electrostimulare sau masaj anticelulitic?
Raspunsuri - Pagina 3
maria_ene spune:
Ramonika, eu ma refeream la timp pentru sala, ca de dieta..tin una sanatoasa si gustoasa...cea mediteraneana!
Si ai mare dreptate cu ce spui tu, ca e mai usor pt mintea noastra vinovata sa spuna asta, m-am imprietenit pe la saloane cu femei care ma invitau dupa la mc donald's sau cine stie ce restaurant...pai cum sa ai efcte asa?
Eu recunosc, dau bani la saloane pentru ca sunt impatimita dupa tehnologie si noutati dar si muncesc sa arat bine..nu pot sa consum cine stie ce mancaruri si sa ma duc sa le fac scandal la terapeute ca nu dau rezultate...
In consecinta, mi-am dezvoltat o noua strategie pentru a nu cadea in pacat: merg la restaurante nesimtit de scumpe, unde stiu sigur ca nu o sa ma indur sa dau bani decat pe o salata...asa ca imi aigur si o viata sociala frumoasa si o dieta echilibrata![]()
maria_ene spune:
Ramonika, eu ma refeream la timp pentru sala, ca de dieta..tin una sanatoasa si gustoasa...cea mediteraneana!
Si ai mare dreptate cu ce spui tu, ca e mai usor pt mintea noastra vinovata sa spuna asta, m-am imprietenit pe la saloane cu femei care ma invitau dupa la mc donald's sau cine stie ce restaurant...pai cum sa ai efcte asa?
Eu recunosc, dau bani la saloane pentru ca sunt impatimita dupa tehnologie si noutati dar si muncesc sa arat bine..nu pot sa consum cine stie ce mancaruri si sa ma duc sa le fac scandal la terapeute ca nu dau rezultate...
In consecinta, mi-am dezvoltat o noua strategie pentru a nu cadea in pacat: merg la restaurante nesimtit de scumpe, unde stiu sigur ca nu o sa ma indur sa dau bani decat pe o salata...asa ca imi aigur si o viata sociala frumoasa si o dieta echilibrata![]()
Ramonika spune:
si mie mi-ar fi peste mana sa ma duc la sala, de aia am ales sa fac exercitiile in fata calculatorului. am zis, am filmulete (de pe retea) cu aerobic si tae bo si lucrez singura. imi ia 50-60 minute.
asa daca as merge la sala as pierde mult mai mult timp si cu drumul si bani cheltuiti si probabil nu as rezista mult.
deci solutii exista, slava Domnului, VOINTA SA FIE! asta e cel mai important.
dupa parerea mea e mai mult un moft asta cu saloanele de infrumusetare. e mai simplu sa te pacalesti ca mergi acolo si stai jos / pe pat bine-mersi si slabesti. cam inselator gand, insa comod pentru noi! e ca si cum i-ai da bani copilului in loc sa petreci timp cu el. asa si aici, ne usureaza constiinta ca am platit bine si am incercat sa "slabim", sa ne "remodelam". 
ma rog, asta e parerea mea.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
maria_ene spune:
Da, e parerea ta...eu una simt aceste rezultate pentru ca merg regulat la tratamente in salon si chiar nu mi se pare un moft...ar insemna sa fie mii de femei cu asemenea mofturi! Cantarul si centimetrul nu ma inseala, in caz ca m-ar insela vederea.
La inceput am fost la fel de sceptica si am avut aceleasi prejudecati, insa cand am vazut cum scad numerele de la haine si de la centimetrii de pe fisa de tratament, am devenit fana!
Ramonika spune:
pai na, fiecare cu reusitele sale. eu am reusit sa slabesc 8 kile si cativa centimetri buni cu sport si dieta, cu electro si masaj deloc.
tu invers ![]()
si zic ca e moft, in sensul ca e scump si nu-si permite oricine. e calea mai scumpa si nesigura (adica poti da banii si sa nu ai nici un rezultat, sunt destule persoane).
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
maria_ene spune:
Moft e intr-adevar la saloane de superfita si rezultate e posibil sa nu ai la saloane de duzina...sunt mai multi factori care duc la un rezultat bun printre care e si personalul...noi, clientele de rand nu stim daca alea fac bine ce fac in majoritatea cazurilor si de aceea zic eu, ca trebuie sa alegem cu mare grija aceste saloane...aparatele astea nu se inventeaza sa pacalesca oamenii si nici sa fie acolo..fratele meu e fotbalist profesionist si de la el am auzit inca de multi ani in urma de electrostimulare...cand se accidenta si nu putea face miscare, pe langa fizioterapie facea si electrostimulare(asta la spital, nu la salon) pentru mentinerea musculaturii ca altfel nu ar fi putut intra pe teren dupa accidentare..sau cel putin nu ar fi facut fata.
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_ene Ei, asta chiar e incredibil...sa se cunoasca mai tare |
Nu stiu ce relevanta are faptul ca tu crezi sau nu chestia asta, dar mie chiar mi s-a intamplat. Din pacate
Mai ales ca am stat intotdeauna la intensitate maxima, peste tot (adica de pe brate pana pe glezne).Ana_Perianu, am continuat sa fac atat de multe sedinte pentru ca le combinam cu diverse alte tratamente si incercam sa obtin ceva ceva rezultate. Adica fie inainte de ELS, fie dupa; fie inainte de electro + capsula 45 minute, fie dupa; la fel cu Ultralipo, impachetari cu ardei, argila, etc. Deci crede-ma ca am mers 3 luni zi de zi.
Singurul tratament care a dat rezultate la mine a fost Ultralipo, insa nu as mai face in veci pentru ca apoi se depune aiurea grasimea (desi am tinut mereu dieta) si am ramas si 'stramba' (se cunosc dungi pe mine dupa cum a dat tipa respectiva cu aparatul).
Acum am inceput sa merg la sala. Nu se compara cu nimic
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Cat despre vacuum, daca te tii de el scapi de celulita sigur. |
Eh, ce bine ar fi
Generalizarea nu isi are rostul, fiecare trebuie sa incerce pe pielea lui. Cum ar fi sa spun "nu mai dati banii pe prostii ca nu functioneaza" doar pentru ca la mine si la alte doua prietene nu a mers? Nu, eu realizez ca sunt si persoane cu rezultate si spun "la unii merge, la altii ba. Incearca si vezi"
gabrieladum spune:
Si eu am o prietena ce a facut Ultralipo si a vazut cel mai bine diferenta pentru ca intr-o parte slabise mai mult zicea ea. Dar apoi terapeuta i-a spus sa stea linistita ca asa este corpul uman. Cu totii stim ca avem un ochi mai mic unul mai mare, o mana mai slaba una mai groasa si tot asa. Ei bine poate d-asta zici si tu ca ti se pare ca se vede nu stiu cum. dar cum naiba ai dungi dupa cum a dat terapeuta? (nu pot vizualiza in gand).