Pestisori... pestisori... (35)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta36 spune:
Hello! 
Revin cu vesti bune si mai putin bune: dupa vizita la dermatolog,incepem sa scapam de bubite,in schimb al meu a facut entorsa la fotbal,sper sa nu ajunga la gips..
Nicoll ce fetite mari si frumoase ai
vad ca a-ti fost prin Park place,acolo obisnuim si noi sa mergem,ca e in apropiere..
Cryna multam de capuccino si dedicatie 
Miha vazut poncho-ul frumos 
Multa sanatate bolnaviorilor!
nicoll_mada spune:
Dana ma bucur ca scapati de nenorocitele de bubite,cat despre sotul tau...bafta sa scape de gips.Eventual sa foloseasca o fasa elastica buna sau o glezniera si sa nu forteze pe cat posibil.
Si...
,acum am inteles ca tu esti "autohtona" cum zicea Cristiana.Nu am stiut,las ca data viitoare cand vom veni sigur ne vom vedea.da,e super parcul,la noi in Ploiesti nu exista asa ceva.Cel putin Codruta a fost super incantata de la topogane pana la saltelute,leagane si masinute.Noi veneam din centrul vechi,de pe Elisabeta Margineanu,dar ajungeam repede cu masina.Oricum in plan mai avem o vizita la sfarsitul lui august,inceput de septembrie.Daca suntem sanatosi nu o ratam.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Am sosit cu
-luta din dotare
... enjoy
...
PS - pacat Nicoll, ca fu scorul doar 1-1
la toate & o zi buna!#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
elyanne spune:
Neata... Multumim pentru cafea
danuta36 multa sanatate... tinem pumnii sa scapati de toate ... si bubite... si ghips...
nicoll_mada vazut pozele 
ochi_verzi am ras de curentatii lu' fii'ta
... dar copilu are dreptate... nu cred ca exista electrician ne curentat...
Gata... pana aici... fug la curatenie si pe urma scot picimea in parc ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
Ah! Sa nu uit... sa va las si capuccino-ul & suculetul
... enjoy
...
PPS - Danuta36, multa sanatate sotului! Sa nu ajungeti la ghips
. Bine ca ati scapat de bubite
.Gata... fug
&
.#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
nicoll_mada spune:
Buna la toata lumea!
Ce faceti fetelor,suntei iesite la aer?
Cryna ce faci mama?Eu sunt la regim si tu ma ispitesti cu tot felul de bunatati?Ei...lasa ca slabeste fata si va gusta ea din ele.
eu prestez si azi...asa as vrea sa mai plec putin.Mai fetelor,eu simt nevoia de liber ma mult,macar vreo 10-14 zile...uneori sunt
de cap.Dar ma consolez cu ideea ca peste 2 luni sunt deja la mare...
Va pup,week-end placut!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
danuta36 spune:
Seara buna!
Noi azi am facut o iesire la Strei,ne-am si bronzat un pic..pe cand am venit acasa au venit si norii si o ploaie scurta..la fix!![]()
Nicoll,Eliana,Cryna multumim
la sot i-am luat o crema Artrophyt cu sare de Bazna,si vad ca i s-a mai dezumflat piciorul..
Nicoll,poate ne vedem data urmatoare,cand mai veniti in Hd..
Miha ce tare faza cu Diana si curentatii![]()
Babylina mi-a placut ce ai scris...cu iubirea de sine...numai ca pestii nu prea stiu ce-i aia,ei mereu gasesc pe cineva pentru care sa se 'sacrifice' ..
Pupici si noapte buna!
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Va oftesc la
-luta de duminica,
,
! Enjoy
...
& o duminica placuta la toate!#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
daniela_daneza spune:
Cryna, esti o scumpa ! M-ai dat pe spate cu toate cafelutele, ceaiurile si delicateturile ...
Eu sunt la munca, am fost si ieri si am o stare mai pleostita , va citesc dar nu am nimik de raportat .
O duminica faina !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicoll_mada Mai e cineva impatimit al fotbalului? nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }http://community.webshots.com/user/nicoll_mada MMN |
Eu, eu, eu!!