Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
socrate spune:
LA MULTI ANI PATRICK! SA CRESTI MARE SI SANATOS SA SE BUCURE PARINTII TAI DE TINE SI TU DE EI.
simonacip spune:
Iulia, hai ma, eu zic ca e ok ppretul...Nici eu nu prea ma pricep, dar e ok, cu restul meselor veti cheltui tot vreo 700, deci ca noi![]()

MsBB, am pozele gata facute deja pt copii, asa ca depunem doar acte. Oricum sa zimbim frumos ca inca putem,..de miine se strica iar vremea. OOf, ce ma enervez !
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Iulia, hai ma, eu zic ca e ok ppretul...Nici eu nu prea ma pricep, dar e ok, cu restul meselor veti cheltui tot vreo 700, deci ca noi ![]() MsBB, am pozele gata facute deja pt copii, asa ca depunem doar acte. Oricum sa zimbim frumos ca inca putem,..de miine se strica iar vremea. OOf, ce ma enervez ! Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
deci pozele cum le-aif acut?
io am avut o drama mare la CEC, ca nu am platit pt fata ca nu aveam cerfiticatul ei de nastere.... m-am itors acasa, am luat patalamaua, dus inapoi la CEC unde a inchis ca e program pana la 4 15. Zau ca asta da job.
edit: concediul nostru la turci e 1200 euro. 700 euro cazare ultra all inclusive- si alcool, 5 *, si masa, si 500 biletele de avion si taxele de aeroport.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
chinabulina spune:
| citat din mesajul lui MsBB De tare ce am tipat - s-a trezit si vecina ... Mai, vecina, cum te tine in priza gogo. O dulceeee si sper sa iasa odata dintisorii aia, sa nu o mai chinuie atata.Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
ba s-o crezi matale, ca m-a trezit fiica-mea de la 5.40
. evident ca acum doarme (de fapt doarme de la 8), ca sa-mi faca mie in ciuda. ma gandeam ca poate treceti totusi putin prin parc dupa cardiolog, sa se linisteasca si mandra si mami (care are emotii 1000) 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
MsBB spune:
| citat din mesajul lui mihaser Nu am apucat sa vad poze..acum, ca sa pot scrie acest mesaj, portofelul meu e grav avariat...Eli a scos tot din el...Cri a luat un talisman si tot zice Doamne, Doamen te iubesc... Va pup! Ma duc sa-mi recuperez identitatea! |
Deci, nu ma pot abtine - mai

. E prea tare Cri - atat de evlavios
si Eli cu apucaturi de polistita ia actele la control 

Ma repet - DIXTRACTIE placuta astazi cu kinderi
- presimt multtttt FUN Ce pierdem noi astea cu un singur

Ai grija - acusi te eticheteaza Stefany-p dusa

ahahahaha - unde om fi noi oareeeee??????? 

noastra!
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
deci pozele cum le-aif acut? io am avut o drama mare la CEC, ca nu am platit pt fata ca nu aveam cerfiticatul ei de nastere.... m-am itors acasa, am luat patalamaua, dus inapoi la CEC unde a inchis ca e program pana la 4 15. Zau ca asta da job. edit: concediul nostru la turci e 1200 euro. 700 euro cazare si masa si 500 biletele de avion si taxele de aeroport. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Cleo, am fost la un foto linga mine, 200 mii patru bucati de foto 3,5*4,5 parca.Si sper sa fie ok, sa nu fie nevoie sa le faca ei foto acolo ca nu vreau sa merg cu amindoi dupa mine...
Edit#536; deci concediul cam la 700 euroi se situeaza cazare si masa...Mi-ar fi placut si mie Turcia, dar poate anul urmator...desi Sis insista cu Grecia...Om vedea.
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
simonacip, noi din cauza de transport am ales turkili- la 20 de km de haeroport, cu transfer. Because nu avem mashina, sa mergem la bulgari, plus ca nu stiu cum se comporta fifi la atata timp inmashina - ea se plictiseste si la drumuri de sub 1 ora....cand a fo mica mica am fo la breaza - a dormit juma de drum si cealalta juma a plans.
La turkili- zborul e cam 1 ora 40 min- sub 2 ore, si in avion o las pe jos sa umble cat se poate.
O sa zbiere la decolare si aterizare - asta e.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Iulia duuuulce foc Mufi in iarba! Asa face si Mircea e pasionat de tot ce e floare/planta dar uneori il sperie si tzipa...se obisnuieste insa, incet-incet...VAd ca ti-a raspuns sis referitor la concediu pana la urma
Cleo in ce perioada plecati la Turci? unde anume???
Nicole distractie frumoasa la Moeciu!! Mama ce baiat mare si cuminte... Frate, eu nu-l pot lasa deloc singur, si cand sunt aici, la calculator, efectiv nu suporta s ama vada ca nu sunt cu el, Zbiara
Socrate ooof, cand esti si tu sanatoasa tun, sa nu te mai aud cu gat, cu cap, cu ficat cu etc...
Doloress 
puiutului sa se faca mare si cuminte ca frumos e!!!
Chinabulina sanatate scumpa pentru gogosica noastra balerina! Azi e ziua Mariei, sa-i scrii lma!!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
La multi ani pui mic si frumos PATRICK de Doloress!
Sa cresti voinic si sanatos si vesel si lipsit de griji! 

Am mai facut un update la poze in albumul 2009, vedeti incepand de aici si in albumul Funny pics, incepand de aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui cleo78 simonacip, noi din cauza de transport am ales turkili- la 20 de km de haeroport, cu transfer. Because nu avem mashina, sa mergem la bulgari, plus ca nu stiu cum se comporta fifi la atata timp inmashina - ea se plictiseste si la drumuri de sub 1 ora....cand a fo mica mica am fo la breaza - a dormit juma de drum si cealalta juma a plans. La turkili- zborul e cam 1 ora 40 min- sub 2 ore, si in avion o las pe jos sa umble cat se poate. O sa zbiere la decolare si aterizare - asta e. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Eu m-am riscat. Cand am fost la Moeciu, Mircea a plans tot drumul de 5 ore, in care eu l-am leganat, am cantat tot repertoriul de ragusisem si nimic. A doua zi era frant a dormit non stop... Sper sa nu repete figura ca mooor!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE