Muresence.....la apel!!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 4
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kover aseara ai mei copii erau asa de obositi(am sarit peste somnul de amiaza),ca au facut doar dus.Kristian nu era in stare sa stea in picioare,sau sa-si ridice capsorul sa nu-i intre apa in ochi.a adormit in timp ce il imbracam in pijama.desi el nu a vrut sa vina acasa,plingea ca venim acasa. |
Se pare ca le prind bine iesirile, si noi ieri mai toata ziua pe-afara, azi noapte s-a trezit doar o data. Ce bine-a fost, sunt si eu odihnita, de fapt vedeti, ca tot scriu si nu ma mai opresc.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kover criss:vineri ai fost la weekend cu Alex?dupa ora 14??? |
Da, am fost, am stat pana pe la 16 cand s-a innorat si am plecat de teama sa nu ne prinda ploaia.
Criss si Alex (11.05.2003)
EMMA, printesa primaverii
Camelia spune:
Anca, da am revenit.Am fost intr-un parc zoologic, plin cu maimute.
Maimutele sunt crescute acolo, in captivitate, si mare parte dintre ele sunt apoi eliberate.Se face asta pentru ca e o specie pe cale de disparitie.Am avut voie sa hranim maimuticile din parcul respectiv cu popcorn pus la dispozitie de personalul parcului.Maimutele vin singure si se servesc cu popcor din mana oamenilor.Sunt tare dragalase! Teodora era in culmea fericirii.De-abea am reusit sa o scoatem de acolo.![]()
Zona unde e amplasat parcul asta e superba!Ne-am plimbat printre livezi de ciresi si meri in floare.A fost foarte frumos.
Biancas, e foarte frumoasa zona vizitata de voi.Sunt asa de multe locuri frumoase in Romania si putine dintre ele am avut ocazia sa i le aratam si Teodorei.Asteptam sa mai creasca putin si vom face apoi o excursie mai lunga prin Ro sa-i aratam cat mai multe locuri.Trebuie sa ajungem si in zona Orastiei ca avem rude pe-acolo.![]()
Biancas spune:
Buna si de la mine.
Am descarcat si eu pozele de ieri si le-am pus aici ca celelalte conturi sunt pline deja :
http://www.dropshots.com/biancas3#
E super zona, noua ne-a placut foarte mult.
Anca, eu stiam sa sambata asta care a trecut se aduna hartie si chiar am aruncat o gramada la tomberon ca mi-am facut curatenie si eu la cursuri si reviste
.
Lizzy,Camelia vad ca si voi v-ati distrat fain. Super 
Criss, stiu de Geoagiu ca eu de fapt sunt nascuta in Sebes dar cand aveam 2 ani familia mea s-a mutat la Mures de unde e mama mea, dar toate vacantele eram la Sebes
. Ce viata ...
La Geoagiu nu am mai fost demult si am spus ca poate dam o tura dar..sincer am uitat. Baietii mei au fost o zi (de la 7 dimineata pana la ora 13) la pescuit, in alta sotul a fost la Sibiu..asa ca a trecut timpul.
Kover ai ce cara in centru 21 kg 
Mai revin..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Proba de semnatura ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ati fost la weekend? S-a deschis oficial? Cat e intrarea?
Nu stiti cat costa abonamentul? Cred ca imi fac abonament familiar si nu mai am treaba toata vara.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
lizzy spune:
nu stiu cat e la w-end intrarea, noi nu prea apucam sa iesim la public ![]()
tocmai ma gandeam ce facem w-end-ul ce vine, as vrea sa-i fac o surpriza finutului meu, daca tot sunt nasa pt prima data sa facem ceva mai special, asa
auzisem la fete mai din sud de o baita pe care i-o face nasa bebelusului dupa botez. ma rog, ar trebui sa fie prima baie de dupa botez, a 2-a zi respectiv... dar cum la noi nu e obiceiul asta... vreau sa ma informez si poate o facem in w-end-ul viitor
stiti ceva despre obiceiul asta?
carola, ne lamurim altadata cu ce si de ce 
aura, ce faci mami? 
anca, sunt o dulce, stiu
si modesta pffffuiiiii ![]()
acuma serios, nu mi-am tinut ziua cum o faceam alti ani, cu "la multi ani" si tzoale festive, ca nu mai e cazul, acum sunt copiii la mijloc si preferam varianta masa in gradina, oameni buni sa ne calce pragul si atat. si asa s-a potrivit anul asta, am fost "sarbatorita" vreo 3 w-end-uri la rand ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Criss75 spune:
Bianca, vineri 1 mai a fost deschiderea oficiala a sezonului estival. Deocamdata nu se plateste la intrare, chiar daca s-au umplut bazinele, nu se poate face baie, apa e foarte rece.
Apropo de geoagiu...acolo l-am proiectat pe Alex. ![]()
Criss si Alex (11.05.2003)
EMMA, printesa primaverii
Biancas spune:
Lizzy, nu stiu prea multe despre obiceiul baii de care spui, dar ma gandec ca nu o fi foarte speciala...
mai degraba o baie obisnuita la care participa si nasa. Stiu la ortodocsi se duce acasa in canuta cu care ai mers la biserica apa sfintita si la fiecare baie se toarna cate putin in apa de baie. Panglica sfintita trebuie (e bine)sa o pui la patutul copilului. Altceva...nu stiu.
De unde e finul tau?
Criss, poate ar fi momentul sa faceti iar o vizita la Geoagiu, poate proiectati o

E bine ca nu se plateste inca la weekend, oricum vreme de plaja e.
Bianca
anca_27 spune:
Bia, tocmai v-am admirat pozicile. Ati umblat prin locuri tare faine!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici