electrostimulare sau masaj anticelulitic?

electrostimulare sau masaj anticelulitic? | Autor: bonita

Link direct la acest mesaj

vreau sa scap de celulita si de cateva kg si nu stiu ce sa aleg...va rog,impartasiti din experientele voastre.
imi cer scuze daca s-a mai discutat despre,eventual ajutati-ma cu vreun link.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Eu am facut si masaj si electrostimulare.Cu masaj anticelulitic s-a diminuat si celulita si am si slabit ,la electrostimulare nu am vazut nici un rezultat ,desi am suportat intensitati destul de mari.La ambele metode trebuie tinut si un regim usor ,altfel nu vei avea nici un rezultat.Eu iti recomand masajul anticelulitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Gand la gand!
Si eu sunt f interesata!
Detalii despre masaj: cat timp ai facut? cat timp a durat sedinta? la ca interval ( cate zile) ai facut sedintele? cu ce crema/ulei le-ai facut?

Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Eu prefer electrostimularea pentru tonifiere si masajul de tip dermocell pentru celulita. Din cand in cand mai fac si eu masaj anticelulitic manual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

pai sunt 2 chestii total diferite electrostimularea si masajul anticelulitic...eventual ai putea compara masajul anticelulitic cu un vacuum sau chiar cu impachetari ca si ele lucreaza direct pe celulita. electrostimularea e pentru tonifierea musculaturii...intr-adevar, e ok si pentru celulita dar doar in combinantii cu impachetari sau pe termen lung..

eu nu cred deloc in masajele anticelulitice facute de mana omului asa ca recomand vacuum-ul (exista un vacuum care are si lumina laser ce te scoate ca noua)...cum ar putea cineva sa-ti lucreze manual cu puterea unui aparat si sa te faca in toate locurile la fel...unde mai pui si durerea insuportabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_ene

pai sunt 2 chestii total diferite electrostimularea si masajul anticelulitic...eventual ai putea compara masajul anticelulitic cu un vacuum sau chiar cu impachetari ca si ele lucreaza direct pe celulita. electrostimularea e pentru tonifierea musculaturii...intr-adevar, e ok si pentru celulita dar doar in combinantii cu impachetari sau pe termen lung..

eu nu cred deloc in masajele anticelulitice facute de mana omului asa ca recomand vacuum-ul (exista un vacuum care are si lumina laser ce te scoate ca noua)...cum ar putea cineva sa-ti lucreze manual cu puterea unui aparat si sa te faca in toate locurile la fel...unde mai pui si durerea insuportabila

Maria

masajul anticeluitic inseamna drenaj, asta trebuie sa se faca.
un masaj corect nu implica si vanatai.
un masaj corect dureaza 45 de minute , tocmai mi-a spus o prietena ca se duce la anticelulitic 2 ore....

si eu am auzit ca vacuum-ul face minuni , dar din bursa nu-mi permit decat 2 sedinte asa ca ....il las pe cand cresc mai mare si am bani sa-l platesc

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
si eu am auzit ca vacuum-ul face minuni , dar din bursa nu-mi permit decat 2 sedinte asa ca ....il las pe cand cresc mai mare si am bani sa-l platesc

Xio, despre asta vorbiti?
vacuum anticelulita

ca daca da, pai mai bine il cumperi, vad ca e destul de ieftin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Xio, despre asta vorbiti?
vacuum anticelulita

ca daca da, pai mai bine il cumperi, vad ca e destul de ieftin...

nimic

Asta-i de "tele-shop", nu cred ca faci mare lucru cu el...
Cred ca zice de ala din saloane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

apa de ploaie electrostimularea, impachetarile si altele de genul. singura chestie cat de cat bunicica e vacuumul, insa oricum toate astea mi se par bani dati pe apa sambetei.

un regim alimentar sanatos si sportul practicat zilnic in timp iti pot aduce mult mai multe rezultate decat impachetarile si alte minuni din astea.
se imbogatesc patronii de saloane de "infrumusetare".

vreau sa stiu si eu cine a slabit mult sau a scapat de celulita cu electrostimularea si s-a mentinut asa.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu votez pentru masaj si la mine se vedeau efectele cand faceam in tara de 2 ori pe saptamana.Cu o dieta sanatoasa si un pic de sport se pot vedea efectele.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am facut masaj anticelulitic si mi-a placut enorm, s-au vazut rezultate cam dupa 2 saptamani. Dar eu sunt si slaba acum am 57 de kg, atunci, acum 6 ani, aveam 50kg , nu stiu daca asta conteaza sau nu.

A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput