Pestisori... pestisori... (35)
Raspunsuri - Pagina 16
elyanne spune:
Neata... nu conduc, sunt in pazua... spatamana viitoare mai conduc... Acu lucrez... pe langa activitatile obisnuite ![]()
toata gasca de pestisori, si picii din dotare... poate scriu mai multe alta data... acum n-am cand 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
Hellooooo... sirenelor!!! Iar ati cam disparut
??? Hai sa va ademenesc cu un ceai
... poate apareti, totusi
...
Deci... v-astept la ceaiul de la ora cinci

PS - Mda, Daniela_daneza... cam asa-i... are o gandire interesanta Robert al meu
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Si... pt. ca v-am chemat la ceai... haideti sa vedeti si voi ce intamplare haioasa despre copilasi & ceai am gasit:
"Ceasca de ceai
Intr-o zi, mama fiind plecata, tata a trebuit sa aiba grija de mine. Aveam cam 2 ani si jumatate. Cineva imi facuse cadou un micut set de ceai si era una dintre jucariile mele preferate. Tata era in living, concentrat la stirile de seara, cand i-am adus tatei o mica cescuta de ceai, care bineinteles era doar apa... Dupa mai multe cescute de "ceai" si o multime de exclamari din partea tatalui in privinta minunatului meu ceai, mama avenit acasa. Tata i-a zis mamei sa stea sa ma priveasca cum ii aduc lui o cescuta de ceai, pentru ce era unul dintre "cele mai dragalase lucruri!". Mama a stat si m-a privit venind din capatul holului cu o cescuta de ceai pentru tata si l-a privit cum o bea. Apoi a spus:
"- Ti-a trecut vreodata prin minte, ca singurul loc unde poate ea sa ajunga pentru a lua apa este wc-ul????"."

PS - mey... sa stiti ca ceaiul meu e bun & curat & natural 100%...
... enjoy
...
Tethys spune:
Hmmmhhh... fetelor, dar nu prea va place ceaiul meu, nu-i asa
?!? Ei lasa, ca nu va mai invit io altadata
! Imi strang "acareturile" si ma retrag
!
la toate & noapte buna
! Plus... by, by
...
...
...
.
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cryna77 Si... pt. ca v-am chemat la ceai... haideti sa vedeti si voi ce intamplare haioasa despre copilasi & ceai am gasit: "Ceasca de ceai Intr-o zi, mama fiind plecata, tata a trebuit sa aiba grija de mine. Aveam cam 2 ani si jumatate. Cineva imi facuse cadou un micut set de ceai si era una dintre jucariile mele preferate. Tata era in living, concentrat la stirile de seara, cand i-am adus tatei o mica cescuta de ceai, care bineinteles era doar apa... Dupa mai multe cescute de "ceai" si o multime de exclamari din partea tatalui in privinta minunatului meu ceai, mama avenit acasa. Tata i-a zis mamei sa stea sa ma priveasca cum ii aduc lui o cescuta de ceai, pentru ce era unul dintre "cele mai dragalase lucruri!". Mama a stat si m-a privit venind din capatul holului cu o cescuta de ceai pentru tata si l-a privit cum o bea. Apoi a spus: "- Ti-a trecut vreodata prin minte, ca singurul loc unde poate ea sa ajunga pentru a lua apa este wc-ul????"." ![]() PS - mey... sa stiti ca ceaiul meu e bun & curat & natural 100%... ...#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# #*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*# |

asta da dragalasenie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
nicoll_mada spune:
Neata!haideti fetele sa ne trezim la o
aburinda!Eu sunt la program de somn din 4 in 4 ore,ca de luam antitermice.Am fost ieri la dr si haraim putin la plamani,avem si rosu in gat asa ca suntem in plin pe medicamente.Noroc ca febra mi-a facut putin aseara,iar pna la somnic a cedat si nu a mai revenit pe parcursul noptii.
Pitica nu are nimic,dar e asa de dulce cand vrea ea sa o mangaie pe "soia mea bonavioa'a"![]()
A si sa va spun,poate ati vazut si la tv,a plouat ieri ca la balamuc la noi,iar eu am asteptat cuminte sa se termine ploaia pt a pleca spre dr.Si cand ies in curtea unde avem noi sectia de productie...nici o canalizare nu mergea
Si cum nu mai puteam astepta...si cum eram imbracata sport si cu adidas in picioare...va inchipuiti cum eram dupa ce am iesit pe poarta.Fleasca!!!
De a venit mama cu schimburi de acasa![]()
Cryna nu te supara bre,tu sti ca noi savuram tot ceea ce ne servesti.Doar ca nu avuram timp sa si mentionam.Uite
sa treaca supararea.Si unul mare,mare
pt nazdravanul cu ochi frumosi.
Cristiana zi asa cetesti,cetesti dar nu ne spui nemica cili'sa sa stim si noi ce mai faci.
Fetele vb mai tarziu,plec sa ma implic in cate ceva.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
elyanne spune:
Neataaaa... multumim de cafeluta...
Eu sunt chiauna... n-am putut sa dorm, pt. ca am nasul infundat... cu o zi in urma ma durea in gat 
Elena a fost virusata, am terminat tartamentul, am fost iar cu ea la doctor pt. ca tuseste f.f tare... dar se pare ca nu e mai rau, ci mai bine... continuam doar cu sirop de tuse... N-a reusit sa o dea baietilor... acu sper sa nu le-o dau eu 
In rest, tot pe fuga... s-au trezit si astia cu noaptea-n cap... asa ca fug la ei... si pe urma pe afara
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Bine bre... hai ca-mi trecu supararea
... si, pe langa
-luta aburinda a lui Nicoll
, io va ofer un capuccino... enjoy
...
Tethys spune:
Offf, ce ti-e si cu vremea asta
! Nu-i asa, Nicoll? Pe langa pataniile aferente, se mai imbolnavesc si copilasii
&
... si nu doar copilasii... vezi Elyanne... io scapai pana la urma, dar acum e frate-miu racit, inca nu i-a trecut... sper sa nu ia si Robert... ca se mai chinui el a tusi, dar vad ca inca e totusi bine... sper sa nu cobesc... hmmmhhh...
-am dulce si dam o
calda la toata lumea bolnavioara: Codruta (Nicoll), Elena (Elyanne), Elyanne... si care or mai fi... io sper sa nu mai fie si altii... uffa... Sanatate multa la toti! 
PS - chiar daca-s cam "intoarsa" pe dos azi... totusi am o mica-mare bucurie... maine mergem la teatru... io & Robert
... cu gradinita... ii duc cu autocarul si, cum e prima data cu grupa asa mica, ne-a rugat d-na sa insotim copilasii... macar care parinti putem veni
... ca nu se incumeta singurica cu droaia de obraznicaturi
dupa ea... asa ca, maine avem activitate de gradinita la comun
&
&
...
Gata. Va
pe toate &
.
daniela_daneza spune:
Buna ziua !
O cafeluta 

sau un ceai, un suc ceva
, desert nu am , deh- Cryna e in excursie ....asa ca fara ...![]()
Ce fac sirenele ? Muncesc ? Bolnavioarele si bolnaviorii s-au facut bine ? Daca inca nu , multa multa sanatate !

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"