*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, imi pare rau de Sam...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vali, nu da foarte tare, o mangaiere mai apasata, dar m-a pus pe ganduri reactia celor din jur (mai departati de familie, ca cei din casa n-au reactionat).

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, sa va fie de bine plimbarica pana la munte, foarte frumoase pozele! Iar aia cu prajiturile sa nu mai zic de capsuni
Maine vine si Ursuleata cu noi

Naty, eu n-am mai avut curaj sa-l duc pe Vlad la cresa...avea 1,10 luni, a mers o saptamana si apoi a facut adenofaringita nu mai stiu cum...cu 40 febra si branula si antibiotic 2 saptamani..si slabise o gramada si n-am mai avut curaj...si eram presata ca mai avea putin si facea 2 ani si ma intorceam la lucru...a stat o luna cu socrul meu, apoi am gasit o femeie care a stat o luna si apoi pe Lica...
Eu zic sa nu luati bone prin agentii!!! intrebati, cunostinte, neamuri, rude, vecini, trebuie sa fie cineva...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, si Matei, in loc sa mangaie, da(dea) cu palmuta (Stefan ma intreba ca de ce il bate Matei ). In ultima vreme face asta mai rar fiinca incercam sa il invatam sa mangaie! Eu cred ca multe dintre comportamentele acestea sunt trecatoare, mai ales daca le oferi o alternativa mai tentanta (si reactia noastra este mai ok, in varianta "mangaiat")... Si sunt aproape sigura ca nu va mai face asa pana va merge la gradi. Rabdare si tutun... (Dar tutunul dauneaza... stiti!)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Simo un pupic si de la mine si multa sanatate lui Sam!

Mai ce pluteste pe crenguta asta?Eu n-am mai zis, dar sunt cu gatul varza de-o saptamana, am avut si eu muci de abia puteam respira noaptea cu gura deschisa; spre bucuria mea Antonia a ramas doar la stadiul de muci(de vreo 5 zile), fara tuse si alte simptome Slava Domnului, iar Alexia la fel, dar mucii la ea sunt acompaniati de mult familiara tuse, mai ales cand se zbenguie si face efort.

MULTA SANATATE TUTUROR PUILOR SI MAMICILOR BOLNAVIOARE!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Nicol, i-ai facut teste de alergie Alexiei? Noua, dupa testele astea, ni s-a deschis mintea, am inceput sa intelegem "de ce".

Mergi la inceput

Ma duc spre nani... Sanatate tuturor! Si sa vina mai repede vara sau o primavara adevarata (cica dupa ce sunt 22 de grade ziua, mai des, mor microbii/virusii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo pupici Barosanelului, sa se simta mai bine..
miha si Muffy se manifesta la fel, iar mie mi se pare destul de 'in grafic' chestia asta, mai ales ca multi copii de varsta lor se manifesta asa...si eu merg pe pctul 1!..nu il incurajez, ii zambesc si nu stau mult sa ma bubuie(e mult spus, oricum..), ma retrag usor...apoi il pupacesc bine si ii iau manuta si ii arat cum sa ma mangaie..si e chiar atent! eu cred ca este o perioada doar si va trece!
kya prajitura arata perfect, super poza, cu capsunile langa ea! ce frumos era la munte, abia astept joi sa plecam si noi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nicol, stai departe ca se ia gatul meu
Eu ma trezesc dimineata cu el in pioneze, ma mai racaie peste zi, dar il ung la greu cu miere, adineauri am mancat niste biscuiti cu miere pe ei

Miha, Stefu da si el cu palmele sau cu diverse jucarii. Azi mi-a tras o paleta in cap, din aia de lemn, de bucatarie, de-am vazut stele verzi , alta data imi punea un telefon de jucarie la ureche si apoi a dat cu el si mi-a tras una si in gura cu el .
Cand e de mangaiat da din mana stanga-dreapta, cu mana toata intinsa si atinge dar si da tare
Eu nu-l las sa ma loveasca, chiar daca e in joaca sau ne jucam...

Cu muscatul, cand ii zic sa dea pupic el vine si scoate limba pe obrazul meu si apoi musca. Apoi vine de inca n ori si face la fel si ne distram, ca eu ma feresc si rad. Daaar, dupa ce am terminat joaca asta vine si musca de mana, de picior...in joaca...cum faceam mai sus . Deci nu-i bine de incurajat...

Sa va zic ce-i place in parc. Cautam un loc cu iarba si sta in fund acolo si cauta pietricele, ia doua si le bobane intre ele. Apoi mergem la bancute, tevi si alte alea din parc si bocane cu pietricelele pe alea sa scoata sunete . Apoi punem pietricelele intr-o galetusa si tot asa. In leagan nu mai vrea sa stea...pe tobogan ii place, dar nu prea mult...cred ca ar fi cel mai fericit daca l-as lasa in nisip, s-o ia in patru labe si sa se tavaleasca pe-acolo , dar nu-l las
Nu va zic ca nu i-am scuturat blugii in parc si aveau manseta intoarsa si acasa l-am pus in pat si l-am dezbracat si a cazut o gramada de nisip in pat si pe jos

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Wow, Remaliss, ce scumpete am vazuut, e toata a lui tati, nu te supara! Ii pap eu obrajorii aia!
Miha, drum bun inapoi spre Romanika!
Sanatate multa, Rebe! mamica ingrijorata!
Clodute, mami , ne bucuram sa auzim de bine, bafta la doctor!
Naty, bine ati venit acasica, sanatate multa Iuliei!
Doamne fereste de asa ceva, tocmai de aceea i-am facut Andreei vaccinelul.
Iaca v-am ajuns din urma!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput