*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce vraji mai fac fetele?

Acum ne-am adunat si noi pe acasa, ca in ultimele zile tot pe la orele astea am ajuns, cu copilul adormit in masina...

Am fost la Ikea, si ne-am intalnit cu Tuchi, randunoiul si copii. Pe Ilincuta nu am vazut-o ca era jos la bile , in schimb Sebaceul s-a jucat frumos cu Zana. E un scump si jumatate, si rade tot timpul Pe el l-am vazut primul, si ma tot gandeam "mai, da' ce seamana copilasul asta cu Sebastian..."

La munte a fost tare frumos, 5 grade si zapada Stiam de vreme, asa ca am fost bine imbracati. Am urcat si sus la cota 2000, dar era frig raaaaaau de tot si batea un vant de te darama din picioare, asa ca am plecat repede de acolo.

Cateva poze (ca atat ne-a tinut bateria ): http://family.webshots.com/photo/2466428430101922855kZYcbB

Si Luny asta e pentru tine, ca-ti promisesem : http://family.webshots.com/photo/2780164930101922855PeaZQt Din pacate nu sunt cele mai aspectoase, pentru ca pana sa fac eu poza, s-a mancat aproape toata tava, si au ramas astea de pe margine.

Ma duc sa citesc un pic din urma, ca dupa aia intram la program de baita si nani.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani Olgutza!
La multi ani Irina!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, imi pare rau ca la voi a fost atat de violent Rotavirusul. Noi se pare ca am avut o forma mai usoara, desi ne-a afectat pe toti 4, mai rau sau nmai putin rau... Cu usturimea, eu mi-as face o urocultura. Ai grija ce mananci, daca poti ia niste Biotics "preventiv" ca minunea asta "exfoliaza" intestinele! SI rabdaaaare, Matei se pare ca nu a pierdut prea mult in greutate, are 10 kg, cat avea si inainte de eveniment, l-am cantarit si imediat dupa si tot 10 avea. Si despre vaccin, stiu de la pediatra lui Matei ca nu se face dupa 6 luni. Desi a fost greu si la noi, prefer sincer varianta asta (asa cum a fost la noi, mai putin dur). Sanatate!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty ma bucur ca ati venit acasa, dar imi pare nespus de rau ca nici tu nu te simti bine.Iti doresc multa sanatate! Nu regret nici o secunda ca am facut Rotarixul, cand aud ce probleme au unii puiuti, mai ales ca am trecut si eu cu Alexia cand avea 1an si 10 luni printr-un episod asemanator(era "doar"o enterocolita), am stat 5 zile la Matei Bals cu febra 40 si perfuzii...si tot restul..

Kya sa va fie de bine plimbarile, am vazut zapada din pozici si fete frumoase

Remaliss -sunteti o familie foarte frumoasa, iar Rebecca e o adevarata domnisoara, imi pare ca seamana cu tati...

Am vazut si pozicile cu grasunel de Somnorica, imi pare rau ca ati avut necazuri in deplasare, nici al meu nu vrea iesiri din tzara cat sunt fetele mici, din acelasi motiv- sa nu care cumva sa se imbolnaveasca

Tonic ma bucur ca s-au facut bine puii tai! Iar cu discoteca suntem in pauza in cursul saptamanii, au program doar in weekend..de n-ar mai avea..

Am vazut si scumpete de fete ale lui Flori si pe ea care arata super bine-are asa o privire blanda!

Mihutza drum bun! Un zbor lin sa aveti!

Kitzy imi pare rau ca s-a intamplat asa, n-a fost sa fie..Dar sa fie data viitoare, cand o vrea DD

Clau te asteptam pe crenguta cu Rebe sanatoasa si cu mesajele tale roz pline de energie pozitiva

Gudinde cum e in concediu?

Am mai vazut poze cred si am mai citit cate ceva, dar neuronul meu obosit de la atata naveta nu mai tine minte

Dau pupici luiBubu, Luny, Gecko, Miha, Liana,Nicoleta Mimo,Valentina,Zoze,Adriutaa!!!! si la tot stolul nenominalizat

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

kitzy

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Kya, ce ne faci, frate cu capsunile alea?????? Las' ca te trag eu maine de urechi...

Luny, vezi sa nu te tunda pana maine, sa poti sa vii la seminar!!!

Criss, o sa ma interesez de crese prin zona de nord, fiindca lucrez in domeniu. Daca aflu ceva, te anunt. A noastra e prea departe, in Piata Alba Iulia.

Naty, sa speram ca va fi mai bine la cresa ...

Ramo, si MAtei a nceput sa-i altoiasca pe copii prin parc, dar cand il cert, rade.

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mda,am recuperat dar sa ma iertati ca nu am starea necesara sa scriu!Sam nu e bine deloc....si ...asta e!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

am o dilema...cu tema recenta pe crenguta

Luca isi manifesta afectiunea lovindu-ma peste fata cu palmele. nu tare. dar nu stie ce sa mai faca de bucurie ca am ajuns acasa si cand il iau in brate tipa, rade, iuie si da cu palmutele.
DILEMA:
1. sa-l las sa ma loveasca.
opinia mea: in acest fel invata sa-si manifeste afectiunea pentru cei din jur. nu cred ca intelege la varsta asta ca e violenta si daca-l opresc cred ca mai degraba primeste mesajul ca nu e bine sa se manifeste, sa-si manifeste bucuria si iubirea.

2. orice act de violenta, chiar daca nu-i priceput, trebuie controlat

pana acum am mers pe prima varianta, dar toata lumea care l-a vazut (inclusiv doctorita de fam) reactioneaza, incearca sa-l opreasca, chiar unii l-au prins de maini, ii spun ca "nu e voie s-o bati pe mami"

voi ce ziceti?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Miha, sa-ti povestesc ceva de la gradi: o fetita se juca cu bona de-a muscatul si stia ca e un lucru bun. Cand a venit la gradi, i-a muscat pe toti copiii, uneori pana la sange...Degeaba i s-a explicat, ea stia ca acasa asta este un joc ...

La varsta asta este prea mic sa priceapa( cred eu), deci nu prea ai ce sa-i zici acum. S-ar utea sa dispara comportamentul asta cand va invata alte moduri de a-si exprima afectiunea...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

simo si puiul bolnavior

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput