electrostimulare sau masaj anticelulitic?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pai... hm, cam greu de explicat. Eu am ramas stramba in doua feluri o data in talie, stii cum e corpul femeii in forma de clepsidra - ei, intr-o parte arata bine, e un semicerc frumos, in cealalta cam ca un unghi de 90 de grade, zici ca e taiat cu cutitul: zdrang, zdrang . A doua oara, pe abdomen... se vad brazde. Stii cand intinzi untul pe paine si nu il poti intinde complet neted, raman denivelari. Cam asa si pe burta mea.

Oricum, nu arat chiar macelarita si sper ca sala sa ma ajute sa scap de porcariile astea. Eu insa sunt un caz (mai fericit), am vazut si mult mai rau Ca sa nu mai zic ca am mers si la un salon scump, tocmai ca sa fiu sigura ca au profesionisti acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Eu am facut chiar asta seara ultra lipo si sunt teafara iar aripioarele mele sunt lipsa si picioarele imi sunt intacte!!

Da poze sa vedem si noi, trebuie sa argumentezi serios acuzatiile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Din fericire eu am ales un salon din centru, dar nu cu preturi excesive.
Rezultatele mele la ultralipo au fost pe masura dorintei. Am dat cativa cm jos de la pulpe( intr-o sedinta) si 8 cm la abdomen (in 2 sedinte).
Pentru celulita efectuez alte terapii: impachetari la infrarosii, slim-light (laser si vacuum) si masaj transdermic.
Eu spun sincer ca rezultatele sunt exceptionale.
Iar in week-end mai ma plimb si cu bicicleta, role.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

multumesc pentru raspunsuri.azi ma duc sa-mi fac abonament la electrostimulare, masajul la mine nu s-a cunoscut.e adevarat ca am facut doar 5 sedinte dar n-am scapat nici de un mm.poate nici maseuza n-a fost priceputa...
oricum mai astept pareri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

Trebuie sa argumentezi serios acuzatiile astea

Nu, nu trebuie. Nu am acuzat pe nimeni, am povestit cazul meu si in alt topic cazul patroanei de la salon(care s-a incapatanat sa isi faca multe sedinte pe fund, dieta nu a tinut si grasimea s-a pus toata la loc... insa pe picioare. Iar acum arata absolut odios: cu picioare foarte groase, fund mic si talie mica.)

Fiecare cantareste si alege pentru sine si nimeni nu trebuie sa ma creada Si eu am fost relativ multumita de tratament pe moment, pe burta nu am dat nici un cm in 3-4 sedinte, in talie insa am dat 12cm in acelasi numar de sedinte si m-am modelat frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

unde ati facut ultralipo cu rezultate asa fantastice?

Mergi la inceput

rall, eu credeam ca mergem la acelasi salon dar acum mi-ai confirmat ca nu, am cunoscut-o pe patroana, e o tipa tare draguta si am cunoscut-o chiar cand isi facea ultralipo si arata ok.M-am interesat in legatura cu ce ai spus tu si grasimea eliminata dintr-o parte nu are cum sa se puna pe altceva, asa e conformatia femeii, nu cred ca era atat de tampita sa-si faca o asemenea reclama, eu lucrez in marketing si asa ceva chiar n-am vazut de reclama.
Marina, eu am facut la Keiko Slim Spa, sper nu iau nici un avertisment...sunt multumita acolo ca vad cat se tin de capul angajatelor si sunt trainuite bine, ca ultralipo asta nu poate sa-l faca oricine are 2 maini, mai trebuie sa si stii cum sa le misti

Mergi la inceput

rall..sa inteleg ca ai facut vreo 6-7 sedinte?

Mergi la inceput

maria, cred ca 10 sau 11 sedinte am facut.

Sigur nu mergem la acelasi salon, pentru ca nu suntem din acelasi oras. Cat despre "grasimea eliminata dintr-o parte nu are cum sa se puna pe altceva" - ba da, are cum Din cate am inteles ultralipo distruge celulele grase, care... cu cate ne nastem atatea avem, insa ele pot fi mai mici sau mai mari. In urma tratamentului, ramai cu mai putine celule de acest tip pe locurile lucrate. Cand te ingrasi, celulele se maresc de pe tot corpul si avand in vedere ca acolo unde s-a lucrat ai mai putine, te vei ingrasa mai putin. Surplusul se duce pe celelalte parti ale corpului => deformare

Intotdeauna e o supriza - unde ti se 'reaseaza' surplusul. De exemplu la mine s-a pus pe spate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io am intrebat nu i-ai facut tu reclama si banuiesc ca nu lucrezi acolo asa ca ii zicem schimb de informatii. Si eu am fost la Keiko , am facut o sedinta de cavitatie cum ii spun ei dar rezutul nu mi s-a parut spectaculos si parca nu mi-a venit sa mai sparg 3 mil pt o sedinta. Cate sedinte ai facut de spui ca se vede?

Mergi la inceput