Muresence.....la apel!!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 5
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Criss, poate ar fi momentul sa faceti iar o vizita la Geoagiu, poate proiectati o ![]() E bine ca nu se plateste inca la weekend, oricum vreme de plaja e. |
...asta daca n-o fi deja proiectata...
Criss si Alex (11.05.2003)
EMMA, printesa primaverii
anca_27 spune:
O mamica de pe DC a plecat si-a lasat puiutzul orfan, accident de masina. 
Tipa asta www.bihoreanul.ro/studenti-bihoreni/o-universitara-din-oradea-s-a-sinucis-fiindca-a-pierdut-trei-sarcini-4269166" target="_blank">de-aici e din comuna cu mine. Tot timpul am admirat-o si-am luat-o drept exemplu, tot timpul era ce eu nu eram, si-avea ce eu nu aveam. O ambitioasa si-o luptatoare, asa o vedeam eu. Si-acum....
Scuze, nu vreau sa va intristez.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Biancas spune:
Criss, ar fi super nu? Cred ca tare mult s-ar bucura Alex.
Anca, e trist da ce se intampla. Pacat ca tipa aia s-a sinucis ca nu poate avea copii. Doar copii se pot si infia la o adica daca chiar nu se poate
. Vezi pe cine admirai si tu... Of of ce ti-e viata asta.
Am si eu niste prieteni de familie care incearca de 3 ani sa faca bb si nu reusesc. Au fost si la Cj si au discutat despre fertilizare in vitro. Nu stiu pana la urma ce decizie vor lua, cert e ca au spus ca daca nu reusesc vor infia un copil. Isi doresc foarte mult. Ce ciudata e viata asta...unii se chinuie sa aibe copiii si nu pot, si unii care pot nu vor copii. (nu am facut nici o aluzie la nimeni aici
)
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
lizzy spune:
FIV-ul e scump, dar E POSIBIL! dovada este o mamica care a luptat in fel si chip spre vreo 10 ani, daca nu ma insel. si intr-un final palpitant, au facut FIV, inseminare la peste 35 de ani si totul e ok. baietelul, acum in varsta de 2.5 ani, este un copil fenomenal de toate punctele de vedere... deci se poate...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Criss75
...asta daca n-o fi deja proiectata... Criss si Alex (11.05.2003) EMMA, printesa primaverii |

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Criss75 spune:
Foarte triste ambele cazuri. Am citit despre Alina, stiu ca pierduse o sarcina cu cateva zile inainte de accident. Acum un puiut de 5 ani a ramas fara mama.
Cat despre cazul femeii care s-a sinucis...no comment.
Eu cred ca ea avea grave probleme psihice. Deci un om intreg la minte nici macar nu se gandeste la sinucidere. Mai ales ca avea o casnicie fericita, era implinita profesional. Si da, exista alternativa adoptiei.
Eu m-am gandit sa adopt un copil, dupa ce timp de aproape 5 ani am incercat in zadar sa raman insarcinata. Si in final, cand m-am relaxat ca asta e, nu se poate, mi-am luat gandul de la acest lucru, minunea s-a intamplat.
Zilele urmatoare voi face un test, am o banuiala, desi mi se pare pare ireal sa raman insarcinata din prima cum s-ar spune, stiind cat de greu am ramas prima data. Dar cine stie?
Criss si Alex (11.05.2003)
EMMA, printesa primaverii
lizzy spune:
criss, la primul copil am "lucrat" aproape 1 an, la al doilea n-am lucrat deloc
respectiv ne-am propus sa fie, in prima luna nu s-a intamplat nimic, apoi el a plecat 2 luni din tara, cu serviciul, asa ca am amanat "problema"
. ei, in alea 2 luni a venit o singura data acasa, 2 zile, de Pasti in 2006, 23-24 aprilie. si nici nu mi-am inchipui ca se poate intampla ceva... si ne-am dus la sfarsitul lui mai la o nunta, unde am baut vin, nu prea mult, am fumat, destul de mult... a 2-a zi dupa nunta am simtit brusc ca sunt insarcinata. sentimentul ala cand sti, dar nu ai dovezi. imi venea sa ma urc pe pereti ca nu m-am gandit ca se poate intampla dintr-o singura incercare, care nici macar planificata nu a fost...
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Criss75 Zilele urmatoare voi face un test, am o banuiala, desi mi se pare pare ireal sa raman insarcinata din prima cum s-ar spune, stiind cat de greu am ramas prima data. Dar cine stie? Criss si Alex (11.05.2003) EMMA, printesa primaverii |
la farmacie, in centru (vis a vis de prefectura)...
"un test de sarcina barza, va rog. dar sa fie din ala pozitiv!"
OanaRusu spune:
Cris, iti tin pumnii 
Of, tare-mi pare rau de Alina
pentru ca mie mi-a dat Dumnezeu zile.... acum 8 ani am fost si eu la un pas de moarte, stiu ca nu-i usor sa mori indiferent pe cine lasi in urma. Uf... tare trist.
va 
PS si noi am avut WE de vis
principalul e ca i-am redeschis la Paul apetitul de iesit afara, cu bolile si iarna lunga, nu-l puteam scoate din casa, azi dimineata m-a intrebat senin "eu cand merg afara"
asa ca e la joaca cu bunicul acuma ![]()
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
facut virament 50lei