electrostimulare sau masaj anticelulitic?
Raspunsuri - Pagina 5
Delyutz spune:
hmm...si eu am inceput sa am probleme. Parca carnea de pe picioare nu mai este ferma. Nu am celulita inca, insa daca ma uit asa in lumina se vede clar un potential si parca se formeaza niste gropite. Nu am probleme cu greutatea, deci nu trebuie sa slabesc...cred ca pur si simplu "varsta" isi spune cuvantul 
Vreau si eu sa ma apuc de masaj de maine, pana acum nu am fost niciodata. Sunt curioasa daca va avea efect. in legatura cu vacuum-ul, unei prietene i-au spus ca scapase de celulita intr-o oarecare proportie si nu mai avea asa mult astfel incat vacuumul nu mai avea efect si i-au recomandat masaj,..acum nu stiu ce sa zic.
Oricum, n-am avut pana acum niciodata probleme de genul asta si nici nu m-am gandit si acum mi se pare tare aiurea si nasol
Sper sa aiba vreun efect masajul...
gabrieladum spune:
Pana sa apara dermoporatia, eu stiam ca vacuum-ul avea efecte mai bune decat masajul, era si mai dureros intr-adevar. Dar ii poti recomanda prietenei tale dermoporatie daca vrea ceva cu efect si fara sa o doara;)
cristicross spune:
dermoporatie se face tot in saloane de infrumusetare sau la cabinete dermatologice?
bonita spune:
despre termostimulare ce stiti, rezultate spectaculoase a avut cineva?
eu m-am dus pentru electrostimulare si dupa consult mi s-a recomandat termostimularea.
maria_ene spune:
pai presupun ca termostimularea e electrostimulare la cald si din cate stiu are efecte mai bune decat electrostimularea simpla dar nu toata lumea suporta...
Marina, acum depinde si de ce fel de celulita ai si de piele si cat de dezvoltata e musculatura..eu la aripioare am dat o data 3,2 la un picior si 3,0 la unul iar la burtica ma laud cu 4,5 cm..si pe mine m-au invtat un truc...sa te masori tu singurica acasa la 24 de ore pentru ca atunci efectul e cel mai vizibil.Sincer, eu am facut de 4 ori dar cu pauze mari intre ele...adica am facut intr-o saptamana la aripioare si a doua la burta si pe urma la fel dar dupa vreo 2 luni si efectele au fost ok de fiecare data(eu dieta fara grasimi am dus-o la extrem, adica doar cu multa apa si atat)
rall, e o nebunie...ultralipo se face o data pe saptamana(macar asta sper ca ti-au spus, e datoria lor) si ideal ar fi sa nu faci exces..cazul tau e clar un exces. Asa si cu celulelele, mie aici mi-au spus ca acele celule sparte nu mai exista dar asta nu inseamna ca nu se pot forma altele in acelasi loc daca tu nu ai o dieta echilibrata, in nici un caz nu-ti ramane o parte mai slaba si una grasa.
Cristicross, eu de dermoporatie am auzit la dermatolog dar este si la salonul la care fac eu tratamente si mi-am si facut
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_ene rall, e o nebunie...ultralipo se face o data pe saptamana(macar asta sper ca ti-au spus, e datoria lor) si ideal ar fi sa nu faci exces..cazul tau e clar un exces. Asa si cu celulelele, mie aici mi-au spus ca acele celule sparte nu mai exista dar asta nu inseamna ca nu se pot forma altele in acelasi loc daca tu nu ai o dieta echilibrata, in nici un caz nu-ti ramane o parte mai slaba si una grasa. |
Am facut sedintele la minim 10 zile distanta, deci a fost totul ok
Cat despre cresterea unor noi celule... povestea e lunga. Pana foarte de curand s-a considerat ca numarul de celule grase din corpul uman ramane constant de la nastere la moarte insa recent au observat ca in cazuri ceva mai extreme pot creste si altele noi (cand depozitarea de grasime continua iar cele actuale nu mai fac fata). Greutatea mea a fost insa constanta tot timpul acesta (ba am chiar cu 3 kg in minus acum) insa vad cu ochii mei cum s-a pus pe spate un strat de grasime. Deci, in cazul in care nu vrei sa te ingrasi exagerat de mult, o oarece "deformare" va avea loc. Dar probabil sunt si cazuri fericite, unde tot surplusul se aseaza uniform ori in locuri mai ok, gen fund sau.. sani (hehe).
Singura lor 'explicatie' a fost ca tratamentul merge mult mai bine pe persoane mai in varsta, pe sunculite mai vechi si de aceea eu, la 25 de ani, nu am avut rezultatele scontate.
Acum, e alegerea fiecaruia sa faca ce vrea. Sper ca nu iti imaginezi ca am vreun interes in a te face pe tine sa renunti, sau pe oricine altcineva
maria_ene spune:
Auch, nu ma gandeam la asta doar ca mi se pare ciudat, eu am peste 25 deci nu sunt chiar asa batrana si prietena mea are 22 deci nu cred nici ca e pe categorii de varsta
pisix spune:
Si eu am facut anul trecut Ultralipo si am slabit foarte bine (ok, sa nu va inchipuiti ca m-am facut jumate de la 3 sedinte dar am fost multumita). Parca - nu mai stiu sigur -am dat vreo 11 cm in total.
Ei, ideea e ca rall are pe undeva dreptate, adica celulele de grasime din corp sunt aceleasi, insa ingrasatul in alte zone e determinat de faptul ca celulele de grasime din alta zona, ramase in acelasi numar, au evident o capacitate mai mare de a-si mari volumul (fiind mai multe)
Insa fetelor din pacate nu exista nimic care sa faci o data si sa ramai asa toata viata, sa nu te mai ingrasi ... nicaieri ![]()
Oricum cred ca tratamentul asta e fantastic pentru persoanele care realmente au zone disproportionate (burtica mai mare desi picioarele sunt subtiri, aripioare uriase fata de restul corpului, etc)
Asadar ... eu va spun sincer ca am avut niste aripioare ... super nasoale (si nu exagerez) si acum arat normal. Nu m-am ingrasat ulterior in exces in alte zone, am mai pus putin peste tot (ca deh, am mancat
) dar una peste alta sunt super-ok.
Si sora mea a facut (cred ca vreo 6 sedinte), ea a slabit mult mai mult (a tinut si chestia aia pe care ti-o dau ei pt eliminarea grasimilor) si e slaba toata si in ziua de azi.
Deci cred ca tine de organism, de cum ti se face tratamentul, etc
maria_ene spune:
Ca tot suntem la capitolul slabire,a auzit cineva de slim ball,niste gogosele care se umfla in stomac si reduc pofta de mancare?