Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare asa mai pe fuga...
Azi am ajuns mai tarziu ca au fost tezele la romana si apoi a trebuit sa punem in ghivece niste cactusi.Diana-i innebunita dupa tot felul de flori si plante(horticultor o fac) si-o prietena i-a trimis 6 feluri de cactusi, asa ca azi am plantat...
Si la noi a plouat si-a fost fff urat, dar acuma se insenineaza, insa e rece...cand o veni caldura?
Babylina, ma bucur ca sunteti bine!
Nicoll, sanatate printesei
Si Diana-i cu bubite ca a colectat de undeva un purec si-i alergica la intepaturi, asa ca pe langa bubele facute de insecta asta nenorocita, care nu stiu cum de-o aspira, îi apar inca pe atatea bube din cauza alergiei.Saracia stie ca scapam de una si dam de alta...
Noi folosim Claritine si local Fenistil ca n-o mai mananca asa.
Cryna, ete ca perluta Dianei te-a facut sa
Cristino, gata-i poncho?

...ne mai citim ca acu' mergem un pic la aer.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Crynule , invata-ma si pe mine sa pun de pe you tube.

Babylina, mama... depinde ce vrei sa pui... stii casuta de la "videos", cand scrii un mesaj: [ tube ]...[ /tube ], nu? Ei, in casuta respectiva, unde am pus eu "...", trebuie sa pui link-ul melodiei, al pozei, al imaginii, a ceea ce vrei tu... Cand asculti o melodie pe youtube, link-ul este sus, in bara obisnuita ... o cunosti tu... unde-s toate link-urile normale , de intrat pe site-uri... la poze e ceva de explicat ... ca, depinde de unde le iei...
- asadar, de pe Youtube, melodia o pui de sus... atunci cand o asculti, preiei link-ul de sus... io asa fac ... ii dai copy/paste in casuta de la "[ tube ][ /tube ]" de care ti-am zis mai sus...
- de pe Webshots... nici o sansa sa pui poze sau imagini... ca, ne-am chinuit noi destul pe icisa... si vazuram ca nu-i bai sa-i dam de capat cu site-ul asta... nu merge si pace... asta e...
- de pe Picassa si Photobucket se pare ca merg... io, folosesc Photobucket, iar link-ul pozei e de obicei dedesubtul fiecarei poze (cred ca si la Picassa e la fel, nu-s chiar 100% sigura )... link-ul pozei il copii si-l treci la "[ tube ][ /tube]" ca si cum ar fi o melodie (copy/paste)...
- imaginile, in general, eu le iau tot de pe Photobucket... caut in directorul lor general imaginile care le vreau eu... si fiecare imagine are link-urile ei... ori dedesubt, ori, cand dai click pe imagine, iti apar in stanga sau dreapta... de obicei, intru si preiau de unde scrie "direct link", intelegi ? Si, la fel, pun link-ul respectiv la "[ tube ][ /tube ]" (cu copy/paste)... numai ca, nu toate merg... depinde si de browser... adica, daca imaginile sunt animate, pe DC (forumul adica ) le vad doar cu Opera (si nici atunci pe toate), cu Explorer-ul nu... intelegi ?
- in fine, cam astea-s "metodele" ... daca n-ai inteles... mai vedem noi ce si cum ... bine? BAFTA!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Asaaa... terminai cu explicatiunile ... trecem la altele...
Xandrutza_76, sanatate multa ! Sa scapati repede de raceala !
Nicoll, -am dulce pe Codruta, ca sa scape repede de bubite! Sanatate multa !
Babylina, ma bucur ca voi ati trecut peste toate si sunteti sanatosi acum .
Ochi_verzi, bafta in continuare cu tezele... ca, mai sunt parca, nu ? Si bafta pe 20 mai , sa prinzi postul! Dam dulce micutei horticultoare .
Io... nu prea mai zic nik ... ca, ma chinui sa-mi fac referatele... pe 25 mai e deja primul examen... intru-n sesiune... si nu-s pregatita & ....................

la toate &

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna fetele.Suntem mai bine,bubitele par ca au disparut,iar eu am avut ceva timp sa va pun niste foto.Sper ca veti avea rabdare,intotdeauna imi e greu sa ma limitez la alegerea pozelor.
Va pup,fug sa culc fetele,va spun usor!!!

Iata aici link-ul cu pozele noi http://family.webshots.com/album/571828379kSIVSo

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Olala, Nicoll !!! Sunt primaaaaa ... care vede o multime de gagici ... de supergagici !!! Foarte faine pozele ! Multumim frumos de delectare & .

Amu... va zic si io noapte buna & la toate. Pe maine.

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata pestisori!Gata,am pregatit muulta ca inca imi e somn si sunt dispusa sa o impart cu voi
Crynule multumim frumos de aprecieri!Ca sa fiu sincera nici nu-mi vine sa cred cat de mult au crescut si cat sunt de schimbate!Ma simt asa de Stiu ca nu este 100% numai meritul meu in ceea ce sunt ele azi,dar stiu ca in ceea ce le priveste sufletelele lor mici am partea leului pusa de o parte.Am "investit" acolo tot ce am avut eu mai bun si sper sa pot sa dezvoltam impreuna cat mai frumos aceasta latura.

Fetili azi sunt mai traznita,diseara este meciul Steaua-Dinamo si ce mult mi-as fi dorit sa fiu pe stadion cu o punga cu seminte (upsss,nu am voie ca sunt in plin regim) si ,dar dupa meci.
Mai e cineva impatimit al fotbalului?
Va pup ne vedem mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa
N-am timp deloc... am zis sa dau un semn, asa pe fuga... incerc sa scriu mai multe mai incolo

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!
Daca Nicoll dadu -luta... io va las un capuccino ... ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Si va las si o dedicatie muzicala ... have fun ...

PS - Babylina, link-ul melodiei de mai sus este asta: http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME&feature=related , link pe care eu l-am preluat din bara de sus, pe unde intri pe site, si l-am pus cu "copy/paste" in casuta "[ tube ][ /tube ]"... cum explicai mai sus ... succes.

la toate... pe mai tarziu...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

PPS- Steaua-Dinamo zici Nicoll? Io nu-s supermicrobista ... dar, frate-miu si mama sigur or sa se uite diseara la meci , asa ca... vreau-nu vreau tot vad ceva ... Si noi, cam tot cu Steaua tinem... in general ... asa ca: "Hai Steaua!" .

Gata. Amu, chiar plec ... pa .

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput