*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vad ca-s singuruca iara, asa ca ma duc si eu la

va

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cris, nu stiu ce sa zic de situatia ta cu parintii...dar...cand traia tata, mama venea destul de rar pe la mine, pentru ca locuieste cu sora mea si are grija de fetita ei. Dar cand venea la mine ma ajutea cu copiii, imi calca, spala, strangea...repede, in 2-3 ore cat statea la mine. Si eu vroiam sa stea mai mult, dar suna tata dupa ea, la fel, trebuia sa stea dupa el mai rau ca dupa un copil mic...ce vroiam sa zic...tare as vrea sa mai fie cum era , asa cum era...
Si acum vine rar mama, pt. ca sta cu nepotica mea, plus ca mai urmeaza inca una , dar cand vine nu stie cum sa ma ajute mai repede si cu cat mai multe.
Oricum, eu zic ca o sa fie bine daca iti face cineva curatenie, la ditamai casa! vad eu ce bine e la mine, in 3 camere!
Azi a venit si fata mea si tare bine a fost!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Miha, nu esti singurica . M-am crucit putin cand am citit ce idei are soacra ta

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Miha, numai a mea mai era in stare sa faca d-astea! sotul tau ce parere are, ca al meu nu ar comenta..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Blanka, hai pune o poza cu burtica doar Felicitari lui Eric pentru mersul singurel.

Am ras azi de Stef, era muzica tare la tv si el mergea cu mainile pe sus si le balanganea in aer, dansa, si facea ture pe hol, se intorcea in sufragerie si avea o vitezaaa Era vesel baiatu'!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am facut vaccinul si ror acum sa vedem ce reactii avem..pana acum e bine, sper sa fie bine..andru are 9950g,80cm ,48cm cranian..

naty ma bucur ca iulia e bine ..fii tare in continuare ...multa sanatate iti doresc ...cat despre vaccin eu acum cateva zile am citit ca se face in primele 4luni mai fir0ar ea de treaba daca nu e obligatoriu medicii astia de ce nu ne informeaza...sau ar trebui sa ne informam noi eu una nu am stiut nimic...oricum nu mai am ce face...sper ca iulia sa se refaca repede

bubu
luny cred ca nu e vreo problema daca amnai pana pe 10 mai..mai e un picutz..pai trebuia si soacra ta sa aiba partenera...

criss e f grea framantarea ta..si eu m-am gandit la bb2 dar dupa ce o sa implineasca andru 2 ani o sa merg 1 an la serv probabil tot la actualul desi nu-mi doresc ,sper sa se iveasca ceva intre timp si apoi ne apucam de treaba...daca as merge mai devreme la serv am incepe mai devreme treaba dar inca nu am cu cine sa-l las pe andru iar la cresa nu vreau sa-l duc asa micutz..te inteleg perfect la faza cu ajutatul de mama ,la mine si soacra parca ma regasesc in cuvintele tale...noi sa fim sanatoase ca le facem pe toate...nici eu nu intru in detalii ca ar fi prea mult de scris doar ca mami e tot timpul ocupatra cu tara iar soacra cu serviciul,are o functie care cere f multa responsabilitate asa ca si eu cand am venit acasa m-am fericit ca o sa fiu ajutata dar cand vine seara nici nu-mi mai simt mainile/picioarele/spatele tot de oboseala...dar nu ma plang de ele ma ajuta si ele cum pot ,pe mami o jegmanesc f mult in sesiune iar soacra ne ajuta f mult financiar...asa ca nu le reprosez nimic ...atunci cand strig ,cum s-ar zice sunt ajutata...

mihutza si drum bun

kitzy off imi pare rau....ce s-a intamplat?

simo si multa sanatate lui sam

kya f frumoase pozele de capsuni

mihap si andru isi manifesta uneori afectiunea tot lovindu-ma peste fata si tras de par..nu il las,ii explic dar inca nu pricepe..nu stiu sper ca atunci cand or sa stie cum sa-si exprime dragostea o sa o faca asa cum trebuie si o sa inteleaga ca lovitul peste fata e interzis...ei io sunt fericita ca soacra mea nu ne incurca cu chestii deastea .

nicol multa sanatate

eric mergacios si o mami imensa dar totusi pune o pozica...

iote ca mai sunt si eu pe aici..va culcarati randunicilor????

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Doamne, Miha, si-al tau nu zice nimic? Soacra-mea, saraca, nu mai e, ca daca era in putere sigur ar fi stat cu Andreea!
Da, mai, Bubu, dar mama ta are o scuza, mai are nepotei de crescut, eu sunt singura la parinti, nu mai are alte obligatii, ca sa zic asa, si pana s-o am pe Andreea, ii tot dadea intr-una ca-si doreste o nepotica etc., si acum, ca ce mult a dorit-o pe Andreea, dar doar in vizita! Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar asa ma atac uneori... Si cand era mai tanara, zicea ca m-a crescut singura, ca bunica-mea n-a ajutat-o ca avea serviciu, dar eu tin minte ca ma lua bunica-mea cu ea la serviciu si mai ramaneam si peste noapte la ea, plus in vacante... Am crescut in Municipal (acolo lucra maica-mea la personal) si in Pol. Sahia (serviciul lu' bunica-mea)!
In fine, spune-mi si mi, te rog, ce-o pui pe fata ta sa faca si cat ii dai? Daca vrei, poti sa-mi dai PM.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

vad ca-s singuruca iara, asa ca ma duc si eu la

va

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Miha, noapte buna!

Mergi la inceput

Ramo, inca mai sunt pe-aici, dar o sa parchez cat de curand, ca Andreuta s-a culcat mai devreme in seara asta si parca vad ca imi da desteptarea mai devreme maine.
E bun si ajutorul financiar... Ai mei considera ca daca m-au ajutat sa-mi fac casa, s-au achitat de obligatii, si-au facut datoria parinteasca etc... Ar fi multe de spus, dar n-are rost, nu vreau sa ma enervez inainte de culcare!

Mergi la inceput

Mai am o intrebare: aveti idee unde gasesc prescuri (colaci)?, ca sambata tre' sa-i fac soacra-mii de 6 luni...

Mergi la inceput