Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Am venit sa vad ce faceti.
Noi suntem bine merci, profitam de vremea frumoasa; de maine cica vor incepe ploile, sper sa nu ploua totusi prea mult, desi pamantul are nevoie, avem chef de-un gratar in week-end...
Ce faceti de 1 mai?
Danuta, sanatate multa! Nasol cu alergiile astea alimentare.
Crina, m-am conformat Ce bine arata capuccino!!
Nicol, spor la joaca este din plin, la strans nu prea
Iaca dispar din peisaj, ma solicita mezina... Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... oleaca pe aici... chiar daca-i mult prea tarziu pt. ceaiul de la ora cinci... io, totusi, va las o ceasca de ceai... mut io ceaiul asta... la ora sase ... bine? Enjoy ...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Si va mai las si o melodie frumoasa... have fun ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Ma bucur Danuta36, ca nu este nimic grav, ci doar o alergie alimentara. Dam, totusi , ca sa scape repede de bubite.
Xandrutza_76, spor la profitat la maxim de vremea frumoasa de afara . Speram sa nu vina, totusi, ploaia ... ca abia ma invatai cu caldura ... N-avem cine stie ce planuri de 1 mai... odihna doar ... si, mai vedem noi... hotaram pe loc...

la toate... nu stiu daca mai revin chiar amu ... ca iesim si noi... chiar daca cu ceva treburi ... .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Xandrutza multumim Te cred ca te solicita puiutele,eu mi-s obosita numai cu una.. Si noi am profitat de vremea calda si am fost in doua ture pe afara...io sper sa nu inceapa ploile,ca avem in plan o iesire la gratar duminica..cu niste colegi de forumeala de-ai sotului

Cryna merci de ceai...nu stiu,am scos carnea ,oul..azi a mancat foarte putin si acum ,cand am schimbat-o am vazut ca i-au mai aparut pe picior...mai avem un pic si ajungem ca la inceput,numai cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall, asa mai pe seara ca ziua nu prea apuc...
Danuta, sanatate Mirunei si sa scapati de alergii
Vad ca Diana n-a mai avut treaba, dar vine vara, praf si colecteaza pureci de te miri unde si sa vedem cum o mai fi.Anul trecut nu mai facea asa rau si-i trecea cu 3 zile de Claritine si Fenistil.
Acu' ne chinuie iar o infectie urinara.Defapt e bine, sa zicem, de azi a mers iar la gradi si nu mai face ture la baie.E pe tratament 10 zile...
Am vb cu cineva si mi-a spus ca a scapat cu Uro-Vaxom de infectiile repetate...Stiti careva de acest tratament?
Am sa vb si cu dr. sa vad ce zice, ca pana acu' n-a zis nimic de asa ceva si ma gandesc sa-i fac si eu o imunizare...

Cand termin poncho-ul va arat.Aseara l-am desfacut ca parca nu iesea cat de larg l-as fi vrut si azi am mai strencanit un pic, ajungand la dimensiunea pe care o avea aseara, dar mai larg.

Va si ne citim.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

'Neata sirenelor! Poftiti la , , ... Enjoy !

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Offf, Danuta36 . Naspa rau... nu stiam ca-i asa de grav... speram sa fie doar o simpla alergie... Stiu cum e... am patit-o anul trecut cu Robert... vreo 3 tratamente i-a schimbat medicul de familie ... si, pana la urma ne-a trimis la dermatolog... ca se umplea de bube si-l mancau... mi-era asa de mila de el ... ca era si cald afara, el transpira saracutul, era vara... Pan' la urma, tratamentul dat de dermatolog si-a facut efect... dar, i-am scos din alimentatie lactatele, bananele... etc. (ce ne-a mai zis dermatologa...). In fine, anul asta vad ca n-a mai facut... si i-am bagat bananele, lactatele inapoi... nu mai reactioneaza negativ la ele... probabil e in functie si de cum se dezvolta organismul... cum se adapteaza acesta la unele alimente... ca, doar mancase si inainte banane, lactate, etc. ... fu o perioada de "razvratire" a organismului, zic io ... -am dulce pe Miruna sa scape de alergia asta cat mai repede! Sanatate multa!!!
Dam si Dianei lui Ochi_verzi, ca sa scape cu bine de infectia urinara! Si uram bafta mamicii s-o poata imuniza .

Amu... la toate... pe mai tarziu...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata

Io cu ale mele... invat, lucrez, alerg... Cred ca dau examenul luni (sala) si am umblat sa am toate actele pt dosar... analize, cazier etc. Acu-i gata, numa' sa invat teoria ... si mai vedem ce o fi la practica daca oi lua sala

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Eeeee... hai, Elyanne...
Las', ca reusesti tu sa inveti si sa termini cu brio examenul ! Succes pt. luni . .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput