Muresence.....la apel!!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

a aparut si lizzy.da' de carte nu mi-ai zis nimic,ne dati ori nu ne dati???fetelor:nu aveti drum cumva la Iasi??sau cineva cunoscut?care ar duce un colet(mare)?e o cauza nobila!please!!!de azi se percepe taxa la weekend:6 lei adulti,3 lei copii,200 lei abonament(pt.familie),mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Criss75
Citat:
citat din mesajul lui lizzy
criss, dau fiind ca nu am intrat pe net sper sa ma ierti pt urarile intarziate! am vazut poze cu alex la w-end, ce frumos este langa antonia lui :) aveam si noi o iubitica in 2005-2006 cand stateam inca in unirii la bloc... oare o fi aceeasi? ca parca seamana multi multi ani si sanatate! sa ramai cuminte, bun si dragastos ca si pana acum! felicitari draga mea criss pt copilul tau minunat! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
Multumesc multi Lizzy.In mod sigur nu e acceasi fetita, pentru ca Antonia e a noastra aproape de cand s-a nascut.Alex o curta de pe vremea cand amandoi erau in carucior. Criss si Alex (11.05.2003)Printisorul meuEMMA, printesa primaverii
mi-a placut:"Antonia e a noastra"mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara. Noi am dat o raita prin centru..mi-am cumparat niste cascaval si smantana. Apoi am dat o tura prin centru si ne-am oprit la Mc`.
Maine daca vremea tine cu noi iesim la gratar cred.
Kover mersi de info cu weekendul...au scumpit cam tare abonamentele fata de anul trecut .
Copiii de la ce varsta platesc nu stiti? Stiu ca Dani nu platea anul trecut.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas...au scumpit cam tare abonamentele fata de anul trecut .Copiii de la ce varsta platesc nu stiti? Stiu ca Dani nu platea anul trecut.Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
de la doi ani!!!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kover

Citat:
citat din mesajul lui Biancas
...au scumpit cam tare abonamentele fata de anul trecut .
Copiii de la ce varsta platesc nu stiti? Stiu ca Dani nu platea anul trecut.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

de la doi ani!!!

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Da? Atunci Dani avea anul trecut 1 an jumatate si anul asta are 2 ani fara 2 luni . Tre sa iau si un carucior de undeva sa fim mai credibili

Mergi la inceput

Am stat sa ma uit la Eurovision pana acum. Mare prostie am facut .
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eh Bia, de ce prostie? Ti-ai imbogatit cultura muzicala. Eu am stat doar pana am vazut ca toti il voteaza pe norvegian, si mi-am dat seama ca el ia, pe la 12 jumate. Simpaticutz. Si Ileana noastra a fost ok, ce daca n-a luat decat 19, important e c-a fost acolo.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Eu nu stiu ce am patit dar mi s-a prins un nerv de la sold si imi radiaza in coloana. L-am rugat azi noapte pe Nelu sa imi faca masaj...dupa masaj am fost si mai rau ma durea asa de tare mijlocul, soldul nici nu stiu ca si cand respiram simteam in coloana.
Am stat vreo ora de la 4-5 si m-am uitat la tv cu perna la spate sa mi se indrepte coloana.
Azi dimineata m-a durut iar dar mi-a dat Nelu un antiinflamator...parca a mai trecut putin din durere dar nu de tot.
Ne pregatim sa plecam la gratar ca e vreme frumoasa.
O duminica frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu sunt ca o lamaie stoarsa, am fost la week-end. S-a balacit copilul meu, nu mai reuseam sa-l scot din bazin. A fost foarte multa lume, n-as fi crezut ca va fi asa aglomerat.
Ieri am fost la platou, am mers pe jos si ne-am intors tot pe jos. Macar atata miscare sa fac.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Criss asa calda era apa deja ca s-a putut face baie? Fain atunci. In care bazin face Alex baie? In cel cu topogan? Chiar ii spuneam lui Nelu ca maine m-as duce la weekend dar maine schimba apa
Am fost la gratar azi pe pamantul unui prieten in Santana unde urmeaza sa isi faca casa ca a fost ziua lui si acolo si-a tinut-. Am ajuns la ora 20 acasa..bronzati si obositi
Lizzy tu in Santana stai? Ca data viitoare venim la tine la gratar ..cu carnea noastra normal sa nu facem paguba prea mare . Ce ati facut la controlul orl?

Mergi la inceput