*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mihutza vezi ca atunci cand mergi la CRAIOVA ai sa treci prin BALS..poate faci un popas..d-un laptic,o cafelutza..nr meu e pe mail-ul comun ..te astept cu mare drag

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ramo cata, Valentina, Ela

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Buna fetele,

Stiu stiu ...nu dati cu pietre...si Simo de Bv m-a rugat de poze...dar nu are cine sa mi le faca... burta nu e prea mare...sau nu se vede ca port tricouri largi... si ... in poza tot n-ar iesi ...
Cit despre Karolina ce pot sa zic...il duce in spate pe fratele ei mai mare asta pentru ca puturosul meu Patrick ma iubeste mult si numai de git cu mine ar sta si cu capul pe umarul meu... si nici eu nu as sta altfel decit cu el in brate...
Miine merg la control de rutina...sa vedem ce mai zice nenea dr...si apoi pe 8 mai am eco ...sa vedem si acolo ce s-o mai vedea...

Va pup si sa stiti ca va citesc dar asa e felul meu ...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
karolina o sa fie o fortoasa ,se antreneaza cu fratiorul ca sa nu aiba probleme cu el mai tarziu..doamne ajuta sa fie bine si la control si la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Rami, ce bine te inteleg cu nervii copilului. Si al meu e ceva de groaza, daca nu fac ce vrea el se tranteste cu fundul de pamant si urla de zici ca cine stie ce a patit exact ca si copiii aia razgaiati si nu stiu cum sa ma port cu el. Daca il cert un pic, plange si mai rau si daca nu il iau imediat in brate face o criza si nu se opreste.....chiar nu stiu cum sa procedez ca Briana a fost super cuminte. Si desigur sta atarnat tot timpul de gatul meu, cum il las jos incep urletele, in carut nu sta, pe jos nu vrea sa mearga daca suntem pe afara, doar daca il las sa se tavaleasca prin pamant...si abia am pus semintele de gazon .

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

puiul meu nu se mai trezi parca stie ca tre'sa mergem la vaccin..off si tre'sa-i dau sa si pape...pana ne imbracam..sper sa ajungem la timp ca vreau sa scap de stres..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Rami, ce bine te inteleg cu nervii copilului. Si al meu e ceva de groaza, daca nu fac ce vrea el se tranteste cu fundul de pamant si urla de zici ca cine stie ce a patit exact ca si copiii aia razgaiati si nu stiu cum sa ma port cu el. Daca il cert un pic, plange si mai rau si daca nu il iau imediat in brate face o criza si nu se opreste.....chiar nu stiu cum sa procedez ca Briana a fost super cuminte. Si desigur sta atarnat tot timpul de gatul meu, cum il las jos incep urletele, in carut nu sta, pe jos nu vrea sa mearga daca suntem pe afara, doar daca il las sa se tavaleasca prin pamant...si abia am pus semintele de gazon .

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mda nu stiu mai si andru a fost un copil cuminte ,nu ma gandeam ca o sa fie asa agitat mai bine zis VIESPE..cand nu-i convine lui ceva /nu vreau eu sa-l las undeva..se pune pe plans,il cert un pic si mai rau..nu-l bag in seama bai nene pai plange si mai rau..incerc sa-i explic dar asa cum am mai zis sunt prea mici sa inteleaga ce le spunem noi...nu stiu parca nici nu mai am rabdare..off..uneori nici nu stiu ce vrea il iau in brate ,incerc sa-l impac si sa vorbesc cu el incetisor ..si da din picioruse zici ca-i calutz...asta e rasfatz clar..off off...sper sa ne dea d-zeu mai multa rabdare...cat despre carutz nici macar in asta nu mai sta,eu il foloseam decat la bucatarie ,cand mai faceam ceva de mancare ,cand ii pregateam lui papica ..pai nici asa nu mai serveste si stau cu el atarnta de picior sau cu el in brate intr-o mana iar cu cealalta mana trebaluiesc...cand e socrelu'acasa i-l dau lui pana fac una alta dar nici el nu prea sta f mult cu andrei...zice ca-i e frica ca-l scapa ,ca e prea iute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am ajuns acasa...
Iulia e mai bine dar mie mi-e f rau, cred ca ma imbolnavesc si eu...
Pupici tuturor

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Am ajuns acasa...
Iulia e mai bine dar mie mi-e f rau, cred ca ma imbolnavesc si eu...
Pupici tuturor

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

bine ati revenit!! naty, tu ce patisi?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Naty...imi pare asa de rau...sa nu te imbolnavesti, fii tare! sanatate multa si recuperare rapida puiutei mici!

Rami, bafta la vaccin. Mai am retete de pus pe site, s-ar putea si a ta sa nu fie inca

Remaliss, sunteti foarte frumosi, cu totii!super pozele!

Puisorii mei dorm, impreuna cu randunoiul, care e si el racit varza, are ochii cat cepele si ii curge nasul...gatul meu tot in pioneze, ma duc sa-mi mai fac un ceai cu miere si lamaie...
Am fost cu ei o tura prin parc, fata mi-a venit azi si mi-a facut super curatenie si rufe calcate
Maine ma duc la cosmetica sa fiu gigea la seminar
Sunt prin zona...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ginecoloaga mea e in concediu pana pe 10 mai..mama ma-sii de treaba..oare o fi vreo problema daca nu am reteta sa incep tratamentul ala ptr inflamatie?..daca aman pana atunci?..
ma duc sa ma plimb prin unirii, poate-mi achizitionez ceva..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput