Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaser spune:
ptr www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=1&n=Childrenswear" target="_blank">crocsi...trimitin ro cu 5 euro...am comandat si eu ca au niste chestii super!
YLARI spune:
Eva e in greva foamei de duminica... 

Nu ca ar fii vreo slabutza dar ma ingrijoreaza pentru ca ea manca foarte foarte bine... si vad ca deja sunt zile bune de cand continuam asa, e un chin fetelor...
Cred ca am sa fac o depresie, daca nu am facut-o deja. Sunt singura toata ziua, pe mama pot sa spun ca am pierdut-o, nu ma suna niciodata, doar eu sun la ei si mereu are acelasi subiect de conversatie: boala ei, medicamentele pe care le ia, imi vorbeste de diverse persoane care de asemenea sufera de tiroida dar nu iau acelasi tratament ca ia, sau nu iau deloc, sau s-au operat, isi face griji daca doarme, daca nu doarme, niciodata nu ma intreaba de Eva sau o face doar asa, ca sa bifeze undeva ca a pus aceasta intrebare... 

Noi nu eram asa, aveam o relatie minunata, citesc mereu mesajele dinainte de nastere si din timpul sarcinii. Imi e atat de dor de ea, asa cum era inainte...
Fratele meu s-a suparat pe mine ca nu ii gasesc servici, parca eu sunt bursa locurilor de munca si nu vreau sa ii dau si lui un job. Chiar i-a zis maica-mii ca o sa imi dea 2 pumni in cap...
Daca ati stii cat am tinut eu la fratele meu, cat am ajuat-o pe cumnatamea cand era el la munca in Germania si nu ii trimitea niciun ban... Iar eu cand am avut nevoie de el... Stiti voi, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita... 

Nasha n-a mai venit azi pe la noi... asta e, asa e cu servici...
Ma plictisesc ingrozitor... aici nu am prietene, nici prin parcul asta de 2 bani nu intalnesc aceiasi oameni de prea multe ori...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Desiree2002 ai o fata superba O sa-i iau si eu croco, de aia, sunt tare curioasa dc gasesc la noi numere asa mici.Daria |
Multumesc! Sa stii ca papuceii aia ii sunt mari si i-am cumparat (si eu si daddy) pe cei mai mici. Poate la anul in vara i-or fi buni. Oricum, nici nu cred ca ar sti sa mearga in ei vara asta. Cred ca i-am luat mai mult sa-i pastram asa, intrr-o cutie pe undeva cu restul hainutelor Victoriei ce le pastrez.
LA MULTI ANI PATRICK!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Fetelor multumesc, sunteti minunate!
Multumim mult de urari, m-au emotionat toate!
Ce sa zic, am un an si doua ore de cand am invatat ca viata e un miracol si o bucurie fara sfarsit, de cand am invatat sa iubesc fara limite! Un an si doua ore de clipe minunate, pline si adevarate! Sunt sigura ca toate simtim la fel. Va multumesc ca ati fost langa mine, zi de zi, cu bune si cu rele, ca ne-am bucurat si ne-am intristat impreuna. Va pup pe toate si va multumesc pentru sfaturile bune pe care le-am primit aici la voi. Si cu ajutorul vostru am acum un baiat de nota 10!
Acum un an tineam in brate un bot mic de carne, de aproape doua kilograme, care nu avea nici plamanii formati cum trebuie si ma uit acum la el, ditamai vlajganul.![]()
Intr-adevar, abia il duceam in marsupiu la munte. Voiam sa urc cu el pe munte si dupa cativa pasi m-a cocosat, asa ca am facut numai vreo doua poze si l-am lasat acasa. Nici Gabi nu prea il poate cara ca il rupe de spate. Nici nu-mi vine sa cred cat a crescut si cat s-a dezvoltat, acum un an cand il vedeam in incubator, cu perfuzia in capsor, plin de fire si de tuburi, aveam impresia ca nu o sa se mai faca niciodata mare. Si iata ca un an de zile nu a facut odata o febra(bine, numai in Germania, prima data in viata lui, vreo 2 zile, cand a avut enterocolita). Nu o sa fac bilantul a ceea ce face si ce nu face, mi se pare prea putin important. E putin in urma altor copii de varsta lui, insa ce mi se pare mie esential e ca e sanatos, iubit si fericit, asta conteaza cel mai mult.
V-am pupat, ma duc la facut bagaje!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Nu o sa fac bilantul a ceea ce face si ce nu face, mi se pare prea putin important. E putin in urma altor copii de varsta lui, insa ce mi se pare mie esential e ca e sanatos, iubit si fericit, asta conteaza cel mai mult. V-am pupat, ma duc la facut bagaje! Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)***www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick "Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto |
Doloress, iubita, ai dreptate, nu e important ce face si ce nu face. Important e ca e un luptator curajos, important e ca e sanatos, important e ca e atat de iubit de mami si de tati lui. Eu cand face Victoria cate ceva nou, am impresia ca e singurul copil ce face acel ceva la varsta ei si apoi aflu ca alti copii o faceau poate la 6 luni sau poate la 18 luni; dar nu conteaza, asa cum spui!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, si lui Patrick sa creasca mare si sa fie fericit si voua sa va cresteti copilul vostru perfect!

Ylari, te inteleg atat de bine, nici eu nu am prietene aici, nici familie(de sange, ma refer). Singurii pe care-i am aici sunt sotul meu si Victoria. De fapt, in lumea asta familia mea inseamna sotul meu si Victoria si apoi sora mea si fetele ei si cumnatul meu, desigur. Familia din germania, de cand mami mea nu mai e parca au uitat ca exist. Ma suna o data pe an, de ziua mea si atat. drept e ca(,) cand am fost in Germania, au fost super cu mine, ca intotdeauna, dar s-a simtit, totusi distanta si timpul... pana una alta, nu i-am mai vazut de 10 ani pana-n ianuarie.
S-a trezit Victoria, fug.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Simonix spune:
Ylari - uite un pupic pupicos
Fii atenta, vin pe 21 mai in tzara
Vii cu noi in parc ?? hmmm Stau 10 zile si vreo 7 sunt prin Bucuresti asa ca facem ca anul trecut ?? Cu Laurita si cu cine mai doreste cine mai pofteste
Si mergem la cofetarie si papam un prajituroi mare dupa care alergam dupa pitici sa dam jos prajituroiul
Hai curaj, imi pare rau ca esti trista, nu prea stiu cum sa te ajut asa de la distanta ... ti-am zis, vin la sfarsitul lui mai hihi Pana atunci te sustin asa, mai de la distanta 
A propos, facem o intalneala mare cand vin io in tzara ?? Ca sa ma laud ha ! (de fapt ca sa alerge Robertix mladitzele ![]()
) Haideti sa ne vedem undeva, prin vreun parc, cat mai multe :) De-abia asteeept 

Buuun, sa il uram si noi pe PATRICK cel viteaz !!! Sa cresti maaaare si frumos, sa fii SANATOS, sa te bucuri numai de lucruri bune in viata, sa ii ai pe parinti alaturi si sa fii iubit mult mult 

Mami de Patrick, esti o scumpa, ce sa mai, nu stiu ce sa iti zic ... in afara de FELICITARI 
Ah, si LA MULTI AAAAAANI ![]()
![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
stefany_p spune:
Buna ziulica,
Fetelor, am fost ieri sa vad gradinita..de pe 22 mai va merge acolo...asa mi se pare de greuuuuuuuu..io ca io da pe barbat-miu era sa-l apuce plansul pe-acolo...cum ati trecut de etapa asta? 
sunt 8 copii, 2 tipe care au grija de ei, Iusti e cel mai mic, zice barbat/miu c-o sa-l cafteasca toti
Magdone spune:
LA MULTI ANI tuturor puiutilor care au implinit 1 ANISOR!!!! Sa cresteti mari si sanatosi si aduceti numai bucurii in familiile voastre.
ce emotionat trebuie sa fie, acusi se apropie momentul si pentru noi, nici nu stiu cand a trecut anul asta, atat a fost de plin. A crescut Olivia mea din apa, nu-mi dau seama, mereu stau si ma mir cum se poate ca la primul copil sa treaca ata de greu timpul iar la al doilea atat de repede. Nu conteaza, ei sa fie sanatosi ca atat conteaza.
Imi pare rau de MissP, ca a plecat, dar ea stie mai bine ce trebuie sa faca, mi-a salvata si eu adresa blogului ei, sper sa am timp sa citesc mereu. O sa ne lipsesti Miss! si multi pupicei lui David sa creasca mare si sanatos!
Ylari, bravo fetei, a stiut ea ce sa aleaga la turta 
MsBB, imi pare rau de analizele fetei, dar trebuie sa perseverati sa gasiti un doctor bun care sa va lamureasca. Sanatate multa si pupici 
uite ca ma pregatisem de un conspect dar nu poooot
iar trebuie sa ma intrerup.
va pup
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabitzam spune:
Stefany, o sa plangi de o sa te indoi la inceput, dar te obisnuiesti 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Stefany eu zic ca el o sa ii cafteasca pe toti tocmai ca e cel mai mic. Glumesc nu zic ca ar tb sa fie violent, dar stai linistita de aia sunt acolo fetele care au grija de ei. O sa fie greu eu nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, dar e bine pt el si pentru tine.
de sustinere.

O sa-i iau si eu croco, de aia, sunt tare curioasa dc gasesc la noi numere asa mici.