Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

M-am lamurit, de pe webshots nu merge sa le iei, la fel le vad si eu ca si voi, atat de pixelate ca unele de pe aci zic ca fie-mea ii fiu`tu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hmmmhhh... Marami, poate ca are site-ul respectiv "ceva" ... Webshots-ul adica... ce stiu io? Iar, ce ai pus tu acum e link catre pagina albumului nu al pozei direct... poate ca pe DC nu este link direct al pozei... frunzarii si io oleaca pe acolo si nu gasii nik ... in fine... va mai pun io o poza de-a lui Robert si gata ... ca, deja ma cam plictisii de "experimente"... mai iau o pauza ... imi dati voie ?

Edit - si aici... "curatenie"... scuze ...

la toate & noapte buna . Pe maine. .

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Oare ce varsta avem?!?

In primul rand...Salutare! ...si tot in primul rand, Cryna ai un fecior jos palaria, dar are cu cine semana

Eu am fost prinsa cu una, alta, facut dosar, umbat de la scoala la inspectorat, iesit afara, dus copila la circ si printre altele ma chinuie talentul sa-i fac Dianei un poncho.
Vad ca va jucarati voi pe aici, ia sa incerc si eu sa vad de-oi reusi

De pe webshots merge daca-i poza mica, mica ca de nu, nu se vede...
Sa vedem de pe photobucket
....
...merge.
Noapte buna!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Recuperai un pic din urma...Cryna,sunteti tare frumusei,amandoi

Noi suntem bine,dar stam mai mult pe acasa,ca nu se mai opreste vantul asta rece...mai nou ne confruntam si cu o alergie la ceva,nu stiu exact ce,i-au aparut fetii niste pete rosii,blande ce-or fi abia ce scaparam de alta tura,si asa greu se vindeca...unele s-au transformat in basicute cu lichid

Pupici la pestisori!

Mergi la inceput

Miha,succes cu poncho-ul! cand il gati,poate ni-l arati si noua...sa furam modelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata Cafea, ceia, pepsi?

Am alergat ieri toata ziua... azi la fel... deci mai rarut pe aici

si sa aveti o zi frumoasa

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata fetele!Elyanne gata mama vine ,vine si sucul.
Mai Cryna ma omoara pe mine ochii lui Robert. mamaica si baiatul!
Dana sa treaca bubitele repede,dar nu crezi ca e mai bine sa o vada dr?Ca nu stiu daca e alergie daca au facut si lichid.Voi ati facut varicela?Codri daca mananca ceva ce nu-i place sau putin mai fortat imediat se umple de toate cele.E sensibiloasa la faza asta
Xandrutza sa aveti spor si la joaca si la strans dupa.
Mihaela bafta la inspectorat si spor la treaba cu poncho-ul.Si te rugam sa arati si ochilor nostri sa luam aminte.
Noi suntem bine,ne-am intors la Valea si au dormit fetele neintoarse azi noapte.Ne pregatim sa plecam in vizita la soacra-mea la Hunedoara vineri.
Va pup pe toate,fug la treaba!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata sirenelor!
In primul rand... io va servesc cu un capuccino... ca asta a mai ramas de dat ... Enjoy ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Asa... in al doilea rand, multumesc frumos la toate pt. complimentarea poznasului meu: Ochi_verzi, Danuta36, Nicoll .
Deci, intradevar, Marami... Webshots-ul e cu figuri ... vazusi si ce-a zis Ochi_verzi... io am pozele pe Photobucket (cum mai zisei de altfel )... aaaaa, si sa le vizionati bine amu, cat le tin afisate ... ca, va zisei ca io-s paranoica si acusi-acusi le fac sa dispara ...
Si... in al treilea rand, vine asa:
- Xandrutza_76, s-aveti zile frumoase afara, cu plimbari multe si soare mult . Mai arunca, totusi, si un ochi pe la noi, din cand in cand ...
- Ochi_verzi, spor la lucru, sa termini cat ai repede poncho-ul Dianei si sa ni-l arati si noua ... .
- Danuta36, dam dulce Mirunei ca sa-i treaca cat mai repede bubitele! Sanatate multa!
- Elyanne, mama draga... faci sport de intretinere, nu-i asa ? Spor la treburi-alergat . Te mai asteptam pe icisa, pe la noi...
- Nicoll, s-aveti parte de o vizita frumoasa vineri, la Hunedoara .
- iar daca uitai pe cineva ... revin io mai tarziu...

la toate... pe mai tarziu...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Ciao fetele!

Noi am fost un pic afara,ca s-a facut cald si nu mai bate vantul ala urat...

Nicoll,Cryna multumim de urari,si eu sper sa-i treaca si sa nu mai apara..E alergie alimentara,ca am fost la pediatra,cand au mai aparut,acum vreo 2-3 saptamani...Aaa,m-am gandit si eu la faza cu mancatul a lehamite,ca de fortat n-am fortat-o..

Nicoll,pe unde sta soacra ta,poate ne intalnim..? Noi stam aproape de gara...hihi,si avem neamuri in Ploiesti,dar n-am mai fost de prin 2000 la ei..

Mergi la inceput