesc prin cate am trecut s-o invoiesc pe fiica-mea de la scoala pentru 3 zile sa putem merge la nunta!
Dar am reusit!Avem si biletele de avion deja.![]()
Fug la treaba, ca ma trage seful de urechi.
WE placut, sa aveti!
Criss75 spune:
| citat din mesajul lui Camelia Iertare pentru intarziere, dar vrem sa-i uram si noi lui Alex, La multi ani! Sa creasca mare, sa fie sanatos si fericit! ![]() |
Multumim mult de urari.
Sa va arat un flacau iubaret.
Alex si iubita
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
http://www.infoms.ro/ 
Camelia, succes cu baletul. Nu am fost la Bussines dar am inteles ca e lux. Acolo s-a facut spa-ul cel nou in oras, am dat adresa zilele trecute. Bussines e restaurantul facut acum unu-doi ani in loc la benzinaria Voiajor la iesire din oras catre Sighisoara (poate nu stiai de asta am specificat)
Bianca
lizzy spune:
| citat din mesajul lui kover sa trecem la lucruri mai placute; bianca:la eforie sud mergem.intre 10-17 august.mergem la hotelul firmei la care lucrez. si noi avem un "bologas".deci cit se da pina la urma?ma gindesc ca eu cind am terminat am primit flori si carti,acum...... saptamina viitoare la Irish pub va fi ceva spectacol cu .asa ca daca reusim sa rezervam locuri,mergem toate colegele(va fi surpriza pt o colega ce are nunta pe 30 mai).eu nu ma duc la nunta din motive financiare.azi ma duc sa dau o raita prin magazine,sa vad ce ii putem lua(cele care nu mergem).![]() mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006) http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html |
si noi lista de nunti. ne fofilam unde putem, trimitem bani... si asa mi-e complicat sa plasez copiii pe la neamuri si nu-mi arde de distractie cu ei in 2 directii...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.