*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo_cata spune:
mihutza vezi ca atunci cand mergi la CRAIOVA ai sa treci prin BALS..poate faci un popas..d-un laptic,o cafelutza..nr meu e pe mail-ul comun ..te astept cu mare drag 

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bitza037 spune:
Ramo cata, Valentina, Ela 

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ramo_cata spune:

raluca2107 spune:
Rami, ce bine te inteleg cu nervii copilului. Si al meu e ceva de groaza, daca nu fac ce vrea el se tranteste cu fundul de pamant si urla de zici ca cine stie ce a patit exact ca si copiii aia razgaiati si nu stiu cum sa ma port cu el. Daca il cert un pic, plange si mai rau si daca nu il iau imediat in brate face o criza si nu se opreste...

..chiar nu stiu cum sa procedez ca Briana a fost super cuminte. Si desigur sta atarnat tot timpul de gatul meu, cum il las jos incep urletele, in carut nu sta, pe jos nu vrea sa mearga daca suntem pe afara, doar daca il las sa se tavaleasca prin pamant...si abia am pus semintele de gazon
.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
ramo_cata spune:
puiul meu nu se mai trezi parca stie ca tre'sa mergem la vaccin..off si tre'sa-i dau sa si pape...pana ne imbracam..sper sa ajungem la timp ca vreau sa scap de stres..
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Rami, ce bine te inteleg cu nervii copilului. Si al meu e ceva de groaza, daca nu fac ce vrea el se tranteste cu fundul de pamant si urla de zici ca cine stie ce a patit exact ca si copiii aia razgaiati si nu stiu cum sa ma port cu el. Daca il cert un pic, plange si mai rau si daca nu il iau imediat in brate face o criza si nu se opreste... ![]() ![]() ..chiar nu stiu cum sa procedez ca Briana a fost super cuminte. Si desigur sta atarnat tot timpul de gatul meu, cum il las jos incep urletele, in carut nu sta, pe jos nu vrea sa mearga daca suntem pe afara, doar daca il las sa se tavaleasca prin pamant...si abia am pus semintele de gazon .Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
natynic spune:

Am ajuns acasa...
Iulia e mai bine dar mie mi-e f rau, cred ca ma imbolnavesc si eu...
Pupici tuturor
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui natynic![]() Am ajuns acasa... Iulia e mai bine dar mie mi-e f rau, cred ca ma imbolnavesc si eu... Pupici tuturor Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
bine ati revenit!! naty, tu ce patisi?..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Of, Naty...imi pare asa de rau...sa nu te imbolnavesti, fii tare! sanatate multa si recuperare rapida puiutei mici!
Rami, bafta la vaccin. Mai am retete de pus pe site, s-ar putea si a ta sa nu fie inca ![]()
Remaliss, sunteti foarte frumosi, cu totii!super pozele!
Puisorii mei dorm, impreuna cu randunoiul, care e si el racit varza, are ochii cat cepele si ii curge nasul...gatul meu tot in pioneze, ma duc sa-mi mai fac un ceai cu miere si lamaie...
Am fost cu ei o tura prin parc, fata mi-a venit azi si mi-a facut super curatenie si rufe calcate 
Maine ma duc la cosmetica sa fiu gigea la seminar ![]()
Sunt prin zona...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
ginecoloaga mea e in concediu pana pe 10 mai
..mama ma-sii de treaba..oare o fi vreo problema daca nu am reteta sa incep tratamentul ala ptr inflamatie?..daca aman pana atunci?..
ma duc sa ma plimb prin unirii, poate-mi achizitionez ceva..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

cu