*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)
Raspunsuri - Pagina 16
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Din pacate sarcina mea s-a hotarat sa plece intr-o lume mai buna ![]() Maine ma duc la dr pt control sa nu fi ramas resturi. Va pup! Poze Diana Povestea nasterii Raluca de Diana (24.04.2008) |
Imi pare tare rau!

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Miha, Luny, Naty,
, multam pentru sustinere. Asa e, Naty, asa m-a sfatuit si vecina, care v-am zis ca e educatoare la cresa la care vreau eu s-o dau, sa nu incep serviciul imediat, sa vad cum se adapteaza...
Nu ma ajuta maica-mea, din pacate, si nimeni nu ma crede (cum, ma, gard in gard??), acum a constatat ca nu se ajung cu banii si vrea sa-si ia serviciu. Am incercat ambele variante: fie sa stea cu fata si sa-mi fac eu menajul, fie sa-mi faca ea menajul... Nu e de acord nici sa-i dau ei banii pe care i-as da la cresa sau la bona, ca nu poate lua bani de la fiica-sa, dar nici sa m-ajute moca nu poate.
La fel si cu menajul, i-am zis sa m-ajute contra cost, decat sa platesc o straina mai bine ii dau ei, nu vrea nici asa, nici asa. Sa-mi faca ea menajul e mai greu, ca e obosita dupa ce face la ea (e bolnava de curatenie!), sa stea cu fata, nu poate, ca trebuie sa fie la cheremul lui taica-miu si mai am si niste muncitori care-mi fac gardul (tre' sa le puna masa si la aia), pe scurt e destul de ocupata cu gospodaria ei, ca sa mai aiba chef si de a mea. Cu fata, mai mult de o ora-doua nu sta. A stat inainte de Paste, de-aia mi-a luat curatenia 3 saptamani.
Drept urmare, am vorbit cu o fata care-i face unui vecin curatenie sa vina si la mine. Ne intalnim joi, sa vedem! Stiu ca pare de necrezut, dar asta e situatia. M-a ajutat la turta fetei, mi-a facut sarmale, a vopsit ouale si m-a ajutat la pus-strans masa, spalat vase dupa petrecere. Tot e ceva. Cand si cand se mai indura si mai imi calca din rufe... la curatenia de Paste, mi-a calcat perdelele si mi le-a pus ea. Poate cer eu prea mult, nu stiu...
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!
blankar spune:
salutare!
Kitzy
!
Naty bine ca sunteti acasa!
chiar ca s-a manifestat tare violent la voi
rotavirusul
Eric a luat din spitalul din Arad rotavirusul
la 2 luni cand a facut si prima infectie urinara
dar in afara de diaree a fost ok
nu a facut nici febra foarte mare si am avut noroc
ca e mancacios ca nici perfuzie nu a trebuit sa ii puna
asa de bine se hidrata
si mama mea a luat de la el
depinde probabil de la organism la organism
Alina e tare frumoasa nora mea!
mai povesteste ne de voi,nu fii asa zgarcita cu cuvintele
Zoze nu indraznesc sa pun poza cu mine ca sunt imensa!
mi-e frica ca nu incap intr-una ( cu Eric la 7 -8 luni am
avut asa burta)
o sa pun cu Eric cand le primesc de la o prietena
Luny sa treaca cat mai repede zilele astea si sa fie
reusita actiunea voastra!
Eric de 2 zile umbla non stop
face progrese uriase,tot mai multi pasi face singur
LA MULTI ANI OLGA SI BITZA!SA FITI SANATOASE SI FERICITE
Blanka,mami de Eric si
20 cu
Marc
ccris_ccris spune:
Am vazut pozite cu zanele la munte, ff frumos, dar... putin. Mmm si ce apetisant arata prajiturilele!
Valentina, multam mult!
Simo, imi pare tare rau de micutul Sam! Insanatosire grabnica!
Cuscra, si mie mi-e teama ca se va imbolnavi la cresa, dar nici bona nu-mi vine sa-i pun. N-am auzit cuvinte prea bune despre ele. De-abia am gasit-o pe fata la curatenie (sa vedem), e cam departe Chiajna si nu se baga!
Iar prin agentie, e cam mare comisionul!
Bravo, Eric, da-i inainte!
si
cu Marc!
de
blankar spune:
Criss 
eu nu am decat cuvinte de lauda la
adresa lui mami,e extraordinara!
daca ea nu ar fi nu stiu ce m-as face
de cate ori am fost si la spital cu Eric,ea
a venit cu noi si m-a ajutat!
si in continuare ne ajuta,pot sa il las si o
saptamana pe Eric la ei ca ei se bucura!
si ce mult conteaza sa ai un pic de ajutor
luny spune:
blanka ia fa bine si te incumeta tu sa ne pui poze cu burtica, altfel ne suparam!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Ati fugit toate la nani?
Bubu, am uitat sa-ti spun ca drobul de Paste l-am facut dupa reteta de pe Bucataras, numai ca l-am asezat in tavi de chec. A iesit super, dar n-am mai apucat sa fac si poze. Ma duc sa ma inspir pentru maine, sa vad ce mai gatesc.
de
ccris_ccris spune:
Felicitari, Blankar, pentru mami extraordinara!
Si mama mea ar fi extraordinara, daca n-ar fi taica-miu!
Nu vreau sa intru in detalii, ca nu-mi face placere, asta e situati, o iau ca atare si incerc sa ma descurc cum pot, desi mi-e ciuda c-au tinut mortis sa fiu langa ei, ca sa ma ajute (desi eu n-am vrut!), insa mai mult ma incurca!
de
mihatp spune:
Nico, Luny, Bubu
pentru raspunsuri.
continui pe varianta 1, dau ignor la cei care se iau de el. deocamdata
Nicol
sa treaca repede raceala
Blanka
m-am distrat de randunoi. s-a obisnuit ca dupa ce ajunge la 6 de la serviciu, mananca, si apoi pleaca la plimbare cu Luca. a zis azi ca-l saluta tot cartierul (e de case) ca deja il stiu
. noi ne-am mutat de 1 an si ceva aici, asa ca pana acum nu aveau cum sa-l stie.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
cris
, e greu asa.
nici eu nu stiu ce as face fara maica-mea. cu greu pot sa-i strecor cand cum niste bani. trebuie sa fac tot felul de strategii. ea se mai ocupa cu una alta peste pensie si acum i-am luat "ghesefturile" si am vrut sa-i compensez cumva, dar nu ma lasa.
m-a binecuvantat DD cu niste parinti minunati.
apropo, soacra-mea vine la sf de saptamana sa-si sarbatoreasca ziua la noi
. isi cheama rudele, in conditiile in care avem copil mic, cu programul lui. asa ca va trebui sa prestam pune-te masa, ridica-te masa si culcarea lui Luca... inca nu am stabilit-o. si nici nu a intrebat, i-a zis lu' maica-mea ca asa s-a gandit.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Diana (24.04.2008)