Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine.
Lizzy, mersi de info cu neurologul, e prima oara cand patesc asta si spre ca si ultima. Am inteles cu cursul...e bine sa stii ce sa faci in cazuri dinastea.. Si finul meu are hipoacuzie la o ureche si tot asa i-a recomandat medicul operatia polipilor si azi e o saptamana de cand s-a operat de polipi si amigdale ca la el erau foarte mari. Sunt curioasa acum cum va iesi audiograma.
Kover, eu cred ca la fiecare copil se intampla sa nu vrea la gradi...cu rabdare si intelegere va trece peste moment.
Criss...ma gndeam eu ca era rece apa dar asa sunt copiii normal.
Revin

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Apropo de creme pentru plaja pt cine intereseaza ..am primit pliantul de la Metro care incepe din data de 21.05 si acolo sunt creme de plaja la oferta 1+1 de exemplu: L`Oreal crema de plaja cu factor 15 sau 20 (250 ml) + crema dupa plaja (200 ml) la 32 lei. Sau crema Garnier pt plaja c factor 30 (200 ml) + crema dupa plaja (200 ml) la 32 lei. Sau tot garnier crema cu protectie 10 (200 ml) + spray protectie 20 (200 ml) la 24 lei.
Am studiat oferta sa vad daca e adevarat ca e chiar 1+1 gratis si m-am convins ca asa e. Tot in pliant erau creme de soare romanesti la 18-20 lei cu factori diferiti + creme dupa plaja cu cel putin 12 lei. M-am uitat si la avon si 2 creme ar iesi mai scump si au ml mai putin. Asa ca oferta chiar merita, chiar e reala. Eu trebuie sa imi cumpar ca nu ne va ajunge crema ce o am vara asta plus ca nu am crema dupa plaja.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

Citat:
citat din mesajul lui kover

o saptamina usoara va doresc.a mea a inceput rau.defapt sint putin dezamagita.Kristian nu vrea sa mearga de citeva zile la gradi,si m-am gindit sa cer parerea educatoarei(mie nu imi spune motivul,si poate au observat ele ceva,ma gindeam eu,dar nu am apucat sa le cer sfatul pt. ca dupa ce am spus care e problema mi s-a raspuns :"si eu ce sa fac?";am ramas surprinsa de raspuns,masca,asa ca am lasat-o balta si simt o maaare dezamagire.maaaare de tot.dar probabil uneori mai trebuie sa iau si eu un sut in fund ca sa ma trezesc la realitate;adica nu toti educatorii sint la fel.asta e.mi-au distrus"mitul"despre educatori.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

si ai aflat de ce nu vrea sa mearga?
am avut perioade din astea si primul pas spre rezolvare a fost sa aflu DE CE nu vrea. la noi era mai mereu ceva legat de colegi, mici intamplari care il afectau, care il faceau sa-si piarda increderea. in timp ce acasa nu avea probleme de genul asta. si zicea ca el vrea acasa cu cel mic, la gradi nu-i mai place...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

inainte sa-mi raspunzi m-am si gandit la o solutie. il pun pe cel mare al meu sa investigheze. sa-l intrebe pe kristian care-i baiul sau chiar asa, robert nu stie?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

cine este interesat de cursul de prim ajutor de care va ziceam zilele trecute... se pare ca se face gratuit, de catre smurd, in incinta gradinitei unde merg copiii mei, candva in perioada 10-15 iunie. acum punem pe picioare propunerea. dar avem acordul verbal al smurd-ului si al gradinitei. vreau totusi sa propun participantilor sa doneze ceva bani pt cei 2 organizatori, simbolic. deci daca vreti, dati un info (nume, telefon, nr participanti) sa va am pe lista cu very important moms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

cine este interesat de cursul de prim ajutor de care va ziceam zilele trecute... se pare ca se face gratuit, de catre smurd, in incinta gradinitei unde merg copiii mei, candva in perioada 10-15 iunie. acum punem pe picioare propunerea. dar avem acordul verbal al smurd-ului si al gradinitei. vreau totusi sa propun participantilor sa doneze ceva bani pt cei 2 organizatori, simbolic. deci daca vreti, dati un info (nume, telefon, nr participanti) sa va am pe lista cu very important moms

Chiar vroiam mai devreme sa zic ca vreau si eu. Deci, eu, 1 participant, nr tel ai.
La ce gradi?

