Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cris, ai facut testul?
io-s baba curioasa
pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Monica, l-am facut, e negativ.
Bia, apa nu era foarte calda, dar stii cum sunt copiii. Era plin de copii. Alex face baie in cel cu tobogan, dar ieri s-a balacit mai mult in cel mic ca era mai caldut.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
cris, ai facut testul? io-s baba curioasa pe toate sa aveti o saptamana minunatamonica Prajituri si papa bunPrajituri si Papa bun 1Papa de post
facem un club de babe curioase(ar fi cel mai numeros)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

o saptamina usoara va doresc.a mea a inceput rau.defapt sint putin dezamagita.Kristian nu vrea sa mearga de citeva zile la gradi,si m-am gindit sa cer parerea educatoarei(mie nu imi spune motivul,si poate au observat ele ceva,ma gindeam eu,dar nu am apucat sa le cer sfatul pt. ca dupa ce am spus care e problema mi s-a raspuns :"si eu ce sa fac?";am ramas surprinsa de raspuns,masca,asa ca am lasat-o balta si simt o maaare dezamagire.maaaare de tot.dar probabil uneori mai trebuie sa iau si eu un sut in fund ca sa ma trezesc la realitate;adica nu toti educatorii sint la fel.asta e.mi-au distrus"mitul"despre educatori.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Lizzy, interesanta ideea ta. Cu siguranta vei gasi doritori de cunoastere. Dar nu am inteles de fapt pe cine vrei sa instruiesti? Parintii sau copiii? La Smurd nu cred ca cursul costa.... cu cine ai vorbit acolo?

sotul meu a fost pe acolo. nu stiu exact cu cine a vorbit, el a intrebat doar de principiu daca se face un astfel de curs pt oameni simpli, care nu fac parte din corpul medical.

ma intereseaza pt parinti ca mine. adica EU sa invat, nu sa ii invat pe altii. ideea a plecat de la faptul ca eu nu stiu cum sa reactionez daca ei patesc ceva grav, si ca poate si alti parinti ar dori sa stie cum sa procedeze in cazuri critice.

intre timp am vorbit cu dir de la gradinita. este incantata de idee, ne pune sala la dispozitie si punem anunt la usa, sa se inscrie si alti parinti interesati.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kover

a aparut si lizzy.da' de carte nu mi-ai zis nimic,
ne dati ori nu ne dati???
fetelor:nu aveti drum cumva la Iasi??sau cineva cunoscut?care ar duce un colet(mare)?e o cauza nobila!please!!!
de azi se percepe taxa la weekend:6 lei adulti,3 lei copii,200 lei abonament(pt.familie),

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

la iasi unde? chiar in iasi?? da-mi scris sau tel cu detalii.
cartea de la biblioteca judeteana am citit-o acu tzashpe ani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Citat:

Buna dimineata la
Eu nu stiu ce am patit dar mi s-a prins un nerv de la sold si imi radiaza in coloana. L-am rugat azi noapte pe Nelu sa imi faca masaj...dupa masaj am fost si mai rau ma durea asa de tare mijlocul, soldul nici nu stiu ca si cand respiram simteam in coloana.
Am stat vreo ora de la 4-5 si m-am uitat la tv cu perna la spate sa mi se indrepte coloana.
Azi dimineata m-a durut iar dar mi-a dat Nelu un antiinflamator...parca a mai trecut putin din durere dar nu de tot.
Ne pregatim sa plecam la gratar ca e vreme frumoasa.
O duminica frumoasa sa aveti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

daca nu trece, sau se repeta periodic... du-te la neurolog si fa investigatii. eu sunt pe tratament antiinflamator+calmant de la pasti. in cazul meu e in zona mediana a coloanei si nici acum nu respir profund foarte bine, simt junghiuri in inima. am facut RMN si macar acum stiu ce am si ce-i de facut. asta dupa 2-3 ani cu crize de-astea repetate...

Mergi la inceput

Citat:

Criss asa calda era apa deja ca s-a putut face baie? Fain atunci. In care bazin face Alex baie? In cel cu topogan? Chiar ii spuneam lui Nelu ca maine m-as duce la weekend dar maine schimba apa
Am fost la gratar azi pe pamantul unui prieten in Santana unde urmeaza sa isi faca casa ca a fost ziua lui si acolo si-a tinut-. Am ajuns la ora 20 acasa..bronzati si obositi
Lizzy tu in Santana stai? Ca data viitoare venim la tine la gratar ..cu carnea noastra normal sa nu facem paguba prea mare . Ce ati facut la controlul orl?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

are hipoacuzie usoara pe stanga. pe dreapta e ok. iar ce e pe stanga se va rezolva dupa operatia de polipi. deci avem un raspuns.

w-end-ul asta ne-am izolat pt ca marc a facut iar criza astmatiforma. adica suierat la fiecare respiratie, tuse spastica si tot tacamul, nu mai zic nimic ca iar ma lamentez.
deci la noi problema ar fi ca nu ne putem programa din timp nimic, nu se stie niciodata ce si cand ne paleste aiurea este ca sambata dimineata nu avea decat 3 muci. la 2 la pranz suiera deja, iar seara era in criza. evolutia din ok in nasol e f.rapida. frustrant...

Mergi la inceput

Citat:

o saptamina usoara va doresc.a mea a inceput rau.defapt sint putin dezamagita.Kristian nu vrea sa mearga de citeva zile la gradi,si m-am gindit sa cer parerea educatoarei(mie nu imi spune motivul,si poate au observat ele ceva,ma gindeam eu,dar nu am apucat sa le cer sfatul pt. ca dupa ce am spus care e problema mi s-a raspuns :"si eu ce sa fac?";am ramas surprinsa de raspuns,masca,asa ca am lasat-o balta si simt o maaare dezamagire.maaaare de tot.dar probabil uneori mai trebuie sa iau si eu un sut in fund ca sa ma trezesc la realitate;adica nu toti educatorii sint la fel.asta e.mi-au distrus"mitul"despre educatori.

http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

si ai aflat de ce nu vrea sa mearga?
am avut perioade din astea si primul pas spre rezolvare a fost sa aflu DE CE nu vrea. la noi era mai mereu ceva legat de colegi, mici intamplari care il afectau, care il faceau sa-si piarda increderea. in timp ce acasa nu avea probleme de genul asta. si zicea ca el vrea acasa cu cel mic, la gradi nu-i mai place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:

o saptamina usoara va doresc.a mea a inceput rau.defapt sint putin dezamagita.Kristian nu vrea sa mearga de citeva zile la gradi,si m-am gindit sa cer parerea educatoarei(mie nu imi spune motivul,si poate au observat ele ceva,ma gindeam eu,dar nu am apucat sa le cer sfatul pt. ca dupa ce am spus care e problema mi s-a raspuns :"si eu ce sa fac?";am ramas surprinsa de raspuns,masca,asa ca am lasat-o balta si simt o maaare dezamagire.maaaare de tot.dar probabil uneori mai trebuie sa iau si eu un sut in fund ca sa ma trezesc la realitate;adica nu toti educatorii sint la fel.asta e.mi-au distrus"mitul"despre educatori.

Carola, si noi mai avem asemenea momente. Si Alex are totusi 6 ani, 3 ani de gradinita si cateva luni de cresa la activ. Dar la noi cel putin se cunoaste motivul. Cand e de dimineata educatoarea "X" (nu-i dau numele), deja de duminica incepem negocierile. Ca mai bine vine buna (soacra-mea), ca nu vrea sa mearga, ca-l doare gatul ca tuseste (se forteaza sa tuseasca poate poate ma impresioneaza) sau mai stiu eu ce motive gaseste.
Deci poate acolo trebuie sa cautati si voi motivul, poate nu-i place nici lui educatoarea.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput