Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata.
Crina, faina poza!! Uite, am venit sa-mi bag putin nasul pe aici, dar nu as prea face-o, ca am racit bine de tot, si mi-e ca va molipsesc. Si micile mi-s racite.
Nicol, ai avut curaj sa pleci la drum cu copiii! Eu nu ma incumet, si in oras sa ies e o adevarata aventura; noroc ca stam la curte si e loc de plimbare, joaca...
Miha, e superb poncho-ul! Daca se poate, vreau si eu link... Ca ma mananca degetele, Marami, nu esti singura
Danuta, poate cu o cafea iti mai revii putin din oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Telegrafic dragelor, telegrafic ca ma asteapta un ponchostop.
Danezo. stop. sunt. stop mai dezamagita. stop. decat iti poti imagina. stop. stop.
Xandrutza. stop. sanatate multa. stop la toata gasca. stop.
Apoi Nicool. stop. impcare.stop. facem cum zice Codruta. stop.stie kupilu ce zice.stop. va pup. stop. Danutza e din HD. stop. cu mine ai scos-o la capat. stop.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

ochi_verzi super... io's antitalent... asa ca ma multumesc cu ce gasesc prin magazine

nicoll_mada sa treaca nervii Cred ca nu e deloc placut sa pelci cu picimea dupa tie, atatea ore...

Io's in recuperari cu mincile... si cica mai vineeeeeeee Nu termin o lucrare bine, ca vin inca doua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Tot seara/noaptea apuc sa mai citesc si sa postez.
Sar'na!Sunteti niste dragute si ma faceti sa
Adevarul ca la cat am inceput si desfacut, nu ma gandeam ca-l fac, dar... Diana-i foarte incantata.
Azi iar umblai pe la inspectorat, nervi si alte cele pe la arhiva si abia astept 20 mai sa vad in ce barca vaslesc...(sa-mi tineti pumnii sa prind postul pe care-l vreau)

Nicoll, a mea e fascinata de trenuri, Cand e vara face ture cu mama, Petrosani-Lupeni unde le asteapta tata cu masina sau se intorc cu maxi-taxi. Cand am fost la mare, am mers ore multe, a si dormit dar s-a si uitat pe geam si se minuna de tot ce vedea...n-a intrebat deloc: "cand ajungem?" si cand am coborat intrebarea a fost:"cand mai mergem cu trenul?" sa treaca supararile.
Elyana, cam din octombrie m-am apucat si eu de croitorit, am mai facut eu asa nimicuri de vara, dar le coseam pe unde apucam sau cu mana si descoperind multe fete talentate m-am molipsit si eu de la ele, cu lucrul, nu cu talentul.
Cristino, asteptam poze cu poncho
Cryna, sar'na! ...ca tot ai tu un printisor care scoate perle, hai sa va povestesc si eu una de ieri.
Au invatat la gradinita despe meserii si mi-a povestit ea cum si ce face fermierul, agricultorul, zidarul, cum se numeste tanti care tunde barbati si cea care tunde femei,...si o intrebam ba una, ba alta.Si ce-mi veni? Ia sa intreb fata cum se numesc cei care lucreaza cu, curent electric...la care ea fff rapid imi raspunde CURENTATZI, asa ca i-am povestit lui ta-su ca-n ,mintea Dianei el este curentat...Apoi i-am explicat fetii ca se numesc electricieni ca ne mai trezim ca zice si la gradi ca ta-su-i curentat.
Xandrinne, am trimis pm.

Va si ne citim!

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata!

Dati-mi voie sa fac intai: curentati ai, Ochi_verzi, curentati? . Iaca, ma descretii si io de dimineata... ca, la noi ploua si e urat, e mohorat afara ... -am printesa care "face" perle. Si mai asteptam si altele ...

Iar acum, poftiti la , , ! Enjoy ...

& pe mai tarziu...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Crina, am venit sa beau din cafeluta ta, merci!
Miha, merci pentru PM. Iti tin pumnii, sper sa prinzi postul! Foarte simptica Diana!
Marami. stop. esti simpatica. stop
Eliana, spor la treburi.
Noi suntem in continuare racituri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!!!Vreau cafea muuulta,muuulta!!!Sunt cheauna si mi-e somn...Azi noapte am ajuns la urgenta cu Codruta.Ii ieseau niste bubite care ziceai ca e urzicata si care dispareau in cateva minute.Dar erau asa de multe si asa de tare o mancau ...a inceput sa tremure incat desi tata bause ne-am urcat in masina si la siptal.Nu am asteptat foarte mult,dar dr m-a lasat masca.Imi zice ca e rosie in gat si microbii secreta o substanta care au generat bubitele.Si ii face o injectie cu un antihistaminic si ampicilina si ma intreaba daca vreau sa o internez.nici gand!!!Si imi da doar Klacid.Am refuzat sa si iau reteta si dimineata am sunat dr de fam in care am incredere oarba.Ii spun telefonic ce si cum si im raspunde "ei...microbi din gat,poate din fund"In juma' de ora ne astepta si ne-a spus ca e alergie daca nu de la mancare,stiu sigur ca mancarea era proaspata din carne de curte.Si colac peste pupaza fata nu are rosu in gat de loc.Avem Calciu de la Pharco,Aerius,Liv 52 si Peritol.Offf... asa cum va spuneam imi cad ochii in gura,dar datoria ma cheama!
Mihaela si Codruta este tare incantata de tren,stia de anul trecut cand am mai facut o plimbare.Sa vedem,la mare mergem tot cu trenul,dar mai merge mama,ma scot
Xandrinne sa treaca raceala.
Elyanne nu pot sa zic ca e chiar urat sa pleci cu picii,dar sigur nu e usor.Intoarcem
Cristiana stop.multam de intelegere.stop.Pupam toata familia.stop.
Fug la treaba,pupam toata po****tia baltutei

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Crynule , invata-ma si pe mine sa pun de pe you tube.

Mergi la inceput

Scuze, reiau..........
......buna dimineata la pranzul mare!
Ce face balta? Zumzaie ca de obicei. Eu citesc dar nu prea scriu...
Am rezolvat probleme de sanatate, adica mastita si constipatia lui Bogdan, am trecut peste sarbatorile de Paste cu minim de efort si curatenie Adica nu asa cum speram eu sa fac.Trecuram si peste sarbatoarea de Sf. Gheorghe de mi-am aniversat sotul si copilul....
Acum am reintrat in normal. Gata minivacanta, deja privim spre concediu........

Mergi la inceput

vreau si eu sa invat sa crosetez. Ca eu nu am timp de cusut, citit, etc, dar vreau sa nu am timp nici sa crosetez!

Mergi la inceput