Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dani, multumesc Am mare noroc ca m-am gasit cu Lorich si Robert aici la mladite si mugurasi, la doar 2 blocuri distanta una de alta. Avem cu cine iesi, cu cine vorbi, copiii o sa inceapa sa se joace impreuna.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Patrick!
Sa ai parte de numai de bucurii!
Am vazut pozele de la munte, ce frumos e... iti vine sa pleci acolo. Tare mult imi place de Patrick cu mocuta lui sugubata
Chiar asa, vorba lu'Lori, cum mai poti sa-l cari in marsupiu?? Sa nu uit in bagajul de munte sa-mi bag si marsupiu si geaca groasa pentru fata, ca iar plec ca un fluturas.

Desiree2002 ai o fata superba O sa-i iau si eu croco, de aia, sunt tare curioasa dc gasesc la noi numere asa mici.

China, Miha si Daria scrasnea din dinti, acum vad ca s-a potolit, ea are dintii de ceva vreme si cred ca e mai mult o curiozitate pt ei asta cu scrasnitu.

Eu astept sa se scoale fata sa ii dau sa pape si sa plecam prin parc. Bah eu numai cand doarme ea pot sa fac un dus, e tare frustrant asa... adica astept sa adoarma sa ma simt si io om? Ma simt si vinovata

Laura, ne ducem in IOR, poate dam unii peste altii

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele care mai cauta carucioare sport si scaune de masina, am vazut un site unde sunt multe modele, sper sa nu apara ca reclama: http://www.strollers.ro/Carucioare_Sport/Page-1.aspx

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Gabitza ai niste baieti MINUNATI, imi place poza cand se iubesc, cel mare seamana mai mult cu tine sau mi se pare? Oricum sunteti o familie minunata si asta se vede de pe chipurile voastre cat sunteti de fericiti toti patru.
MsBB am sa-ti scriu parerea mea in urma mailului trimis, ma bucur din inima ca am putut sa te luminez un pic, acum ca mi-ai trimis toate datele problemei altfel sta treaba.Te pup si sa ne anunti ce ai facut la cardio, daca vrei sa vii la un pediatru bun te rog sa-mi spui , e prietene noastra , respectiv a soacramii , eo tipa fff. deschisa si total impotriva antibioticelor decat atunci cand se impune, mai nou e si impotriva vaccinurilor, sau cel putin impotriva vaccinarii cu mai multe tulpini o data, dupa parerea ei copii ar trebui vaccinati cu tulpini separate, astfel se evita posibilele probleme ce ar putea sa apara.
Va multumim de aprecieri la adresa smecherasului meu, pozele sunt facute de cine credeti? De soacramea, eu doar le descarc, sau mai degraba sotul.
B.G.e bine cu soacra-mea, area deja obisnuit cu ea oricum.
Ma bucur ca vine 1 mai si e LIBERRRRRRRRRRRRRR, ma duc la mare desigur!!!!!!!!!!!!!! Il luam si pe B.G. ar fi pacat sa-l las acasa, se anunta vreme frumoasa.
Nicole1980 iti promit ca mai pun poze cu smecherasul meu, nici al tau nu e mai prejos!!!!!!!!!
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai vroiam sa scriu una alta acum cat doarme mandra dar recunosc ca-s cu morcovu' cat casa si-s nitzel intoarsa pe dos...
Asa ca ... doar va multumesc pt incurajari si sper sa revin cu vesti bune

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI PATRIK, sa cresti mare, sanatos, voios si fericit!!!
La multi ani si celor care implinesc 11 lunite, puii de Elenuca, Monik16 si Anamea!!!

Gabitzam, foarte frumoase pozele, chiar ca funny!!!

Mandra mea s-a trezit ca o brezaie la 4 dimi, am leganat-o pana la 5.10 cand dadusem in batzaiala si l-am rugat pe Iuby sa faca biberonul. Intr-un final a adormit pana la 7.30 cand m-a trezit cu un picior in frunte. Eu eram varza de oboseala asa ca i-am dat "ignore" vreo 15 minute, lucru care a enervat-o peste masura, dar n-aveam putere fetelor... Intr-un final m-am trezit, am schimbat-o de pijama si m-am dus in bucatarie sa-i fac o mamaliga sa i-o dau cu branzica. Esec total, nu mai facusem mamaliga pana azi si mi s-a parut cam suspecta (nefiarta) asa ca i-am dat branzica doar cu paine. A mancat-o un pic. Fruct nu mai vrea deloc, ieri am pacalit-o cu o felie de lamaie dar azi a aruncat-o cat colo. In timpul asta eu am pus de o ciorba de vacutza care nu mi se pare asa un succes nici aia, deci azi nu e o zi buna pentru gatit, clar! Am lasat-o sa misune un pic cu premergatorul si s-a dus fix la masina de spalat sa o tortureze (trage de usa aia de zic ca acum ramane cu ea in mana) asa ca am lipit-o cu scotch - ca de altfel toate sertarele din casa) acest lucru a infuriat-o peste masura si a inceput sa urle. Deci azi se anunta o noua zi de cosmar. Cand am zis eu "noroc ca s-a dus in sufragerie" mi se parea ca esuspect de liniste si m-am dus sa vad ce face. Pai manca maxi mix, in timp ce rasturna si imprastia pe jos alunele lasate de ta-su la indemana ei pe masuta joasa.

Of fetelor... simt ca nu ii mai fac fatza

Iertati-ma va rog, am simtit si eu nevoia sa ma descarc...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Robert doarme in camera alaturata, io fac ture sa nu cada din patul mare, dar trebuie sa spun MsBB bafta multa la dr, ssa vii cu vesti bune despre mandra!

Iassmi, mami si tati sanatate!

Mai mult nu PoC, ca virgula cade cupilu dom'le
revin dupa plimbarica!
gabi da, inca doarme!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

nu a cazut inca, dar io nu ma las

La multi ani Patrick, minune ce esti, o minune luptatoare si scumpa!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Revin

Patrick! Sa cresti mare, sanatos si frumos! O armata de fete sa te asalteze!

Simo noi mergem la 17 la poze ca azi e program pana la 18 30...e singura zi din sapt cand au program asa lung...Inca ma mai gandesc cu ce sa-i imbrac.
La gradi nu il duc la sat...desi as putea ca e chiar langa noi in stanga si ar avea tot educatoarea mea ca nu s-a schimbat. Mama are o curte imensa plina de zmeura, capsunei...o sa aiba ocupatie.

Cleo la noi a stiut tati de chestia cu certificatele...a platit de dimineata taxele la cec...Nasolo cand patesti asa!

MsBB e foarte distractiv cu 2...mai ales cu Eli in forma...nu te plictisesti...si nu e numai politista...si la REBU s-ar incadra...doar azi mi-a inspectat sertarele si mi-a mancat rondelele de orez expandat, a bagat mana in wc fix cand am tras apa si s-a spalat...acum 2 zile si-a tras cana mea cu ceai pe ea...de nu stiu cate ori si-a varsat pe ea cana cu suc a lu` Cristi, etc...Eu nu ma plictisesc...Evlaviosu de Cristi e si maniac cu muzica...asculta tangouri la greu, la maxim (Gotan Project), iar zilele asta cat a stat acasa (nu s-a dus la gradi ca are amigdalita!) s-a schimbat cu 3 perechi de pantaloni scurti pe zi ca deh nu i-a mai purtat de asta vara! Io nu-s dusa...am altii in jur mai dusi!

Va pup! Revin spre seara!

PS...nu v-am povestit de iepure...care ne mananca tot balconu` ca termita...a mancat un busuioc (DL Castor), papucii lu` tati de guma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Mai vroiam sa scriu una alta acum cat doarme mandra dar recunosc ca-s cu morcovu' cat casa si-s nitzel intoarsa pe dos...
Asa ca ... doar va multumesc pt incurajari si sper sa revin cu vesti bune

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Sa va ajute Dumnezeu sa veniti cu vesti bune.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput