*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo27 spune:
In sfarsit imi merge si mie netul
!aseara nu mai mergea deloc romtelecomul,iar vodafonul nu vroia decat mess-ul sa mi-l deschida..si am vazut ca s-a nascut si Noul Bucataras,iar eu nu avema cum sa il vad
...in fine,azi m-am uitat putin fugitiv,ca Sam vrea doar afara,azi-noapte a dormit tare rau,mi-a stranutat de vreo 12ori
,plus ca a tusit de dimineata...habar nu am ceva urma,dar nu m-as mira sa raceasca iar
.ca afara bate vantul f puternic,iar el numai si numai afara vrea.cand il bag in casa ma urla si ii curg lacramioarele....acum doarme!vad ca ati ciripit de zor,am doar 12 pagini de citit
!sper sa ajung sa recuperez...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Am spicuit cate ceva din capitolul asta si cel precedent, nu ma simt in stare sa zic nimanui nimic, o sa revin eu...
Fetelor, atata pot sa zic: nu credeam ca o sa spun asta, tocmai eu, Ghita-contra vaccinarilor...fetelor, daca aveti posibilitatea, faceti Rotarixul puilor. E adevarat, mi-au confirmat si aici in spital, imunitatea dupa un episod asa sever e mult mai solida decat cea data de vaccin; insa n-as dori nici celor mai mari dusmani (pe care nu-i am
) sa-si vada copilul in asemenea hal, arzand de febra, varsand ABSOLUT orice strop bagat in gura si cu o diaree care inunda pampersul, fara sa poti sa-i faci absolut nimic in afara perfuziilor, somnolent si moale ca o carpa, cu cearcane imense si slabind vizibil (doctorita care a tratat-o mi-a zis ca baietelul ei cand a facut rotavirus pe la 2 ani a slabit 2 kg
; eu nu mai am curajul sa o cantaresc pe Iulia 3 luni de acum cred...)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Naty,imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva.....

!
Se poate sa se mai faca Rotarixul la varsta asta,adica 1 an si cateva luni????nu se face doar pana la 6 luni????
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Nu Simo, sunt aproape sigura ca nu...Se poate face si mai tarziu
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
Bine ai revenit acasa
Iulia
si boala sa stea departe de tine si de mami...si piciorul lui tati sa se vindece
cu toata lenea mea ciripeasca am vrut totusi sa va spun ca nu se poate face vaccinarea impotriva Rotavirusului dupa 6 luni....de fapt prima doza trebuie sa fie in primele 12 saptamani de viata...si administrarea ultimei (a treia doza) nu trebuie sa depaseasca saptamana 32.
amira_roxana spune:
naty bine ati venit acasa!

LA MULTI ANI BITZA SI OLGUTZIKA, si cu intarziere LA MULTI ANI FLORIIO!

remaliss ce dor mi-a fost de voi!
ce frumoase sunteti, e dementiala Rebe cu ochelari ca tati ei! f dulce!
ce e mah cu tuchi?
cleme spune:
LA MULTI ANI BITZA SI OLGUTZIKA!
Naty ufff prin ce ai trecut.
si putere multa in continuare
Remaliss ff frumoase pozele!
Mimo ti-o fi placut tie atmosfera, eu una dupa 13 ani sunt satula de ea, mai ales de zilele in care nu ai timp nici sa respiri...
gecko spune:
revin, ca lenea ma impiedica sa editez mesajul anterior...a 3 a doza se refera la Rotateq...ca acum e la moda Rotarixul care are 2 doze si a doua trebuie facuta inainte de saptamana 24.
Si totusi...
La Multi Ani
Olgutzica!!!
La Multi Ani
Bitza!!!
Sa fiti fericite, sanatoase, iubite!!!

ccris_ccris spune:
u randunici!
Iata ca am un pic de timp sa intru si eu pe forum mai devreme!
Si vreua sa va impartasesc framantarea mea.
Ma bate gandul sa incep serviciul din toamna si s-o dau pe Andreea la cresa, off, mi-e tare greu sa ma decid!
As vrea asta pentru a putea sa-l fac si pe bebe2 mai repede. Stiu ca nu sunt prea coerenta, dar o logica am eu!
Cu cat astept mai mult, creste si diferenta dde varsta dintre bebei, iar randunoiul se indreapta vertiginos spre 50 de ani si mai e vorba si de bani, daca as ramane gravidutza in perioada asta, as lua 85% din veniturile de pe ultimele 12 luni, adica din 85%.
Nu stiu ce sa fac... Crese private nu cunosc in zona mea (Militari), as da-o la cresa unde lucreaza vecina mea ca educatoare. Numai ca si ea e gravidutza si naste in septembrie!
Deci n-o s-o aibe pe Andreea in grupa. E vorba de cresa de pe Estacadei (pentru cine cunoaste), e singura in care as avea incredere, pentru ca lucreaza vecina acolo.
In alta ordine de idei,
pe Luny, stiu ca nimeni nu-ti poate alina dorul de Mufarin scump, dar eu cred ca asa e cel mai bine pentru toti. Daca mamica e fericita si bebe e fericit, stii si tu asta si tu te surmenai prea mult, zic eu, cu Mufa agatat de tzitzi mereu. Lasa c-o sa fie bine, ai sa vezi, o sa doarma noaptea bine, o sa pape mai bine, eu asa cred!
Am vazut pozite cu cavaler de Mimo dezmotat, frumusel foc, ce mare s-a facut!

Bubu, felicitari pentru hainutza noua de la bucataras, e si mai apetisant!
Miha,
Luca in grafic. E mai bine sa nu fie gras. Nu stiu cum o sa fie Andreea cand o creste, insa sper nu ca mine!
La un anisor are 77 cm lungime si 11,400 kg!

si pe Flori Oprescu, bafta la gradi Bianca!
floricica frumoasa! Ce frumos vorbesti despre fetitele tale, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele! Ai mare dreptate, trebuie sa te desprinzi de ele odata si odata, si mie imi vine greu la gandul s-o dau pe Andreea la cresa, dar maica-mea nu-i sigura ca poate sta cu ea. S-a gandit sa-si ia serviciu acum!
Miha, ti-am vazut puiucul scump la un anisor, taare dulce!
Dau send ca nu vreau sa pierd mesajul.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
Chocolate therapy is, oh, so good!
mihatp spune:
heeeeeeeeeeeeei, unde-s randunicile?!
Olgutzica
Bitza 
sa fiti sanatoase sa va puteti bucura de puiutii minunati ce ii aveti