Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza. Am aparut; suntem mai bine, dar tot mucosi...
Crina, ce poze pui tu pe aici,
Nicol, ma pregatesc de vizionat poze.
Danuta, sper sa-i treaca piciorul sotului.
Am retinut faza cu Diana si curentatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

... cu niste dedicatii muzicale ...

PS - sa stiti ca, o sa va mai pun imagini care va fac sa: ... si mie imi fac la fel ... mmmhhhmmm... ... bune si frumoase, nu ?!?

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Alta dedicatie... tot Elena Gheorghe ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Si inc-o dedicatie ... have fun...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Inca una ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Si ultima ...

S-aveti o duminica placuta in continuare! & .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata fete dragi!Iaca apar si eu,caci am avut un week-end .Codruta nu m-a slabit de sambata noaptea pana asera cu temperatura.De la 39.7 pana la 38.5 pe toata perioada,mai putin cat puneam Novocalmin.Cu antitermice obisnuite abia ajungea la 35.5.Are nistea amigdalite ca si oul de bibilica...Cu o reusi frate fata mea sa le adune pe toate in ultima vreme?De azi noapte nu a mai facut febra,dar dupa amiaza avem programare la dr.Offf...
Dana cu siguranta ca la urmatoarea vizita in Hd ne vom vedea si sigur o acostam si pe Cristiana.Asta nu ca s-ar supara daca nu o bagam in seama,dar mie una imi e tare draga,chiar daca trage chiulul rau in ultima perioada.Super la Strei,am fost si noi cu sotul soacrei mele,este pasionat de pescuit.Sa va fie de bine iesirea.Si ne bucuram pt piciorul ce da semne ca reactioneaza.
Xandrinne si care-ti e echipa favorita?
Daniela Daneza sa treaca starea mai de pleosteala.
Cryna asa ,asa trateaza-ne cu ce gasesti mai bun ca mor de pofta...dar jur ca nu ma ating.Ce face nazdravanul?
Cristianaaa pe unde umbli?tuturor fetelor!
Cam atat pt mom,va doresc o saptamana cat mai usoara!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata sirenelor! Va invit la -luta! Sau un , un ... ce doriti... azi nu va mai ispitesc cu bunataturi interzise... imi fac mila de voi ... & enjoy .

Mey, sucul e natural... din fructe... deci, merge la dieta, nu? Sau faceti nazuri si la asta? ?!?

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Nicoll, imi pare rau ca, Codruta iar nu-i bine ... offf, mititica & ! Ii uram multa sanatate! Sa-i treaca cat mai repede amigdalele! Bafta la doctor! .
Hmmmhhh... nazdravanul meu e bine. Acum e la gradinita... unde face si pozne ... cu nemiluita ... mai scoate si perle, dar nu prea mai am eu timp sa le notez si le uit ! Mno, incerc sa-mi aduc aminte unele ...
Deci, zilele trecute, ca sa-l fac sa mearga-n pat la somnul pt. amiaza, cum el nu prea vroia, mde' avea desene la TV ... ii zic: "Daca vrei sa cresti mare, ca sa te joci mai bine cu volanul lui unchiu (joc la calculator adica), trebuie sa faci nani! Ca te ajuta sa cresti mare, mare... bla-bla-bla". Si, el de colo, imi raspunde serios si usor contrariat: "Da', cine a zis asa ceva? Tu, nu?!?". . Adica, de unde am scos io asa ceva? De unde am scornit "intelepciunea" aiasta: ca, daca face nani la amiaza, el creste mare ... desi, nu era prima oara cand ii zisesem asa ceva, iar el era incantat ca, somnul de la amiaza il ajuta la crescut mare... hmmmhhh, hmmmhhh... pan' la urma merse la nani ...
Alta perluta... Iese el cu bubu afara ieri (sau alaltaieri, nu mai stiu sigur cand fu faza asta )... si, cum prajiturelele le termina numai pe jumatate, ii dadea lu bunica-su sa i le termine de mancat... cealalta jumatate, adica ... el numai le incepea si i le pasa lui bubu ... Si-i zice bubu, satul de atata dulce: "Mai, eu am sa ma imbolnavesc de atata mancat dupa tine." Mno, se referea ca-i prea mult dulce, intelegeti voi... Iar, Robert ii raspunde foarte serios: "Nu te imbolnavesti! Ca eu nu sunt bolnav! Numai bica si cu unchiu sunt bolnavi! Nu eu." . Mey, adevarul e ca, zilele astea unchiu-su o bolit , fiind racit... iar, bunica e intradevar bolnava... asa ca, concluzia lui era ca, el fiind sanatos, nu pateste nik bubu daca-l ajuta la terminat dulciurile de mancat... ca, el nu-i molipsitor cu nik ... ati inteles ?

Cam atat, momentan ... va pe toate si va urez o zi buna!

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Cryna, multumimi de tratatie si de dedicatii ....din pacate la servici nu le pot asculta , ca nu am boxe , decat la purtator , dar daca deschid acasa PC-ul promit sa le ascult.Interesanta gandirea lui Robert ....te lasa fara cuvinte copii astia

Nicoll, multa sanatate Codrutei , sper ca dr sa ii dea un tratament adecvat si sa isi revina repede .Eu stiu cum e sa ai galci , mereu faceam cand eram mica , cat penincilina si moldamin a vazut fundul meu in copilarie .... ca ma invatasem si mergeam singura la dispensar sau venea unchiu-miu si imi facea .... asta e viata ...

Restul trupei ? Chiar asa Marami , unde panama mea umbli?

Ely , ce faci ? Conduci ?

Nu A MAI APARUT DE MULT Crismir ? Mirelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......unde esti ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput