Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,

Intrebare, intrebatoare : care prin ce parc iesiti azi? poate venim si noi... aaa... intrebarea e pt fetele din bucuresti
Eu m-am saturat sa alerg dupa copii dupa cateti singura cu ea, unii nu ne baga in seama, unii se uita chioras la noi, plus ca am tot socializat cu mamici si bone de mi s-a luat.

Iasmi cand te faci bine?

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

La multi ani pui mic si frumos PATRICK de Doloress! Sa cresti voinic si sanatos si vesel si lipsit de griji!

Am mai facut un update la poze in albumul 2009, vedeti incepand de aici si in albumul Funny pics, incepand de aici.

Gabitzule ce tuta sunt!!! Chiar ma grabeam sa-ti spun ca ce funny sunt pozele, toate cand vad ca asa le-ai denumit deci le-ai ales super!! F misto!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

La Multi Ani, Naomi si Gabriel pentru ziua de ieri!!! Sa aveti parte de o viata senina si frumoasa si sa ajungeti Oameni buni si iubitori!

La Multi Ani, Patrick minune grabita, sa fi fericit si vesel, sa ai o copilarie asa cum a avut si mama ta si daca se poate mai frumoasa si o viata senina, sa ajungi Om bun si iubitor!!!

Unde ramasesem??? Aaa, da, asteptam sa se usuce blujii sa merg la petrecere. Dansii s-au uscat partial si partial au fost calcati...nu o sa li se mai intample, decat tot in cazuri din astea. Eid ar apoi am asteptat copilu' sa se trezeasca...ca deh daca e sa mearga undeva doarme dusa. Asa ca abia pe la 12.45 s-a trezit adica pe la 13.15 am terminat sa o hranim si noi la 13.30 trbeuia sa fim la wavre, care e la vreo 40 de km de noi...asa ca dupa un bun obicei format din frageda pruncie a fetei...am intarziat un ceas. Insa a fost cu noroc caci duap bunul obicei LIFS ultimii veniti, adica noi, au fost primii sevriti cu mancare...ca ne erau stomacele cu gaura...fiindca asteptan sa se trezeasca copilul (sigur se trezeste imediat, sigur in 2 minute se trezeste, nu are sens sa mancam acum ca se trezeste, mancam dupa...etc) n-a mai fost timp de nici un mancat asa ca ne-am pus toate sperantele in Robertel. Poa' sa zica Simonixu ce vrea ea, mie mi-a facut mare placere ca am putu manca un cheesburger si era din alea bune rau cu o tzar de afumatura la interior...mie mi s-a parut delicios. Tortul...arata bine . Noi ne-am distrat, am transpirat (cu toate ca eram lejer imbracate), ne-am dat pe topogan, ne-am jucat cu bile. Am plecat mai repede pe principiul LIFO, fiindca duminica urma sa mergem la alta petrecere de un an...si stiti voi cam cum e dupa doua din astea in zile consecutive...Din pacate respectiva s-a amanat fiindca micutul sarbatorit s-a ales cu un virusache. Pe de-o parte ne-am bucurat de o duminica linistita, pe de alta parte am fi stat mai mult la Robert insa totul s-a intamplat foarte brusc.

Eu ieri am predat in sfarsit unul dintre proiecte la partenerul industrial si pe cat de stresata si cu morcov m-am dus acolo pe atat de incantat m-am intors...le-a placut, mai vor sa colaboreze cu noi. Se pun deja in miscare treburile pentru un nou proiect...trebuie sa ii scriu documentatia initiala.

Aseara rasfoiam in cartile de dulciuri si il puneam pe al meu sa aleaga tipul de tort pentur copila, ca io am prea multe idei si cineva tre' sa mi le pieptene. Adica interior stiu sigur ce va fi...ca doar e vara si sunt capsuni, insa aspectul exterior. Concluzia e ca defapt vor fi doua torturi, unul cu multa crema/frisca deasupra sa aiba ce sa puna fata pe ea, si unul ornat mai cat decat...restul e surpriza .

Avem si noi in fata un uikend lung dar nu asa ca vecinii Olandezi si nici ca minuntatii euro comisaro parlamentero secretari...noi insa mai avem inaltarea si rusaliile luna asta (lunea de rusalii e defapt pe 1 iunie )...imi place luna mai la nebunie .

Pup si gasca, sanatate maxima,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Noi in vacanta mergem la tot la turci, am auzit ca e foarte frumu acolo, in plus avem un vitezoman si ma gandesc ca pt o plecare in concediu cu masina, ajungem sa ne batem. Plecam pe 1 iunie pe langa cluj, la pescuit, normal , vedem atunci daca se mai potoleste si conduce prudent.

Noi de 1 mai plecam la Bran, abia astept, numai vacante am in cap.

Socrate, da ai facut multe cumparaturi, mai, de s-a plictisit asa baietu.

Pe balcon si eu fac tot ca Socrate, las geamu deschis si inchid usa. Momentan nu reuseste sa se catere pe geam

Am vazut poze multe cu copii frumosi Mufitza in iarba e totala.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

reallaura, http://www.rezervare.ro/detalii_rezervari.php?id_statiune=276&id_tara=1&id_hotel=49

2-9 iunie.
Deja is 28-30 gr la ei in iunie.....

ce ziceti, sa las sa imi iau costum de baie de acolo?

reallaura, de asta mi-e frica mie, de urlete 5 ore. Mara e capabila. Ma duce de cap....

si LA MULTI ANI PATRICK, te-ai grabit dar pe mami ai implinit sa fiti mari si sanatosi, voiosi si la punga grosi

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cleo, cu toate ca nu m-ai intrebat pe mine , ma bag si io ca musca-n calului . La noi facut pozei pt pasaport a fost ceva de genul ...
Sala cu vreo 4 functionare , acre si plictisite , la birou, ascunse dupa calculatoare - intra familia lu' papuc ( adiq noi ) - afara valuri de indignare , cum intram? Aratam mandri ca suntem posesorii beletului de ordine potrivit , se si suntem poftiti.
Mutrele au rasarit dupa calc si au binedispus si captat atentia mandrei cu : capsatoare,linii batute in masa, avioane de hartie , aplauze - zici ca era fii-mea la circ .
Revelatia , a ca la sesiunea foto a manechinuitelor pana a prins moaca mandrei in toata splendoarea .
Transpiratie pt tac-su , el o tinea sa apara mandra singura, cica, in poza. Io ma maimutaream ca la nebuni si apoi toata lumea urale cand am obtinut poza norocoasa .

Vecina , sper sa ajungem si prin parc - dar...depinde de cat stam la coada , pana intram, pana o rezolvam, daca rezolvam ceva .
Da am emotii cu carul - da' ma fac ca-s nesimtita .
Sper sa nu fie nici o problema la inimioara - dar tre sa ma duc , sa exclud si posibilitatea asta.
Te pup si ne auzim cat de curand

Fug sa papam

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Mihaser pai il duci pe Cri la gradi si la mami tau acolo??? cat ramaneti acolo?
Esmefelicitari pentru noile proiecte la job!
Micaela eu ies de obicei in IOR, dar azi sunt in ultimul hal de nespalata/nevopsita, nu stiu daca ies...daca ar mai sta si barbate-miu caruia ii luati voi apararea pe acasa, sa ma pot spala si eu!! ne vedeam azi...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

laura, scris deja, de dimineata . abia astept s-o vad!
gabitza, mortale poze!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Msbb Dumnezeu sa fie cu voi azi, ca inteleg ca iar mergeti la doctor!! Sa nu fie nimic cu scumpa de Andra!!!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Cleo arata super!! Si misto perioada, pentru caldurile de acolo.
China si eu la fel!! Sper sa ajunga prin Bucuresti de data asta...eu stiu?

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput