Pestisori... pestisori... (35)
Raspunsuri - Pagina 7
andanii spune:
ELYANNE succes pe luni la examen 
eu plec dimineata pe munte .... au facut excursie clasa copilului si merg si io ca insotitor ![]()
![]()
sa aveti trei zile minunate 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
danuta36 spune:
Hello!
Miha multumim si intoarcem pupicii...sa scape Diana cat mai repede de infectia urinara,multa sanatate!
Cryna multumim
deci a-ti trecut si voi prin asa ceva...poate ajung si eu la dermato,sa vedem care-i treaba.Ceva teste i-ai facut,sa vezi la ce e alergic? Eu ma gandesc ca mai e si praful,polenul...poate nu de la mancare 
Eliana spor la invatat si bafta la examen! Aici dai o suma de ..la instructor si nu mai trebuie sa umbli,iti aduce dosarul gata,cu tot ce trebuie.
xandrutza_76 spune:
Buna, am venit sa semnez condica!
Eliana, mult succes la examen, iti tin pumnii 
Crina, sar`na a pentru cafea!
Danuta, sper sa iesiti la gratar! La noi s-a stricat un pic vremea... vedem noi...
Mihaela, multa sanatate Dianei, sper sa scapati de infectia urinara!
Andanii, week-end placut, la munte!
crig72 spune:
Eliana bafta !!!si eu cred ca ma voi apuca in curand
am avut un an tare greu si pana la urma nu a mai fost o prioritate
pupici pentru toate si weekend fain!!
Tethys spune:
Danuta36, teste nu i-am facut... ne daduse doctorul de familie trimitere sa-i facem teste la sange, referitor la alergii... dar, dermatologa, cand i-am zis de ele (ca vrusese sa le omita
, iar eu eram speriata
si vroiam sa i le fac) mi-a zis ca, abia dupa varsta de trei ani, trei ani si..., sunt relevante si eficiente aceste teste. Robert era prea mic ca sa-l "sparg" degeaba (nu mai stiu sigur daca avea doi ani sau doi ani si ceva... fu anul trecut sau celalalt
... hmmhhh, uit mama, uit
... amanuntele, dar nu generalul si esenta
- adica, facui un efort de memorie amu... si, Robert, era mai mic de trei ani, mult mai mic)... Vad ca si Miruna ii mica tare... i le cam faci la ghici... aproape degeaba... intelegi?
Adica, daca n-a facut "urat" pana acum, la varsta care o are acum, inseamna ca, poate, nu e ceva grav d.p.d.v. alergenic... care sa necesite obligatoriu aceste teste... adica, daca vrei sa-i faci i le faci, daca nu, nu... cam tot pe acolo ar fi rezultatul, ceva de genul asta... Intreaba si medicul de familie, pediatrul care o vede... E mai bine asa... sa vezi ce zice doctorul care o cunoaste personal... io imi dau cu parerea
... zic eu
...
Si eu ma gandisem atunci si la praf, polen, etc., era si vara, cald... bla-bla-bla... Pana atunci nu avuseseram probleme la alimentatia respectiva... intelegi? Adica, la ce ne-a scos dermatologa din alimentatie... Asa ca, am mers pe mana dermatologei... chit ca eu, ca mama, mai eram cu inima stransa, neincrezatoare un pic... dar, scaparam pan' la urma... cu tratamentul dat de ea... plus rabdare bineinteles... a mea, adica
... Si, acum, i-am introdus la loc alimentele respective... nu mai are nik... Deci, daca ar fi fost o alergie propriu-zisa, care sa apara neaparat la eventualele teste, Robert ar fi facut si acum "urat", sau ar fi avut alergiile astea de la nastere incepand... Intelegi ce vreau sa zic?
Mno, intreaba totusi si medicul vostru de testele respective... vezi ce-ti zice si el... ce-ti recomanda... bafta multa
! Sanatate multa Mirunei
!!!
Sper ca ai inteles ceva din mesajul meu
... din explicatiunile mele...
.
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Hmmhhh... stiu ca-i tarziu la ora asta
... dar, parca tot v-as lasa un capuccino... ala de la ora opt
... Enjoy
:
Daca nu mai intru in seara asta... va zic de amu...
& noapte buna
! Pa.Si, weekend placut si relaxant, celor care nu ne mai vedem deloc
.
.#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Io sosii cu
-luta din dotare
...
...
... enjoy
!
Si va urez un
1 Mai
frumos, relaxant si cu muuult soooare!!! La noi e soare afara
... e bine... canta si cucul
...
&
.#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
ochi_verzi spune:
'neata!
Sar'na, pt urarile de sanatate.
Am citit mai multe despre Uro-vaxom am vb si cu o prietena farmacista, si am dat comanda...sper ca dupa imunizare sa nu mai aiba probleme.
Cryna, multumim pt. cafeluta!
Eliana, spor la invatat si succes la examen!
Andanii distractie placuta si sa ne povestesti cum a fost.
Danuta, sper sa mergeti la gratar si sanatate Mirunei!
Nicoll, distractie placuta la Hunedoara!
Marami, tu ce mai faci? V-ati luat role?
Diana prefera tot bicicleta de cand i-am pus rotile la role in linie...îi este cam teama.
La noi e soare dar se innoreaza, nu mergem la iarba verde ca sotul sarbatoreste prin munca, asa ca vom merge doar la aer si cand apuc mai strencanesc cate ceva.
Va
si va doresc o zi minunata!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Tethys spune:
... tzeapa
... gata, s-a stricat vremea deja... si era asa frumos
... amu ne trebuie
... of, of, of... bine ca, macar copilutul a prins oleaca de plimbarica matinala
... macar atat... hmmmhhh, hmmmhhh...
la toate... pa...