Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo eu zic sa-ti iei costum de acolo..
gabitzule, sunteti cu totii niste iepurasi superbi!!!!
Micaela, eu merg azi in Moghioros, dar intii trec pe la Politie sa vad cu pasaportul...Numa ca nu se mai scoala fiu-miu...
Sis, de ce nu esti pe mess?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Esme,...ma gindeam eu ca bagi totusi 2 torturi, e dificil sa alegi numai unu dintr-o suta...sa zicem. Felicitari pt proiect!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

Micaela ca sa-ti raspund...nu stiu cand ne facem bine. Iasmi, eu si taica-su. Nici nu mai vreau sa discut despre asta ca-s cu nervii.

In alta ordine de idei nu mai vreau sa aud de iesiri de 1 mai si altele...efectiv anul asta am avut mega-ghinion. Saptamana dupa Paste al meu sot a fost liber. Daca eram si noi sanatosi (si nu eram, datorita alergiei Iasminei) plecam undeva din Buc. Acum urmeaza wkd prelungit de 1 mai si toti sunteti raciti cobza. Chiar nu mai vreau sa discut/citesc despre iesiri. Nici concedii, nici nimic.

Am intrat sa ii urez lui Patrick pentru 1 anisor zburdalnic. Sa dau un mamicii lui curajoase!

De asemenea sa urez sanatate puilor bolnaviori si succes azi la medic Andrei de MSBB. Sa ne aduca vesti bune (asa cum trebuie).

Va las ca-s intoarsa rau. Da' rau!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Ina.ofof.
MsBB, bafta la dr, DOamne AJuta sa veniti veseli si cu vesti bune

Am fugit sa scol bb...asa ne apuca amiaza

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Pt cine vrea sa vada NU Vreau in iarba!!!

unde-i GABITZA?

noapte buna

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Ce scumpa e ! Ii pup obrajorii . Si ce frumos e imbracataaaaaaa ... .
Vladucu nu fuge de iarba, in schimb o ... papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

vecina, noi va asteptam oricat. azi stam afara pana se intuneca. tati are o sindrofie dupa-amiaza si vine la noapte acasa. asa ca nu ma duc nici eu . cred ca trec sa iau ceva covrigi si papa la fata si stam in parc ca aurolacii
inais, sanatate multa la toti 3!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Buna si de la noi,
Noi ne pregatim ca Joi dimi plecam la munte la Moeciu si stam pana duminica . Abia astept sa mai schimbam si noi aerul.
Bebe este un nebunatic, se urca in sertare,incearca sa se catere pe mobile, stinge si deschide tv-ul…
Dar este si un cumintel, sta singur in living si o ora daca il las, isi gaseste de lucru diverse….
De o saptamana doarme toata noaptea de la 22 la 07….
Cam atat despre noi…a si avem 11.3 kg dezbracati….

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Drum bun si distractie placuta, sa ne arati si noua niste poze la intoarcere. Ce baiat mare are mami !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Hop si eu daca este vorba de cafea Una cu lapte pentru mine!

Iulia, cat este de scumpa Mufitza prin iarbaaaa!! Intre timp Raducu parca-parca nu mai are asa treaba cu iarba, in schimb a descoperit prietricelele, mult mai interesante. Mergem cu prietenul Robert la ursii din zona Roata Mare, avem si leganus acolo si iarba si pietricele, ne place.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Ce bine ca Raducu-Duducu are un prieten de varsta lui, la noi la bloc sunt numa' fetite si toate mari, 3-4 ani. Eeeee, vorba unui vecin : "lasati doamna sa aiba de lucru cand va fii mare".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

La multi ani pui mic si frumos PATRICK de Doloress! Sa cresti voinic si sanatos si vesel si lipsit de griji!

Am mai facut un update la poze in albumul 2009, vedeti incepand de aici si in albumul Funny pics, incepand de aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Gabitza, m-ai omorat cu pozele astea.
In primul rand, modelul este superb, iar mamica o frumoasa zambicioasa.
Cum stau ei amandoi in pat ca doi pui, cum il pupa Andrei ... mi-nu-nat.
Mai, ce ochi mari si expresivi ! Ptiu, ptiu, sa nu-l deochi.
Superbe, ai doi copii minunati, ii pup pe amandoi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Cleo, cu toate ca nu m-ai intrebat pe mine , ma bag si io ca musca-n calului . La noi facut pozei pt pasaport a fost ceva de genul ...
Sala cu vreo 4 functionare , acre si plictisite , la birou, ascunse dupa calculatoare - intra familia lu' papuc ( adiq noi ) - afara valuri de indignare , cum intram? Aratam mandri ca suntem posesorii beletului de ordine potrivit , se si suntem poftiti.
Mutrele au rasarit dupa calc si au binedispus si captat atentia mandrei cu : capsatoare,linii batute in masa, avioane de hartie , aplauze - zici ca era fii-mea la circ .
Revelatia , a ca la sesiunea foto a manechinuitelor pana a prins moaca mandrei in toata splendoarea .
Transpiratie pt tac-su , el o tinea sa apara mandra singura, cica, in poza. Io ma maimutaream ca la nebuni si apoi toata lumea urale cand am obtinut poza norocoasa .

Vecina , sper sa ajungem si prin parc - dar...depinde de cat stam la coada , pana intram, pana o rezolvam, daca rezolvam ceva .
Da am emotii cu carul - da' ma fac ca-s nesimtita .
Sper sa nu fie nici o problema la inimioara - dar tre sa ma duc , sa exclud si posibilitatea asta.
Te pup si ne auzim cat de curand

Fug sa papam

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

MsBB, eu cand vad ca urmeaza o postare de-a ta deja ma apuca rasu'. Esti foarte tare si ai un dar de a le spuneeeee ... Te pup de o mie de ori ca in fiecare zi esti ca o raza de soare, pe mine una reusesti sa ma binedispui de fiecare data.
Sa ne tii la curent cu starea Andrei si cu ce mai spun medicii.

Mergi la inceput