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cris, azi m-am tot gandit la tine dar n-am apucat sa intru sa vad vestea...
daca n-au venit uratii...poate, poate mai e vreo shansa...daca nu..luna viitoare
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Cata activitate!! nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar am apucat sa citesc de cursul de prim ajutor. As veni si eu dar nu stiu daca imi va permite timpul. Nu am timp nici sa respir, sunt pe fuga tot timpul, ajung acasa nici nu ma dezbrac bine ca ma apuc de udat gradina si pana o termin se face deja 10, mai stam un pic pe terasa apucam sa ne spunem cate ceva si apoi somn ca a 2-a zi sa o luam de la capat.

Acum port alte batalii pe frontul de sud al gradinii, m-au invadat coropisnitele. Am pus otrava, exilat copilul si catelul de frica sa nu manance otrava si nu am prins nici o lighioana. Mi-au distrus aproape toata gradina,. asa ma oftic...

In primavara la targul de flori, am cumparat niste trandafiri pe care am dat o caruta de bani. Imi doresc trandafiri galbeni cataratori. Am gasit o babuta care cica vindea din astia. Am cumparat ca apucatul, un trandafir era 50 Ron, acum descopar ca de fapt trandafirii galbeni erau atat de rosii. Mor de ciuda!! Pe langa faptul ca erau rosii Lara i-a si matrasit din curte ca sa nu ii mai am deloc sa nu ii mai vad zilnic si sa ma oftic.

Intreba cineva ce rasa e. E boxer! E foarte draguta si prietenoasa face numai prostii si este pe acelasi calapod ca si Dimitrie. Nici la caine nu am nimerit-o, am crezut ca iau si eu un caine normal, mai linistit, poate ne calmeaza dar de unde... parca am cautat-o, zici ca eu am facut-o si pe asta.

Asa ca... dupa cum vedeti nu am timp nici de mine... nici de nimeni. Serviciul extenuant, familie putina dar numeroasa... sunt obosita!

Diana, da te rog mai multe detalii despre actiunea de prim ajutor.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Si eu ma inscriu la curs

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

da fetili, notat. revin pe subiect cand am detalii.
aura, teoretic este cateva zile, dupa-amiaza, vreo 2-3ore/zi. eu le-am propus saptamana 8-12.06, sa vedem daca e ok (asta ca sa-ti faci programul daca poti...) cu dimitrie si lara io zic ca e bine sa faci un curs din asta... ti-am povestit io atunci cand cu tuica din pahar, ca ianis a lins o lingura cu granule de piatra vanata de am crezut ca mor! si avea spre 3 ani cred... si chiar nu am stiut ce sa-i dau... si am fugit la smurd... si daca eram, sa zicem, la naiba in praznic la cabana la sovata?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

oana:.am uitat ca e amrti si e gimnastica pt. Robert..promit sa ma revansez.azi ne-am dus foarte binedispusi la camin.tot drumul ne-am jucat de-a Thomas,Rory.bine ca ne ducem printre blocuri si nu ne vede multa lume.ieri au fost ambele grupe deodata in curte.s-au jucat putin impreuna,la intoarcerea in grupe nu au apucat sa se "desparta". Robert s-a apucat de plins ca nu l-a vazut pe Kristian,si ca sigur l-au pierdut.s-au dus cu el in grupa mica sa se convinga de faptul ca fratele lui e acolo.intrebare:vreau sa ma duc la teatru la studio.nu stiti au ceva studentii pregatit?sau un nr. de telefon?altadata erau afise dar nimicmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput