*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Si ce tort apetisant a avut baiatul, Miha!
Mmm, si tortul lui Flore, arata taare bine!

OLGUTZICA SI BITZA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PUII VOSTRI SI TOTI CEI DRAGI!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

ROBERT DE SOMNORICA!SA CRESTI MARE SI SANATOS SI S-O BUCURI PE MAMI!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cris. stiu cum e, si eu imi fac calcule ...pentru a ramane inca putin acasa pana la 2 ani ai lui. cred ca o s-o fac de la 1 iulie. apoi ma intorc la serviciu 1 an... timp in care apare bb2...sper.
din pacate am gasit la serviciu o atmosfera super alterata. de luna asta vor sa ma bage si de serviciu in weekend asa ca voi sta si mai putin cu Luca, iar maica-mea e terminata. in mai voi fi detasata la Bucuresti 2 saptamani (am negociat la sange ca voiam sa ma "ia" aproape 2 luni). in alt context ar trebui sa vazuta asta ca un soi de avansare. dar in prezentele conditii inseamna 2 saptamani departe de Luca, pentru un serviciu care a reusit sa ma demotiveze total.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

V-am pupat!
ne auzim din RO!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mihutza uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hai acasa

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Din pacate sarcina mea s-a hotarat sa plece intr-o lume mai buna
Maine ma duc la dr pt control sa nu fi ramas resturi.
Va pup!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihaaa, drum bun!

Naty, mamica incercata

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost in Mall, mi-am luat o bluza de vara si pantaloni trei sferturi, sport, de alergat dupa Mufa!:))..siii...mi s-a varsat sticla u apa in geanta, am salvat mobilul nokia primit cadou de la ai mei de ziua mea, in schimb mobilul rds, era nasol..displayul era albastru...l-am pus la uscat pe calorifer, dar cred ca bag feonul sa-l usuc mai repede, sper sa mearga...ma tunde Liviu, numa d-astea fac in ultimul timp
naty
miha, ccris noi suntem in aceleasi conditii la job..am inteles combinatia ta Cris, e super misto asa...mi-ar placea asa si mie..dar noi nu avem niciun gand de bb2 deocamdata..
kitzy imi pare rau...cuvintele sunt de prisos..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kitzy, imi pare rau...nu fii suparata, sigur vei avea un bebe cand se va hotari sa vina...

Luny, nasol cu telefonul...baga feonul si poate merge...sa porti sanatoasa bluzita si pantalonasii!

I-am facut lui Stef spanac cu orez si pui, cu sos de rosii si usturoi , a papat putinel ca nu i l-am mai pasat si nu prea ii placeau frunzele de spanac mai mari . Maine il bag la blender
In schimb am papat eu, tare bun a fost!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kitzy, asa a fost sa fie...Intotdeauna exista un sens in tot ceea ce ni se intampla, poate ca nu era momentul. Lasa, va veni si momentul magic nr 2
Am febra, ma simt ingrozitor, ametesc, mi-e greata si ma ustura la urinat-ori am facut infectie urinara ori am luat rotavirusul Iuliei.
Drum bun, Mihutza!
Ccris-nu te ajuta mama ta? Eu am avut o discutie serioasa cu randunoiul in seara asta...Amandoi suntem tentati sa mai incercam cu cresa, pt ca din atatea puncte de vedere suntem ff multumiti si pt ca oricum in momentul asta alta solutie nu avem. Daca insa va continua sa se imbolnaveasca in halul asta (ca una era sa-mi stea tot timpul cu muci si tuse, alta e sa-mi faca in 2 saptamani zile intregi febra peste 39, spitalizare si tot restul si sa-mi slabeasca de te apuca plansul cat e de stravezie), va trebui sa renuntam. Perspectiva care ma cam dispera. Deci gandeste-te ff bine apropo de intorsul la serviciu-daca optezi pt cresa MUSAI sa mai stai minim 2 luni acasa pana te lamuresti ce si cum...Crese private sunt f putine iar in Militari sincer nu stiu nici una...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput