Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Pana una-alta avem cateva pozici noi. Tre sa revin sa recuperez.....

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele...ce ati mai facut pe caldurile astea? pe unde v-ati ascuns? Vai ce calduri deja...30 grade ..azi parca e mai innorat si au prognozat ploaie dar de maine iar cald
Kover, sincer nu stiu cu teatrul...habar nu am daca sunt sau nu piese. Tu erai Thomas sau Rory? .
Apropo de trenuri, un prieten de familie si-a dus pentru prima oara baiatul de 5 ani cu trenul...de la gara mare la gara mica. Cam putin dar tot e ceva ..eu ma gandeam sa il duc odata pe Dani din Mures pana in Reghin dar nu stiu cand va fi ziua aia...Sandra a mers prima oara cu trenul pe la 8 ani cand a mers cu sora-mea la mare.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

pt romanticele incurabile, cautati twilight cartea si/sau filmul.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna seara. Am aparut si eu. Cam molesita, si deja imi pica ochii-n gura. Mi-e un somn, as dormi toata ziua. Nu stiu daca de la caldura o fi sau de la ce?
Bianca, imi amintes cca si eu am facut drumul acela cu trenul, Tg.Mures-Reghin. Bunicul meu m-a luat pe mine, pe fratele meu si pe varul meu si impreuna ne-am dus cu trenul pana la Reghin. E o amintire foarte frumoasa. Din pacate bunicul meu a murit in urma cu aproape 12 ani. Si varul meu a murit cu 2 ani in urma.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Criss, e dureros cand moare cineva stiu Poate te duci cu Alex odata...
Lizzy cine e tzutzi de la semnatura ta? Adica cui ii spui asa? Asa ii spunem noi Sandrei de mica ca alint.."tzutzi" si lui Dani "tzupi" dar lui nu prea i-am spus tzupi in ultimul timp..ii spunem "iubire" mai nou, "putzicu" ,"Danielos"," Danielito" cum ne vine la gura
Maine merg la piscina la Sangeorgiu. De abia astept .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

In caz ca va loveste inspiratia...sa aveti unde scrie

CAPITOL NOU

Mergi la inceput